- 27 Mart 2017
- 9.508
- 48.085
- 548
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
chloe degil ya o cidden garip bir sey ben onu yaptigimda sabah kalkinca karnim efsane oluyordu aynada kendime bakip sevgilime bak bak karnima bak goruyor musun absleri diye hava atiyordumBu crop top modası ile ilgili ben de çok üzgünümBenim birkaç kilo fazlam var öyle kilolu değilim ama yine de göbeğimi hiç beğenmiyorum. Bu seneki modeller de hep öyle. Diyet ve spora başlayacağım. İnsanlar giderek sağlıklı beslenme konusunda daha bilinçli oluyorlar ve spor ile ilgileniyor herkes. Elimde cipsimle Chloe Ting videosu izlemek istemiyorum artık.
Yapmayın bu çok sağlıksız. Gebelikte alınması gereken normal kilodaki kadınlar için 11-14 kilo arasıdır. 8 kilo çok az, çok sağlıksız. Bunu okuyan bir gebe kilo almamak için yetersiz beslenebilir.Smdi herkes benmde göbeğim var ama sezaryen göbeği yazaröyle bişey yok hanımlar kusura bakmayın gebelikte dikkat edip en fazla 8 kilo alacaksın dogumdan sonra 40 gün ve devamında bol su iceceksin tatlilara abanmayacaksin bak bakalım göbek kaliyormu kendinizi kandırmayın. Herkeste bakımlı olacak diye bir kaide yok ama aynadaki goruntunu beğenmiyorsan başkalarına bakıp iç geçirmek yerine boğazınızi tutmakla ise baslayacaksiniz
Keratine bende başlamak istiyorum ama zararlı diye gözümü korkuttular hep. Hatta evde yapılan paketlerden alıp denemek istiyorum. Keratin bakımı büyük kolaylık gerçekten.
teselli vermek gibi olmasin ama su videoyu bir izleyin, sosyal medyanin sizi kotu etkilemesine izin vermeyin.
onun disinda benim bakimim da klasiktir sabah yuzumu yikarim tonikleyip nemlendiririm her gun gunes kremi kullanirim. saclarima duzenli keratin yaptiririm sekillendirmek icin ayrica ugrasmam. kil tuy derdim yok. yediklerime dikkat ederim gunde hic olmazsa 25-30 dk spor yapmaya calisirim. en az 3 litre su icerim cildimi canli tutuyor. bu kadar. bunlarin da bir zorlugu yok aslinda ama bebeginiz varmis o nasil etkiler bu durumlari bilmiyorum.
ben 3 kere yaptırdım düzleştirme amaçlı ama pişmanım.acaba o yüzden mi hasta oldum diye düşünürümmmKeratine bende başlamak istiyorum ama zararlı diye gözümü korkuttular hep. Hatta evde yapılan paketlerden alıp denemek istiyorum. Keratin bakımı büyük kolaylık gerçekten.
Aynadaki görüntüsünü begenemeyenler için dedim herkes sıksın demedimniye sıkayım kendimi başka insanlar için?çok kilolu olmadıkça canım ne isterse yerim ne isterse de giyerim .illa göbek dekolteli kıyafet şart mı?hayata bir kere geliyoruz görüntümüzle de para kazanmıyoruz
İçinde formaldehit olmayan ya da çok az olan keratinler var. Onlar zararlı değil ya da az zararlı. Kalıcılıkları daha kısa süreli ama sağlığından önemli değilKeratine bende başlamak istiyorum ama zararlı diye gözümü korkuttular hep. Hatta evde yapılan paketlerden alıp denemek istiyorum. Keratin bakımı büyük kolaylık gerçekten.
onların çoğu sosyal medyadan etkileniyorlar.ben bazı tanıdıklarımın resimlerine bakıyorum gerçek hallerini bilmesem hepsini türkiye güzeli seçeceğimmAynadaki görüntüsünü begenemeyenler için dedim herkes sıksın demedim
evet onlar dışında asla kullanılmamalıİçinde formaldehit olmayan ya da çok az olan keratinler var. Onlar zararlı değil ya da az zararlı. Kalıcılıkları daha kısa süreli ama sağlığından önemli değil
ceyceycım tabı yasım 43 genkkenkı gıbı erıtemıyoruz artık..ondan ben az yıyorum..karbonhıtrat az tuketmeye calısıyorum..kılom 160 boy 50 kg ama spor yapmay usenıyorum spor yapmamız gerek..niye sıkayım kendimi başka insanlar için?çok kilolu olmadıkça canım ne isterse yerim ne isterse de giyerim .illa göbek dekolteli kıyafet şart mı?hayata bir kere geliyoruz görüntümüzle de para kazanmıyoruz
Aa şaşırdım kalıcı olmamasına. İnternette değişim videolarını izliyordum özellikle karın bölgesini sıkılaştıran çok insan vardı. Bir de kadın benim gibi minyon tipli falan ama efsane fizikli o yüzden çok bağrıma basmıştım onu.chloe degil ya o cidden garip bir sey ben onu yaptigimda sabah kalkinca karnim efsane oluyordu aynada kendime bakip sevgilime bak bak karnima bak goruyor musun absleri diye hava atiyordumkahvaltidan sonra geri sisiyordu ama. pek etkili degil.
once april han ile basla, sonra pamela reif. april cok kolay ve etkili, pamela bayaaa zor ama en etkilisi o bence. ben gunde 3 set yapip 1 haftada her bacagimj 2.5 cm inceltmistim april yapip. pamelaya da popomu borcluyum.
Yaa bende düzleştirme amacıyla yaptırmak istiyorum. Saçlarım çalı süpürgesi değil ama yine de yıka çık kullanayım istiyorum. Hiç dokunmayayım o zaman annemin zaten alerjik bir bünyesi var.ben 3 kere yaptırdım düzleştirme amaçlı ama pişmanım.acaba o yüzden mi hasta oldum diye düşünürümmm
ay kesinlikle. evde yapilani hic duymadim, ben turkiyeye geldikce yaptiriyorum. arkadaslarim bir yaptiriyorlar 6 ay gidiyor, benimki 2 ay falan anca. o presslenen seyden yaptirmiyorum. hatta benim yaptirdigim keratin botoksu olabilir.Keratine bende başlamak istiyorum ama zararlı diye gözümü korkuttular hep. Hatta evde yapılan paketlerden alıp denemek istiyorum. Keratin bakımı büyük kolaylık gerçekten.
alısmısız kopurte kopurte yıkamaya :)hıc tuzssuz kullanmadım henuz faydalımı senceEvet tuz da yok. İçeriklerine dikkat ediyorum saçıma kullandığım ürünlerin.
İnstagramdaki güzellik algıları yüzünden kendimden soğudum. İnanın aynaya bakmak istemiyorum bazen. Herkesin burnu hokka gibi dudakları dolgun belleri ince kalçaları şekilli göğüsleri dik vs vs.. Normalde de özgüven sorunu yaşayan biri olarak kendimi sevmekte inanılmaz zorlanıyorum. Düzenli bir bakım rutinim yok açıkçası bakım için gereken kozmetik ürünleri alacak durumum da yok. Ama sürekli diyet yapıyorum. İdeal kilomdayken de diyet yapıyorum fazla kilolarım varsa da. Gerçekçi olmayan güzellik algıları bende yeme bozukluğuna yol açtı maalesefMerhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
Merhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
İlk başta temizlenmiyor sanıyorsun ama alışıyorsun bir süre sonra. Valla ben çok memnunum. Saçlarım kendine geldi. Kabarmalar bitti, dalgalar güzelleşti. Sıfır şekillendiriciyle kullanabiliyorum artık saçımı. Problem saçımda değil boca ettiğim kimyasallardaymış.alısmısız kopurte kopurte yıkamaya :)hıc tuzssuz kullanmadım henuz faydalımı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?