- 23 Temmuz 2020
- 60
- 37
- 8
- 33
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Bende öneriler bekliyorum başaran kadınlarimizdanBen de aynı durumdayım. Sezeryan göbeği var bende. Öyle kötü görünüyor ki sanki ne yapsam gitmezmiş gibi. Daha önce sezeryan yapıp göbeğimi dümdüz yaptım diyen hatunların önerilerini şuracıkta bekliyim.
Cilt bakım videoları saç bakım videoları herkes bakım yapıp paylasiyo gibi geliyor.ama gerçekten istikrar çok onemliBen sosyal medyanın gerçek olduğunu düşünmüyorum, bu nedenle ilgilenmiyorum.
Rutine oturtmak lazım bakım işlerini, öteki türlü bir hafta istikrarlı olup 10 hafta erteleyince bir anlamı ve esprisi kalmıyor.
Sosyal medya gördüğünüz bayanlar ile kendinizi kıyaslamak sağlıklı bir düşünce değil. Bunun sonu yok, siz öyle olsanız yarın eşinizi hatta çocuğunuzu kıyaslamaya başlarsınız. Yarışmayı bırakıp bir an önce gerçek hayata dönmenizi temenni ediyorumMerhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
fılıtre ıle guzellesıyolar :)Cocuklar kucukken bende saldım bayıra Mevlam kayiraydim... Büyüdükçe uşaklar "bakımlı" hatuna doğru bir geçiş yaptım.
Üzülme herşey zamanla oturuyor dengeye, sanal dünyadaki herseye cok itibar etme. Herkes oldugundan farklı.. Kin güdeni var, koca ardinda iş cevireni var, filtre ile gözelleşip inceleni var. Var oğlu var yani...
Aslında yarışmak ve kıyaslamak değil benimkisi merak ediyorum insanlar nasıl bu düzenini koruyabiliyorSosyal medya gördüğünüz bayanlar ile kendinizi kıyaslamak sağlıklı bir düşünce değil. Bunun sonu yok, siz öyle olsanız yarın eşinizi hatta çocuğunuzu kıyaslamaya başlarsınız. Yarışmayı bırakıp bir an önce gerçek hayata dönmenizi temenni ediyorum
Saolun hepimizinkini.aslinda bebegimle vakit geçirmekten o kadar mutlu oluyorum ki şimdiye kadar daha çok zamn ayırabilmek için kendimi öteledim hep.ama artık icimdeki bende burdayım demeye basladiEvladiniz artik bebek degil.3 yasinda Allah bagislasin.Belki salmanizin nedeni budur.Etrafiniz aman yeni dogum yaptin,verirsin diye diye 3 sene gecmis.Bunu nerden biliyorum.Kendimden.19 aylik benimkiler. Bana da senin ikizlerin var ,tek bakiyosun,kilodur verilir vs laflarla kendimi salmama sebep oldular.Bir yerden baslamak lazim.He su var ki ben hic suslu,asiri bakimli biri olmadim ama su kiloda da olmadim.Biraz kilo alsam aninda kendimi toparlardim,spor yapardim.Su anda tek dusundugum bebeklerimden firsat kaldigi 5 dakika keske ayaklarimi uzayip yayilabilsem.
Çocuklu hayatı bilmiyorum o konuda yorum yapamam ama bakım işi düzen işi. Ben öyle abartılı saatler süren bakımlar yapmam ama dikkat ederim.Cilt bakım videoları saç bakım videoları herkes bakım yapıp paylasiyo gibi geliyor.ama gerçekten istikrar çok onemli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?