- 11 Haziran 2019
- 291
- 416
- 33
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
sizi istemeyen birisiyle olmak onur kırıcı olurdu.istemiyormuş ki boşanmak için tehdit yolunu bile seçmiş. ilk zamanlar bu acıları yaşamanız normal ama zamanla iyileşirsiniz inşallah karşınıza sizi sevecek karakterli bir adam çıkar.Yok onun tehditleriyle bosandik.
sizi cok iyi anliyorm bende benzer seyleri yasadim insanin zoruna gidiyo elinde olmadan .Insallah kimsenin ahı kimsede kalmaz sizi uzenide uzen biri olur elbet soyle dusunun ahiret var hesap var hersey bu dunyayla sınırlı degil Allahtan.Allaha havale edin ve karşı tarafla ilgili iliskinizi tamamen kesin cocugunuza soru sormayin onlarla ilgili yokmus ölmüş gibi düşünün yoksa bu his okdr kotuki insanin icini kemiriyo Allah yardimciniz olsun umarım karsiniza sizi cok sevcek ve yasadiklarinizi unutturcak biri cikar Rabbim herseyin sahididir ona havale edin ve yolunuza bakin.Kimse yasattigini yasamadan olmez unutmayin.Onunuze bakin mutlu olmaya calisin .Tabi once o kisiyi kalbinizden çıkartın.Hakkinizda hayirli olani yasamaniz dilegiyle iyi aksamlar.Neden onun derdine düşeyim? Sadece içim yanıyor burda derdimi paylaşmak istedim. Çok ssukur piskologluk isim yok
Canım üzücü gelebilir ama seni hiç sevmemiş onu sevmiş demekki yapılacak bişey var mı? Bence yok. Geçmişi geçmişte bırak önüne bak.. allah seni seven sevebileceğin iyi bir insan çıkarsın karşına inşallahHanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
Yeni kadına da eziyet etse daha mı iyiydi, çocuğunuzun babasının hayatındaki tüm kadınlara kök söktüren bi herif olmasını mı tercih edersiniz yoksa hayatını toparlamış daha iyi biri olmaya çalışan bi adam olmasını mı? Sizin o adam için dileyeceğiniz tüm kotülüklerin önce kızınızı inciteceğinin farkında değil misiniz?Hanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
Şuan cicim aylarıdır. İllaki bi yerde bitecek o zaman başlarO da bana yaşattıklarını yaşar mi, Allaha havale ettim cokca
Sacma yorumlara da uzulme nerden biliyor sevdigini sevmeden de rol yapiyor olabilir bu kadar zalimse yakinda kokisu cikar boşanır bence en guzel cevap guzel bi evlilik yapmandir.Beni neden sevmedi, diye diye üzülürken sizde bunu yazmanız beni üzdü açıkçası. Tokat gibi
Hanımlar ister bana kızın ister hakaret edin. Ama eski esimin bana yaptığı haksizlıklarını, asagilamalarini, hakaretleriniz unutamıyorum. Heleki yeni eşine canim diyormuş, satılıyormuş, ellerini tutarak yatıyormuş. 4 yaşındaki kızım anlattı. Anne insallah seninde kocan olur diyor birde. Bu süreci nasıl atlatırım. Bana hiç canim demedi, yanımda bile oturmaz ve dışarda yürümezdi. Çok zoruma gidiyor bana cefa çektirip ona sefa çektirmesi. Herkes, Allah seni bu adamdan kurtarmış diyor, ama neden bu yeni kadına bana yapmadığını yapıyor? Yaptığı zulümleri unutamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?