- 16 Ağustos 2016
- 3.702
- 9.385
- 158
- Konu Sahibi Mavimorumsu
-
Çok teşekkür ederim takip edeceğim.Başliyorum aşkında fakat devamlılığı olmuyor umarım bu kez basarabilirimBuradaki verimli rutin sayfasını takip etmenizi öneririmbence en önemlisi plan yapıp görünür bir yere yazmak bu motive ediyor. Ve sabah çocuktan bi 40 dk falan önce kalkıp ılık limonlu suyunuzu içip biraz spor, yüz bakımı gibi şeyler yapar pijamaları çıkarırsanız psikolojik olarak enerjik başlıyorsunuz güne. Sonrası da abur cubur tatlı gibi şeyleri yemezseniz zaten kilo düzene girer.
Genetik olan da var, estetik yaptıranda. Sizin kendinizi kıyasladığınız bayanların bir çoğunun evinde bakıcısı, hizmetçisi var, siz ev işleri çocuk peşinde koşarken onların bakıcısı çocukla ilgilenir kendisi spor salonunda çalışır... karnı sarkmaması için 7 8 aylıkken sezeryanla doğum yapanlar, 2 3 aylık çocuklarını sütten kesen insanlarla da var...Aslında yarışmak ve kıyaslamak değil benimkisi merak ediyorum insanlar nasıl bu düzenini koruyabiliyor
Doğumumdan 3 sene geçti yine de faydası olur mu acaba korsenin,önereceğiniz korse markası tipi var miBende sezeryanla Doğum yaptım 3 yaşında oğlum doğumun 3-4 günü sıkı bi korseyle neredeyse 1.5-2 ay yaşadım gece yatma ve banyo hariç çok şükür sarkık bi göbeğim olmadı ama onun haricide mekik çekmeye çok çalıştım sizde korse ve mekik yöntemini kullanabilirsiniz bakım olarakta tam tersi Doğumdan sonra çok fazla üstüne düştüm ve genelde bu tarz şeyler istekle alakalı yaptıkça ertesi gün yine yapası yine süslenesi geliyo insanın bi saç düzleştirmek yeni aldığım değişik parçaları giymek bi toka takmak emin olun yakışsada yakışmasada çok iyi gelicek ve zamanla kendinize yakıştıracaksınız eşiniz bile bu değişimi
Ay bu ıyi geldi sagolunKendinizi kötü hissetmeyin. Sosyal medyayı bir vitrin gibi düşünün. Hiç kimse kötü halini paylaşmak istemiyor. Yabancı influencerlar tarafından bir akım başlatıldı, sosyal medyada gördüğümüz hayatlarının arka planını gösteriyorlar. Kimisi vücudundaki çatlakları paylaşıyor, kimisi selülitlerini, kimisi göbeğini, kimisi sivilceli yüzünü... Instagram’da etiketler kısmına #socialmediaisnotreallife yazarsanız görürsünüz.
Sosyal Medyadaki Güzelliklerin Sahte Olduğunu Söyleyen TikTok Kadınlarından 'Gerçek Güzellik' Akımı
Ben de aynı durumdayım. Sezeryan göbeği var bende. Öyle kötü görünüyor ki sanki ne yapsam gitmezmiş gibi. Daha önce sezeryan yapıp göbeğimi dümdüz yaptım diyen hatunların önerilerini şuracıkta bekliyim.
bende ınstegramda bakınca dıyorum bunların ısını gucunu goren var herhalde..genc kızlaarda kasık kadar tırnak var..benımkıler dıpten kırılıyo hergun elım suya gırıyo..ıllakı yemek bulasık vbfılıtre ıle guzellesıyolar :)
Ben her gün saçlarımı düzleştirip makyaj yapmaya üşeniyorum ya dışarı çıkacaksam muhakkak yaparım ama sanki evdeyken bunlarıı yapmaya zorsunuyorum
her ay dıp boyası ve agda..her gun dus alırım kalkınca bu kadar..ama daha bakımlı olmak ısterdımBana cok iyi geliyor ya. Sac duzlestirmem ama tararim makyaj yaparim. Her gun ilk isim pijamalari cikartmaktir.
Namaz kilmadigim dönemlerde asla ojesiz olmazdi tirnaklarim. Simdi artik o imkan kalmadi ama manikur yaparim mutlaka.
Pandemide bunaliyorum zaten bunlar iyi geliyor :)
Enerjiyi yukseltiyor
Ama sacima keratin bakim ve kesim sart. Ne kadar yapsam da cok cok bakimli durmuyor konu sahibinin anlattigi gibi. Ah pandemi ah...
Ojeyi bende çok seviyorum ama malum evlilikten sonra abdest alırken sıkıntı oluyor sürekli sil tekrar sür bunalıyorumBana cok iyi geliyor ya. Sac duzlestirmem ama tararim makyaj yaparim. Her gun ilk isim pijamalari cikartmaktir.
Namaz kilmadigim dönemlerde asla ojesiz olmazdi tirnaklarim. Simdi artik o imkan kalmadi ama manikur yaparim mutlaka.
Pandemide bunaliyorum zaten bunlar iyi geliyor :)
Enerjiyi yukseltiyor
Ama sacima keratin bakim ve kesim sart. Ne kadar yapsam da cok cok bakimli durmuyor konu sahibinin anlattigi gibi. Ah pandemi ah...
göbekliyizzzzzzzMerhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
Bir şeyi merak ediyorum tuzsuz şampuan mı kullanıyorsunuz ? Köpürmeyen şampuanlar tuzsuz oluyormuş sanırım daha sağlıklıymış bende artık onlara geçmek istiyorum daÇocuklu hayatı bilmiyorum o konuda yorum yapamam ama bakım işi düzen işi. Ben öyle abartılı saatler süren bakımlar yapmam ama dikkat ederim.
Saçıma köpüren hiç bir şey sürmem mesela. Bilindik şampuanlar girmez bizim eve. Sles, sls, sülfat, paraben içermeyen şampuan kullanırım. Saça zarar vermeyince bakımı da kolay oluyor. Haftada bir karışım yağ maskesi yaparım gece, topuz yapar sarar yatarım. Sabah yıkarım. Saç bakım rutini bu kadar. Isı uygulamam. Düzleştirici maşa vs nadiren kullanırım.
Cilt bakım rutinim sabah akşam yıka tonikle nemlendir şeklinde. İşe geç de kalsam, uykusuzluktan gözümü de açamasam iki dakika yaparım bunları. Öyle çok zaman alan şeyler değil zaten. Haftada bir de tüp içinde kil maskeleri var onlardan birini sürerim. Evde ufak tefek işler yaparken kurumasını beklerim. Kuruyunca duşa girerim. Aklıma esince duşta vücut peelingi yaparım. Hemen hemen her duştan sonra (bir yere yetişmeyeceksem) vücudumu nemlendiririm.
Bunların hepsini toplasanız günde 15 dakika falan sürüyor. Bebekle de yapılır yani bence.
Ojeyi bende çok seviyorum ama malum evlilikten sonra abdest alırken sıkıntı oluyor sürekli sil tekrar sür bunalıyorumbende saçımı kestirdim Ombre yaptırdım bakım yaptırdım ay bir iyi geldi tavsiye ederim az öncede maske aldım birazda bunlarla oyalanayım
Evet tuz da yok. İçeriklerine dikkat ediyorum saçıma kullandığım ürünlerin.Bir şeyi merak ediyorum tuzsuz şampuan mı kullanıyorsunuz ? Köpürmeyen şampuanlar tuzsuz oluyormuş sanırım daha sağlıklıymış bende artık onlara geçmek istiyorum da
Bende bekledim ve azalmadı attım kendimi kapanmadan önce kuaföre boyattım biraz değişiklik iyi geldiKuaförler acilsin en kisa zamanda gidicem sacim sac degil koyun postuna donecek biraz daha ertelersem
Vakalar azalsin diye bekledikce bekledim. Elde var sıfır
Smdi herkes benmde göbeğim var ama sezaryen göbeği yazarMerhaba Hanımlar son zamanlarda kendimi çirkin hissediyorum.instagramda bakıyorum kadınlar göbeği açık kıyafetler giyiyo dümdüz göbekleri saçları vs nasıl hoşlar ben bi türlü öyle olamıyorum göbeğimde var 3 yaşında bebegimde kendimi mutsuz hissediyorum.siz bakımlı mısınız nasıl bir düzeniniz var herkes mi yediğine giydiğine dikkat ediyor
niye sıkayım kendimi başka insanlar için?çok kilolu olmadıkça canım ne isterse yerim ne isterse de giyerim .illa göbek dekolteli kıyafet şart mı?hayata bir kere geliyoruz görüntümüzle de para kazanmıyoruzSmdi herkes benmde göbeğim var ama sezaryen göbeği yazaröyle bişey yok hanımlar kusura bakmayın gebelikte dikkat edip en fazla 8 kilo alacaksın dogumdan sonra 40 gün ve devamında bol su iceceksin tatlilara abanmayacaksin bak bakalım göbek kaliyormu kendinizi kandırmayın. Herkeste bakımlı olacak diye bir kaide yok ama aynadaki goruntunu beğenmiyorsan başkalarına bakıp iç geçirmek yerine boğazınızi tutmakla ise baslayacaksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?