Herkes bakımlı mi

chloe degil ya o cidden garip bir sey ben onu yaptigimda sabah kalkinca karnim efsane oluyordu aynada kendime bakip sevgilime bak bak karnima bak goruyor musun absleri diye hava atiyordum kahvaltidan sonra geri sisiyordu ama. pek etkili degil.

once april han ile basla, sonra pamela reif. april cok kolay ve etkili, pamela bayaaa zor ama en etkilisi o bence. ben gunde 3 set yapip 1 haftada her bacagimj 2.5 cm inceltmistim april yapip. pamelaya da popomu borcluyum.

Yapmayın bu çok sağlıksız. Gebelikte alınması gereken normal kilodaki kadınlar için 11-14 kilo arasıdır. 8 kilo çok az, çok sağlıksız. Bunu okuyan bir gebe kilo almamak için yetersiz beslenebilir.

Online diyet programıyla başlıycam bu işe ilk önce çok kilom yok ama kendime kıyafet bile almıyorum zayıflayınca alırım diye birde gerçekten pandemi evde olmak vs insana bi saldım çayıra havası veriyo

Bebeginiz artik yuk degilse size aksamuzeri yuruyuzleri az ve saglikli beslenme ile kilo verebilirsiniz. Bakimli olmak kisiye de cevresine de olumlu yansir. Bence bi yerden baslayabilirsiniz.

Keratine bende başlamak istiyorum ama zararlı diye gözümü korkuttular hep. Hatta evde yapılan paketlerden alıp denemek istiyorum. Keratin bakımı büyük kolaylık gerçekten.

Keratine bende başlamak istiyorum ama zararlı diye gözümü korkuttular hep. Hatta evde yapılan paketlerden alıp denemek istiyorum. Keratin bakımı büyük kolaylık gerçekten.
ben 3 kere yaptırdım düzleştirme amaçlı ama pişmanım.acaba o yüzden mi hasta oldum diye düşünürümmm

Aynadaki görüntüsünü begenemeyenler için dedim herkes sıksın demedim

İçinde formaldehit olmayan ya da çok az olan keratinler var. Onlar zararlı değil ya da az zararlı. Kalıcılıkları daha kısa süreli ama sağlığından önemli değil

Aynadaki görüntüsünü begenemeyenler için dedim herkes sıksın demedim
onların çoğu sosyal medyadan etkileniyorlar.ben bazı tanıdıklarımın resimlerine bakıyorum gerçek hallerini bilmesem hepsini türkiye güzeli seçeceğimm ama kilolu olmak kötü orda haklısınız

ceyceycım tabı yasım 43 genkkenkı gıbı erıtemıyoruz artık..ondan ben az yıyorum..karbonhıtrat az tuketmeye calısıyorum..kılom 160 boy 50 kg ama spor yapmay usenıyorum spor yapmamız gerek..
cocuk var gobek acık gıymıyorum belkı yasadıgım cevre ıle ılgılı..

Aa şaşırdım kalıcı olmamasına. İnternette değişim videolarını izliyordum özellikle karın bölgesini sıkılaştıran çok insan vardı. Bir de kadın benim gibi minyon tipli falan ama efsane fizikli o yüzden çok bağrıma basmıştım onu.

Ben de bir an önce spora başlayıp popomu pamelaya borçlu olmalıyım İstediğim sıkılıkta değil.

ben 3 kere yaptırdım düzleştirme amaçlı ama pişmanım.acaba o yüzden mi hasta oldum diye düşünürümmm
Yaa bende düzleştirme amacıyla yaptırmak istiyorum. Saçlarım çalı süpürgesi değil ama yine de yıka çık kullanayım istiyorum. Hiç dokunmayayım o zaman annemin zaten alerjik bir bünyesi var.

ay kesinlikle. evde yapilani hic duymadim, ben turkiyeye geldikce yaptiriyorum. arkadaslarim bir yaptiriyorlar 6 ay gidiyor, benimki 2 ay falan anca. o presslenen seyden yaptirmiyorum. hatta benim yaptirdigim keratin botoksu olabilir.

saclarim sari normalde ama ben daha acik sevdigimden hep boyatiyorum, bunu yaptirmasam cok yipraniyor. yine de arastirip iyisini yaptirmak lazim yoksa kalitesizi pek zararli.

Bence kendini sev önce. Dümdüz göbeğin olucakta ne olucak . Düşünsene herkesin aynı olduğunu . Bence fiziken nasıl göründüğün degil kendine neyi yakıştırdığın önemli . Ayrıca ben balık etli kadınları daha cekici buluyorum

Son düzenleme:
İnstagramdaki güzellik algıları yüzünden kendimden soğudum. İnanın aynaya bakmak istemiyorum bazen. Herkesin burnu hokka gibi dudakları dolgun belleri ince kalçaları şekilli göğüsleri dik vs vs.. Normalde de özgüven sorunu yaşayan biri olarak kendimi sevmekte inanılmaz zorlanıyorum. Düzenli bir bakım rutinim yok açıkçası bakım için gereken kozmetik ürünleri alacak durumum da yok. Ama sürekli diyet yapıyorum. İdeal kilomdayken de diyet yapıyorum fazla kilolarım varsa da. Gerçekçi olmayan güzellik algıları bende yeme bozukluğuna yol açtı maalesef

O zaman bismillah diyip yeni hayat düzenine geçmelisin. 3 yaş çocukla gayet güzel sporda yapabilirsin evde, diyette.
Bi insan sadece isterse bişeyi başarabilir. Kafana koyarsan engel yok.
Yeme şeklini değiştir. Karatay beslenmeyi araştır ona geç. Milyon tane evde yapılan hareket videoları var. Al bebişinide yanına yapın beraber. Benimde oğlan 3 yaşında şuan tek olsaydı onunla eğlenerek yapardım. Ama 6 aylık kızım vae şuan hayatımdaki en büyük spor tek başıma işeyebilmek.
Çünkü bunu yapmak için survivor gibi parkurda yarışıyorum hahahahhaha

alısmısız kopurte kopurte yıkamaya :)hıc tuzssuz kullanmadım henuz faydalımı sence
İlk başta temizlenmiyor sanıyorsun ama alışıyorsun bir süre sonra. Valla ben çok memnunum. Saçlarım kendine geldi. Kabarmalar bitti, dalgalar güzelleşti. Sıfır şekillendiriciyle kullanabiliyorum artık saçımı. Problem saçımda değil boca ettiğim kimyasallardaymış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…