Haklisin yaptım bi hata tanıyınca zaten sogudum.Böyle boş beleş bir tiple neden görüşüyorsunuz ki? Benim tanıdığım da çok güzel kızlar var ama
bir kerede öyle ben ne kadar güzelim diye güzelliklerinden bahsetmediler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklisin yaptım bi hata tanıyınca zaten sogudum.Böyle boş beleş bir tiple neden görüşüyorsunuz ki? Benim tanıdığım da çok güzel kızlar var ama
bir kerede öyle ben ne kadar güzelim diye güzelliklerinden bahsetmediler.
Paylaşımımiz çok fazla ondan kararsizim.Bunun dışında iyi bi insan karamsar oldum bu konudaeğer sevmiyor görüşmek istemiyorsanız görüşmezsiniz, bizim burdan görüş yada görüşme gibi bir beyan vermemiz ne kadar doğru
belli ki arkadaşınız kendini çok seviyor, dünya kendi etrafında dönüyor sanıyor. Benim etrafımda böyle kişiler yok barındırmam da.
Paylaşımımiz çok fazla ondan kararsizim.Bunun dışında iyi bi insan karamsar oldum bu konuda
Kızdan belli ki hoşlanmıyorsunuz, sevdiğiniz, değer verdiğiniz birisi de değil. Sizin için zaten yok hükmünde belli... Biz ne söyleyebiliriz ki? Amaç fikir danışmak değil de dedikodu etmek gibi... Değer yargılarınıza ters biriyle konuşup / konuşmamamız gerektiğini bize başkaları söylememeli.
makaron ! senın şu nokta atış yorumların harıka :)