- 24 Şubat 2019
- 627
- 806
- 53
- Konu Sahibi kimliksizkedi
-
Müdürünüz işgüzarlık etmiş. İsteyen istediği gibi konuşsun, kıyafet yönetmeliğine aykırı giyinmiyorum, işinize bakın deyin geçin müdür efendiye.Selam hanımlar, is yerimde genelde elbise giyiyordum pantolon giymeyi sevmem pek, elbiselerim kisa degil diz boyunda altina da koyu renk corap giyiyordum ancak mudurum elbiselerimin uygun olmadığını, herkesin beni konuştuğunu, yonetmelige gore giyinmemi soyledi. Cok kirildim ve sasirdim cunku surekli calisan biriyim insanlarin beni gorupte sirf kiyafetim hakkinda konusuyor olmasi cok sacma geldi, ki elbise giyen calisanlar da var o kadar sorun,is varken konu cidden ben miyim diye sorguladim kıyafet yönetmeliğine baktigim da da elbise giyilebildigi yaziyor pazartesi gunu yine elbise giyiyecegim bu konu hakkinda bi islem yapabilir mi? Ise surekli gec gelen, mesai bitimi olmadan cikan kisiye bir sey demiyor eger yine bir sey derse butun sorun cidden ben miyim diye sormak istiyorum
Selam hanımlar, is yerimde genelde elbise giyiyordum pantolon giymeyi sevmem pek, elbiselerim kisa degil diz boyunda altina da koyu renk corap giyiyordum ancak mudurum elbiselerimin uygun olmadığını, herkesin beni konuştuğunu, yonetmelige gore giyinmemi soyledi. Cok kirildim ve sasirdim cunku surekli calisan biriyim insanlarin beni gorupte sirf kiyafetim hakkinda konusuyor olmasi cok sacma geldi, ki elbise giyen calisanlar da var o kadar sorun,is varken konu cidden ben miyim diye sorguladim kıyafet yönetmeliğine baktigim da da elbise giyilebildigi yaziyor pazartesi gunu yine elbise giyiyecegim bu konu hakkinda bi islem yapabilir mi? Ise surekli gec gelen, mesai bitimi olmadan cikan kisiye bir sey demiyor eger yine bir sey derse butun sorun cidden ben miyim diye sormak istiyorum
Yok desenli, cicekli sevmem düz renkti hepMesleğiniz nedir ve giydiğiniz elbisenin tarzı nasıl? Atıyorum allı güllü değişik bir tarzdır is yeri için çok şık olmaz. Elbise giyen çalışanlar var demişsiniz belki tarz olarak iş yerine uymuyordur tarzınız.
Elbise giyen başkaları da varmış neden sadece size söylüyor?Selam hanımlar, is yerimde genelde elbise giyiyordum pantolon giymeyi sevmem pek, elbiselerim kisa degil diz boyunda altina da koyu renk corap giyiyordum ancak mudurum elbiselerimin uygun olmadığını, herkesin beni konuştuğunu, yonetmelige gore giyinmemi soyledi. Cok kirildim ve sasirdim cunku surekli calisan biriyim insanlarin beni gorupte sirf kiyafetim hakkinda konusuyor olmasi cok sacma geldi, ki elbise giyen calisanlar da var o kadar sorun,is varken konu cidden ben miyim diye sorguladim kıyafet yönetmeliğine baktigim da da elbise giyilebildigi yaziyor pazartesi gunu yine elbise giyiyecegim bu konu hakkinda bi islem yapabilir mi? Ise surekli gec gelen, mesai bitimi olmadan cikan kisiye bir sey demiyor eger yine bir sey derse butun sorun cidden ben miyim diye sormak istiyorum
Çünkü elbise yakışıyor dikkat çekiyor olmalıElbise giyen başkaları da varmış neden sadece size söylüyor?
E bu çifte standart olmuyor mu? Poposu küçük olan elbise giyebilir, poposu büyük olan giyemez yazmıyor yönetmelikte öyle değil mi?Bence o kalca birazdan daha fazla cikiyor.. :\
Tamam J.Lopez olmak senin sucun degil pek tabi..Simdi kim istemez,ama bence burada biraz da sende var.Digerleri de giyerken neden sadece sana misal ?
Dini ogretini kisitlamiyorsa,calismani olumsuz yonde etkilemiyorsa,isin verimliligini ve motivasyonunu dusurmuyorsa ve keyfi degilse boyle bir istegi olabilir.
Bu dogurudur demek istemiyorum ama her is yerinin kendisine has bir duzeni oluyor.Bu duzen dahilinde de bir uuyari yapmis olabilir
Standart gibi degil de,nasil ornek vereyim.E bu çifte standart olmuyor mu? Poposu küçük olan elbise giyebilir, poposu büyük olan giyemez yazmıyor yönetmelikte öyle değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?