Herkes bakımlı mi

Konuyla ilgili öneri, cilt bakımı, rutin bakım önerisi olan varsa diye ben de yerimi alayim şurada :) özellikle cilt bakım ürünlerini önerecek hanımlar zahmet olmazsa alıntılarlarsa süper olur

Çok teşekkür ederim takip edeceğim.Başliyorum aşkında fakat devamlılığı olmuyor umarım bu kez basarabilirim

Aslında yarışmak ve kıyaslamak değil benimkisi merak ediyorum insanlar nasıl bu düzenini koruyabiliyor
Genetik olan da var, estetik yaptıranda. Sizin kendinizi kıyasladığınız bayanların bir çoğunun evinde bakıcısı, hizmetçisi var, siz ev işleri çocuk peşinde koşarken onların bakıcısı çocukla ilgilenir kendisi spor salonunda çalışır... karnı sarkmaması için 7 8 aylıkken sezeryanla doğum yapanlar, 2 3 aylık çocuklarını sütten kesen insanlarla da var...

Kendinizi kötü hissetmeyin. Sosyal medyayı bir vitrin gibi düşünün. Hiç kimse kötü halini paylaşmak istemiyor. Yabancı influencerlar tarafından bir akım başlatıldı, sosyal medyada gördüğümüz hayatlarının arka planını gösteriyorlar. Kimisi vücudundaki çatlakları paylaşıyor, kimisi selülitlerini, kimisi göbeğini, kimisi sivilceli yüzünü... Instagram’da etiketler kısmına #socialmediaisnotreallife yazarsanız görürsünüz.

Sosyal Medyadaki Güzelliklerin Sahte Olduğunu Söyleyen TikTok Kadınlarından 'Gerçek Güzellik' Akımı

Doğumumdan 3 sene geçti yine de faydası olur mu acaba korsenin,önereceğiniz korse markası tipi var mi

Ay bu ıyi geldi sagolun

Sezeryan gobegi gitmez diye bir sey yok, gidiyor. Normal gobek nasil gidiyorsa aynen öyle gidiyor.
Gebelik öncesi nasildi, kac kg aldiniz bunlar da önemli ama benim 5 6 ayda sımsıkı oldu yine göbegim. Yalniz cok kilo almamistim, 51den 59a cikmistim. Dogumdan hemen sonra da cok cok buyuk sarkik bir gobek yoktu ortada.
10. Gün yürüyüse, 40. Gün pilatese basladim ama mutlaka doktordan onay alinarak yapilmali, bir de ebru karadumanin videolari cok guzel. Kisa ama etkili. Sıkmıyor da.
Kendinizi salmayin yeter. Veya daha mutlu ve rahat olacaksaniz salin sizden önemli degil ya...

Memelerim buyuktu iyice buyudu, ona da estetik yaptirdim.

fılıtre ıle guzellesıyolar :)
bende ınstegramda bakınca dıyorum bunların ısını gucunu goren var herhalde..genc kızlaarda kasık kadar tırnak var..benımkıler dıpten kırılıyo hergun elım suya gırıyo..ıllakı yemek bulasık vb

Ben her gün saçlarımı düzleştirip makyaj yapmaya üşeniyorum ya dışarı çıkacaksam muhakkak yaparım ama sanki evdeyken bunlarıı yapmaya zorsunuyorum

Ben her gün saçlarımı düzleştirip makyaj yapmaya üşeniyorum ya dışarı çıkacaksam muhakkak yaparım ama sanki evdeyken bunlarıı yapmaya zorsunuyorum

Bana cok iyi geliyor ya. Sac duzlestirmem ama tararim makyaj yaparim. Her gun ilk isim pijamalari cikartmaktir.
Namaz kilmadigim dönemlerde asla ojesiz olmazdi tirnaklarim. Simdi artik o imkan kalmadi ama manikur yaparim mutlaka.

Pandemide bunaliyorum zaten bunlar iyi geliyor :)

Enerjiyi yukseltiyor

Ama sacima keratin bakim ve kesim sart. Ne kadar yapsam da cok cok bakimli durmuyor konu sahibinin anlattigi gibi. Ah pandemi ah...

her ay dıp boyası ve agda..her gun dus alırım kalkınca bu kadar..ama daha bakımlı olmak ısterdım

Ojeyi bende çok seviyorum ama malum evlilikten sonra abdest alırken sıkıntı oluyor sürekli sil tekrar sür bunalıyorum bende saçımı kestirdim Ombre yaptırdım bakım yaptırdım ay bir iyi geldi tavsiye ederim az öncede maske aldım birazda bunlarla oyalanayım

göbekliyizzzzzzz

teselli vermek gibi olmasin ama su videoyu bir izleyin, sosyal medyanin sizi kotu etkilemesine izin vermeyin.

onun disinda benim bakimim da klasiktir sabah yuzumu yikarim tonikleyip nemlendiririm her gun gunes kremi kullanirim. saclarima duzenli keratin yaptiririm sekillendirmek icin ayrica ugrasmam. kil tuy derdim yok. yediklerime dikkat ederim gunde hic olmazsa 25-30 dk spor yapmaya calisirim. en az 3 litre su icerim cildimi canli tutuyor. bu kadar. bunlarin da bir zorlugu yok aslinda ama bebeginiz varmis o nasil etkiler bu durumlari bilmiyorum.

Bir şeyi merak ediyorum tuzsuz şampuan mı kullanıyorsunuz ? Köpürmeyen şampuanlar tuzsuz oluyormuş sanırım daha sağlıklıymış bende artık onlara geçmek istiyorum da

Kuaförler acilsin en kisa zamanda gidicem sacim sac degil koyun postuna donecek biraz daha ertelersem
Vakalar azalsin diye bekledikce bekledim. Elde var sıfır

Bir şeyi merak ediyorum tuzsuz şampuan mı kullanıyorsunuz ? Köpürmeyen şampuanlar tuzsuz oluyormuş sanırım daha sağlıklıymış bende artık onlara geçmek istiyorum da
Evet tuz da yok. İçeriklerine dikkat ediyorum saçıma kullandığım ürünlerin.

Kuaförler acilsin en kisa zamanda gidicem sacim sac degil koyun postuna donecek biraz daha ertelersem
Vakalar azalsin diye bekledikce bekledim. Elde var sıfır
Bende bekledim ve azalmadı attım kendimi kapanmadan önce kuaföre boyattım biraz değişiklik iyi geldi

Smdi herkes benmde göbeğim var ama sezaryen göbeği yazar öyle bişey yok hanımlar kusura bakmayın gebelikte dikkat edip en fazla 8 kilo alacaksın dogumdan sonra 40 gün ve devamında bol su iceceksin tatlilara abanmayacaksin bak bakalım göbek kaliyormu kendinizi kandırmayın. Herkeste bakımlı olacak diye bir kaide yok ama aynadaki goruntunu beğenmiyorsan başkalarına bakıp iç geçirmek yerine boğazınızi tutmakla ise baslayacaksiniz

niye sıkayım kendimi başka insanlar için?çok kilolu olmadıkça canım ne isterse yerim ne isterse de giyerim .illa göbek dekolteli kıyafet şart mı?hayata bir kere geliyoruz görüntümüzle de para kazanmıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…