- 20 Ekim 2022
- 84
- 245
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ilk defa sürücü koltuğuna oturup,deneme yaptıysanız hata sizde değil,eğitmeniniz olacak kocanızda. Park halinde ki araca çarpana kadar çoktan müdahale etmeliydi. Temel bilgiler verilir,gaza ve frene minimal dokunulması gerektiği söylenir,sonra denemeye geçilir. Son an da el freni çekmek tedbir degil. Herkes araba kullanir diyenlere de karsiyim.Kadin olsun erkek olsun,paniği olan binmesin. Ehliyet icin basvurun,sürece göre ilerleyin.Eşten değil,uzmanından eğitim alın.Bos yerde herkes kullanir diyorsunuz ama ben bos yerde kullanamadigim icin actim bu konuyu kusura bakmayin yanlis anlamayin beni sadece en kolayini ogrenip sonra baktim yapabiliyorum zorunu ogrenmeye calisirim diye dusundum
Tesekkur ederim yorumunuz icin.Ilk defa sürücü koltuğuna oturup,deneme yaptıysanız hata sizde değil,eğitmeniniz olacak kocanızda. Park halinde ki araca çarpana kadar çoktan müdahale etmeliydi. Temel bilgiler verilir,gaza ve frene minimal dokunulması gerektiği söylenir,sonra denemeye geçilir. Son an da el freni çekmek tedbir degil. Herkes araba kullanir diyenlere de karsiyim.Kadin olsun erkek olsun,paniği olan binmesin. Ehliyet icin basvurun,sürece göre ilerleyin.Eşten değil,uzmanından eğitim alın.
Araba surmek benim icin cok zor yapamam gibi geliyor. Cok panik bir insanim, reflekslerim iyi degil. Esim bos bir alanda ogretmeyi denedi. Benim gibi ogrenmeye calisan biri, birde park halinde bir araba vardi. Ben arabayi nasil olduysa park halindeki arabaya carpmayi basardim. O anı hic bir sekilde hatirlamiyorum. Esim el frenini cekmis ama ben gaza yuklenmeye devam etmisim, direksiyona yapismisim ama ben hatirlamiyorum. Neyse bu olaydan sonra korkum iyice artti. Esim surucu kursunda ogretirler birsey olmaz ogrenirsin diyor ben kendime hic guvenmiyorum. Sizce herkes araba kullanabilir mi?
Hiç üzülmeyin öğrenirsiniz bakın ben 2 büyük trafik kazası geçirdim 2sinde de aracım pert oldu hele birincisini ehliyet aldıktan 2 ay sonra geçirdim ona rağmen vazgeçmedim araba kullanmaktan(çünkü bazen gerçekten çok lazım oluyor) 17-18 yıldır araba kullanıyorum yeter ki kendinizi telkin edin kasıldıkça daha çok kasılırsınız o da sizi hataya zorlar.Hayir alinmadim. Ben zaten ehliyeti alsamda trafige cikmayi dusunmuyorum bu ulkede trafikte panik olmayani bile panik yapiyor bu millet. Ben sadece acil bir durum olursa arabayi surebileyim diye istiyordum. Ehliyet olsun dursun kenarda diye ben bu kadar kotu oldugumu da dusunmeyerek oturmustum surucu koltuguna ama titreyerek kalktim.
HayırAraba surmek benim icin cok zor yapamam gibi geliyor. Cok panik bir insanim, reflekslerim iyi degil. Esim bos bir alanda ogretmeyi denedi. Benim gibi ogrenmeye calisan biri, birde park halinde bir araba vardi. Ben arabayi nasil olduysa park halindeki arabaya carpmayi basardim. O anı hic bir sekilde hatirlamiyorum. Esim el frenini cekmis ama ben gaza yuklenmeye devam etmisim, direksiyona yapismisim ama ben hatirlamiyorum. Neyse bu olaydan sonra korkum iyice artti. Esim surucu kursunda ogretirler birsey olmaz ogrenirsin diyor ben kendime hic guvenmiyorum. Sizce herkes araba kullanabilir mi?
Herkes araba kullanmak zorunda değil. Refleksler sıfır, korku panik var bu şekilde araba kullanmamanız zaten hayriniza olur.Araba surmek benim icin cok zor yapamam gibi geliyor. Cok panik bir insanim, reflekslerim iyi degil. Esim bos bir alanda ogretmeyi denedi. Benim gibi ogrenmeye calisan biri, birde park halinde bir araba vardi. Ben arabayi nasil olduysa park halindeki arabaya carpmayi basardim. O anı hic bir sekilde hatirlamiyorum. Esim el frenini cekmis ama ben gaza yuklenmeye devam etmisim, direksiyona yapismisim ama ben hatirlamiyorum. Neyse bu olaydan sonra korkum iyice artti. Esim surucu kursunda ogretirler birsey olmaz ogrenirsin diyor ben kendime hic guvenmiyorum. Sizce herkes araba kullanabilir mi?
Eşiniz kızmadı,çarptığınız aracın sahibi ben olsaydım sinirlenirdim. Trafikte dusuneceginiz şey sadece kendi canınız ve malınız degil. Kimseye zarar vermemek. Park halinde ki araca çarpana tahammülüm yok. Trafik bu, yapilan hata karsi tarafi da etkiliyorEsim aslinda cok sakin ogretti carptigimda da kizmadi ama profesyonelden ogrenmem sart. Surucu kursuna yazilcam en kisa zamanda gidisata gore psikolojik destek alabilirim yazan herkese tesekkur ederim.
Kullanamaz. Fren yerine gaza basıp milleti ezenlerle dolu ortalık. O anı hatırlamıyorsunuz bile. Bu tip hBerlerde de (genelde kadın sürücü) nasıl oldu anlamadım araba hızlandı vs diye ifade ediyor. Erkeklerde de trafik magandası bol. Onlarda da kullanmaması gereken çok.Araba surmek benim icin cok zor yapamam gibi geliyor. Cok panik bir insanim, reflekslerim iyi degil. Esim bos bir alanda ogretmeyi denedi. Benim gibi ogrenmeye calisan biri, birde park halinde bir araba vardi. Ben arabayi nasil olduysa park halindeki arabaya carpmayi basardim. O anı hic bir sekilde hatirlamiyorum. Esim el frenini cekmis ama ben gaza yuklenmeye devam etmisim, direksiyona yapismisim ama ben hatirlamiyorum. Neyse bu olaydan sonra korkum iyice artti. Esim surucu kursunda ogretirler birsey olmaz ogrenirsin diyor ben kendime hic guvenmiyorum. Sizce herkes araba kullanabilir mi?