Herkes bıktı..

1. sorun = hormonlar (insanı olduğundan daha garip bir hale sokuyorlar)
2. sorun = kayanana ve diğerleri ( ablan bunlardan dolayı şişmiş içini de en ince ayrıltısına kadar sana anlatıyor. haklısını duymak için muhtemelen )
3. sorun = e zaten huyu buymuş.
sonuç: ablanı idare edeceksin he de hö de hıımm de arada meşgulüm sonra grş dersin geçer gider...

Ay vallahi insan delirtir böyleleri.bence ablaniz çok bencil karşı tarafı düşünmeden kendini yemek yerine baska sinin başını n etini yiyoor nspcsn soylicen böyle yapacaksan ben konuşmuyorum abla kendini düzelt yeter demesini bilmelisin.Ay insan çıldırır nereye kadar sabret cen acaba pisikolojik bir sorumlu var ablanda olabilir.babanı bile arayıp kv sini anlatıyor sa durum vahim...

Aynen gerçekten karşılıklı sohbet etmeyip sürekli sadece dinlemek de insanı bunaltıyor. Yarın da arayıp kayınvalidesini anlatırsa gerçekten yeter ya bıktım artık ksynanandan diyeceğim

İyi ki küsmüşsünüz bn bi yerden snra he he demeyince noldu diyo ondan teli bırakıp gidemiyorum sadece iki üç dakka uzaklaşıyorum kulağımdan snra hee anladm evt deyip tekrar bi iki üç dakka uzaklaştırıyorum o arada kendi kendime yeter artık deyip saçlarımı yoluyorum sinirden

şimdi gene cep var yahu, benim dediğim telin başına en az iki saat nöbetçi dikilmekti
evet canım diyip, gazı verip 5 dk dolanıp geliyodum ben

Ablaniz kaç model pardon benm annemde aynisinin tipkisi 69 model kendisi

Eşimle çok kötü tartıştık '' tlf nu elinden bırakmıyorsun ya konuşuyosun ya watsap tasın birazda evle ilgilen benle ilgilen ne yapıyorsun hep tlf elinde'' Dedi .eşim de bi daha zırt pırt aramaz

Şaka bi yanada...
Benim babamda aynı illallah ettirdi 3 kızız tek tek arar konuşur onları da bize anlatır hep laf gezdirir of çok fena
Ben hiç konuşmam alo iyi napıyım sen? Sonrası 30 40 dk sonra iyi akşamlar olur son sözüm hep konuşur konuşur konuşur bazen teli koyuyorum bi yere bakıyorum hala konuşuyo
Senin ablayla benim babamı kanka yapalım dertleşsinler olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…