Herkes Allah seni esinden kurtarmis diyor

Yok onun tehditleriyle bosandik.
sizi istemeyen birisiyle olmak onur kırıcı olurdu.istemiyormuş ki boşanmak için tehdit yolunu bile seçmiş. ilk zamanlar bu acıları yaşamanız normal ama zamanla iyileşirsiniz inşallah karşınıza sizi sevecek karakterli bir adam çıkar.

Bu konuyu saplantı haline getirme.
Bu dünyada milyonlarca insan var birbirine aşık birbirinden nefret eden orta yolu tutturan. Ayrılanlar, barisanlar, yeniden sevenler sevilenler ... Devran böyle dönüyor. Hayat kısa be canim. Ayağına takılan taşları usulca al kenara koy.
Yaşamdan tat almaya bak. Geçmiş gitmiş çıkar gündeminden önemseme bu kadar.
Ayrıca ne bekliyorsun. Döve döve hakaretle alıp kadını hayatına sokacak değil ya. Özünde kötü ve geçimsizse elbet bir gün patlak verir.
Sevmişse de sanane banane bu saatten sonra.

Neden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yok
sizi cok iyi anliyorm bende benzer seyleri yasadim insanin zoruna gidiyo elinde olmadan .Insallah kimsenin ahı kimsede kalmaz sizi uzenide uzen biri olur elbet soyle dusunun ahiret var hesap var hersey bu dunyayla sınırlı degil Allahtan.Allaha havale edin ve karşı tarafla ilgili iliskinizi tamamen kesin cocugunuza soru sormayin onlarla ilgili yokmus ölmüş gibi düşünün yoksa bu his okdr kotuki insanin icini kemiriyo Allah yardimciniz olsun umarım karsiniza sizi cok sevcek ve yasadiklarinizi unutturcak biri cikar Rabbim herseyin sahididir ona havale edin ve yolunuza bakin.Kimse yasattigini yasamadan olmez unutmayin.Onunuze bakin mutlu olmaya calisin .Tabi once o kisiyi kalbinizden çıkartın.Hakkinizda hayirli olani yasamaniz dilegiyle iyi aksamlar.

Canım üzücü gelebilir ama seni hiç sevmemiş onu sevmiş demekki yapılacak bişey var mı? Bence yok. Geçmişi geçmişte bırak önüne bak.. allah seni seven sevebileceğin iyi bir insan çıkarsın karşına inşallah

Yeni kadına da eziyet etse daha mı iyiydi, çocuğunuzun babasının hayatındaki tüm kadınlara kök söktüren bi herif olmasını mı tercih edersiniz yoksa hayatını toparlamış daha iyi biri olmaya çalışan bi adam olmasını mı? Sizin o adam için dileyeceğiniz tüm kotülüklerin önce kızınızı inciteceğinin farkında değil misiniz?

Bi kadının 10 kocası, bi adamın 10 karısı olabilir. Ama her çocuğun bir annesi bir babası var. Ve çocuğunuz babası olacak adamı seçmedi, siz seçtiniz.

Özetle madem çocuk yaptınız o adamdan, o zaman "berbat bi kocaydı ama iyi bi baba" diyebilmek için ne olması gerekiyorsa bu adama ancak onu dilemeye hakkınız var bence.

Sürünsün, sefil olsun, delirsin, saldırganlaşsın, karısına dünyayı dar etsin... oldu. Kadının günahı ne, sizin 4 yaşındaki yavrunun günahı ne? Adam tek tabanca olsaydı daha hardcore saydırabilirdim ama şu ortamda gerek yok.

İnsan gibi yeni hayatına, yeni evliliğine tutunur ve bu onu saglıklı bi adam yapar da çocugundan da sevgisini ve ilgisini esirgemez, eski eşine yani size de saygı duyar umarım.

Ha bu arada siz de bos durmayın, sağlıklı bi kadın ve sağlıklı bi anne olabilmek için çaba gosterin, gerekirse destek alın. Yeni bi hayat kurmak yerine sizi sevmemiş bi adamla sorunlu geçen yıllarınıza saplanmayın.

Çocuğunuz çok küçük, ona bu düşünce ve hislerinizi yansıtmayın.Bu meseleler onun kaldırabileceğinin çok üstünde.Normal bir algı oluşturun ki kendini dramın içinde yaşamak zorunda kalan bir çocuk gibi hissetmesin.Size bunları durup dururken mi anlattı bilmiyorum ama eğer öyle ise babasıyla artık karı koca olarak ayrıldığınızı, arkadaş olduğunuzu, sevmenin ve mutlu olmanın kötü bir şey olmadığını anlatın.Aksi taktirde çocuğunuz her oraya gittiğinde ve mutlu olduğunda vicdan azabı çekerek büyüyecek.Çocuğunuza iyi bir şey katmaz bu durum.

nasıl evlendiniz
neden ayrıldınız
eski eşiniz yeni mi evlendi

İnsan sevgilisinden ayrılırken g.tu başı darma duman ediyor. Kadın aynı yatağı senelerce paylaştığı eşinden boşanmış üzerine de bir de bir başkasıyla ilişkisi olduğunu öğrenmiş bizim aşırı olgun kadınlarımız boşver unut gitsin diyorlar.
Gerçekten öyle kolay boşveriliyor mu? Bende üzülsün kafaya taksın istemem tabiki ama
ateş düştüğü yeri yakar hanımlar.
Boşver unut gitsin demek bir teselli değil..

Her kadın kendi değerini ne kadar biliyorsa , kendini neye layık görüyorsa oyle bir ilişki yaşar.
Siz ozdeger üzerine çalışın bence , hala sizi sevmemis bir adam icin ,
yok elini tutarak uyumuş bilmem ne dediğinize göre bu konuda çok yolunuz var demektir .

Bu durum çok zor , haklısınız. Yapılan haksızlıkları hazmedemediginiz için bu haldesiniz.

Onların cicim ayı bu. Eşinizin karakteri neyse o değişmez.

Size yaptıklarını ona da yapacak.

Şimdi siz bunları bir kenara atın. Çocuğunuza lütfen lütfen hissettirmeyin.

Hatta anlattığı zaman , konuyu değiştirin, dikkatini başka yöne çekin.

Hem duymamış , canınızı yapmamış olursunuz hem de evladınız korumuş olursunuz.

Her canlı defalarca sevme aşık olma , geçmişe döndüğünde acıyı hatirlamama özelliğine sahip. Sadece zaman bunu sizde biliyorsunuz.

Basedemezseniz lütfen uzman desteği alın. Sohbet etmek bile iyi gelecektir. Yol bilen birinin ışık buradan geliyor demesi yeterli olacak size.

Çocuğunuzun bunları göreceği şekilde yapması; mutlaka o kişinin uyarılmasını gerektiriyor.
Kıyasa girmeyin insanlar böyledir. Yeni meni bunları bırakın. Ne yaparsa yapsın.
Allah var kulları olmasa da olur..

yani iyi de herkes herkesi aynı derecede sevmez ki. eski eşiniz sizi yenisi kadar sevmemiş sanırım. veya o zaman yanlış davranmış, şimdikine daha doğru davranması gerektiğini biliyor.

bir de artık takılmayın artık sizin değil başkasının kocası, hele hele kendi olumsuz duygularınızı 4 yaşındaki çocuğa hiç yansıtmayın. çocuğu casus gibi kullanmayın. bana kızınızın anne onun elini tutuyor diye size anlatması çok doğru gelmedi. çocuk bu olayı hafızaya almış ve size anlatacak kadar önemli buluyor. asıl endişelenmeniz gereken eski eşinizin yeni eşine sarılması değil, çocuğunuzun psikolojisi olmalı.

ve kızınızın temennisini yineliyorum: inşallah sizin de karşınıza sizi çok sevecek biri çıkar

Canım seni çok iyi anlıyorum, ben de mart ayında boşandım, eski eşimi takip etmiyorum ama bunları duysaydım neler hissederdim az çok anlıyorum seni, ki benim çocuğum da yok..

Ama bak şurda kaç ay oldu, şu kadarcık zamanda bile nasıl değişiyor insanın duyguları, içim dışıma çıkacak gibi ağlarken canım yanarken kalbim parçalanırken şimdi çok çok daha iyiyim, ama zamanla bu bile geçecek biliyorum... İnsan böyle yaratılmış, acını yaşa ve kurtul...

Psikolog diyenlere de kızma, etrafında seni anlayacak kimse yoksa, psikolog en iyi destekçindir, o da bir insan ve seni çok iyi anlayacak, mesleği bu ve sana bu konuda yardımcı olmak için bu işi seçmiş. Ben eğer daha kötü olsaydım gidecektim ama baktım geçiyor zamanla unutuluyor, ha gene kötü olursam giderim, çünkü aile arkadaş bir yere kadar anlıyor, bazen seni tanımayan birine daha rahat açılabiliyorsun.

Şimdi o elini tutmuş vs diyorsun ya, benim eski eşim benle evlenmeden amiyane tabirle köpek gibiydi peşimde, bırak el tutmayı falan ne yapsam kölem gibiydi adam aşıkken. Sonra ne hallere geldik:)

Unutacaksın emin ol:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…