- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Çok tatlı ablanız ama yaVar burdaki hamilelerde görüşüyor hatta buluşmuş allah m bu seferde onları anlatmaya başladı
1. sorun = hormonlar (insanı olduğundan daha garip bir hale sokuyorlar)Ablam benden yaşça büyük başka şehirde ve hamile. Fakat hamilelikten öncede böyleydi şimdi daha da arttı.
Sorun şu ki ablmla muhabbet sohbet edemiyoruz her gün telefonda konuşuyoruz daha doğrusu ablam anlatıyor ben dinliyorum. Bir de bir şeyi on farklı örnek vererek ve en ince detayına kadar anlatıyor. Bn bişey anlattığım zaman iki dakika konuşuyoruz ama o 30 dakka 40 dakka anlatıyor hiç susmadan. Kayınvalidesinin hayatı dahil etisinin aile hayatı Vs Vs her şeyi artık ezberledim. artık kocası rahatsız olduğunu eşime anlatmış ama ablam anlamıyor bn de rahatsız oluyorum. Kocasıyla yaşadığı tüm sorunları konuşmalarını her şeyi Bana anlatıyor. Bundan eşi de rahatsız bnm bilmemi istemiyormuş. önmli bişey olur tmm ama ablam herşeyi anlatıyor. Kapatalım bn kaynanamı arayacağım diyor kapatıp onu arayıp tekrar beni arayıp konuşmayı anlatıyor. Artık sadece dinlemekten bıktım. önceden anlattım bak karşılıklı sohbet edelim bu şekilde olmuyor diye beni tersleyip üzüldü ağladı bnmle kardeşim knşmak istemiyor diye. Bn knşmak istemiyorum demedim seni çok seviyorum diyerek gönlünü aldım. Yine derdimi anlatamadım yanlş anlıyor hemen çünkü. tmm dedim demekki anlamayacak çaresi yok dnliycez mecbur tmm dinliyorum da ama bn de evliyim ve müsait olmadığım zamanlar oluyo. Ama onu da anlamıyor. Arıyor meşgule atıyorum yine arıyor. Mecbur açıyorum. Arkadaşım var yanımda sohbet ediyoruz diyorum, ne biliyim işim oluyo ymk yapıyorum ya da ymk yiyorum diyorum ya da gece 12 1 uyuycm diyorum ha deyip konuşuyo anlatıyor tmm snra ararsın demek yerine yine anlatıyor. ya illa bnm mi snra knşalım arkadaşm bekliyo mu demem lazım. Eşim işten yeni gelmiş sofra hazırlıyorum WhatsAppa gel diyo bi de ordan sayfalarca yazıyo. Artık konuşurken telefonu uzaklaştırıp arada he he diyorum. Saçımı başımı yoluyorum artık konuşurken ben bıktım artık ya. Kırmak istemiyorum mecburen dinliyorum tün gereksiz şeylerini ama gına geldi artık. geçen annm geldi bize. Evimiz annemle uzak kırk yılda bi gelir o yüzden. Annemi arıyor konuşuyorlar Sonra beni arıyor annemin işi var şmdi diyorum ha tmm dur onu da bi daha arıyorum diyo on dakka önce konuştukları halde yine annemi arıyor. Annm de bıktım diyerek açtı telefonu gözlerimle gördüm. birimizi arıyo ulaşamayınca babamı arıyo ulaşamayınca evden arıyormuş illa konuşcaz onunla aradığı zaman müsait olmama durumumuz yok ona göre tüm gün o Arıcak biz de Hmn açmalıyız. Artık cinnet geçiricem. ağzımdan çıkacak yeter artık ksynanandan da kocandanda bıktım ya dicem. Npcm bn ya napıcam
Daha önce de gördüm konularınızı, olmuyor çözülmüyor bu sizin iş..
En iyisi eniştenizle konuşun. Madem o da rahatsız, kendisi engellesin.Bana vakit ayırmıyosun diye tavır koysun.
Bu ne 7 24 insan aranır mı, bari akşam kocası evdeyken aramasın, bu bir tür hastalık filan mı!? Konuşma hastalığı...
Benim de ablam var, sık sık konuşuruz, watsapp tan yazışırız ama suyunu da çıkarmayız, tek kelime müsait değilim der, yazmayız, alınmayız da..
O da o kadar samimi ise "müsait değilim" lafından anlamalı, küsmemeli..
Ayrıca hep kendi konuşuyor, bu da sinir eder insanı, abla bile olsa..
Bebek gelsin bir an evvel de vakit bulamaz belki.
İyi ki küsmüşsünüzBenim arkadaşım vardı böyle. 20 sene önce cep telefonu icad olmadan önce arardı ev telini, o konuşurken teli bırakıp kendime yemek koyduğumu, tuvalete gidip geldiğimi ve onun fark bile etmediğini hatırlıyorum. Nefessiz yarım saat konuşur, karşıdan eko geliyo mu ona bile bakmaz. Küstük de konuşmıyo artık benle
şimdi gene cep var yahu, benim dediğim telin başına en az iki saat nöbetçi dikilmektiİyi ki küsmüşsünüzbn bi yerden snra he he demeyince noldu diyo ondan teli bırakıp gidemiyorum sadece iki üç dakka uzaklaşıyorum kulağımdan snra hee anladm evt deyip tekrar bi iki üç dakka uzaklaştırıyorum o arada kendi kendime yeter artık deyip saçlarımı yoluyorum sinirden
Hahahaha çok komikmiş cidden. :))şimdi gene cep var yahu, benim dediğim telin başına en az iki saat nöbetçi dikilmekti
evet canım diyip, gazı verip 5 dk dolanıp geliyodum ben
Ablaniz kaç model pardon benm annemde aynisinin tipkisi 69 model kendisiAblam benden yaşça büyük başka şehirde ve hamile. Fakat hamilelikten öncede böyleydi şimdi daha da arttı.
Sorun şu ki ablmla muhabbet sohbet edemiyoruz her gün telefonda konuşuyoruz daha doğrusu ablam anlatıyor ben dinliyorum. Bir de bir şeyi on farklı örnek vererek ve en ince detayına kadar anlatıyor. Bn bişey anlattığım zaman iki dakika konuşuyoruz ama o 30 dakka 40 dakka anlatıyor hiç susmadan. Kayınvalidesinin hayatı dahil etisinin aile hayatı Vs Vs her şeyi artık ezberledim. artık kocası rahatsız olduğunu eşime anlatmış ama ablam anlamıyor bn de rahatsız oluyorum. Kocasıyla yaşadığı tüm sorunları konuşmalarını her şeyi Bana anlatıyor. Bundan eşi de rahatsız bnm bilmemi istemiyormuş. önmli bişey olur tmm ama ablam herşeyi anlatıyor. Kapatalım bn kaynanamı arayacağım diyor kapatıp onu arayıp tekrar beni arayıp konuşmayı anlatıyor. Artık sadece dinlemekten bıktım. önceden anlattım bak karşılıklı sohbet edelim bu şekilde olmuyor diye beni tersleyip üzüldü ağladı bnmle kardeşim knşmak istemiyor diye. Bn knşmak istemiyorum demedim seni çok seviyorum diyerek gönlünü aldım. Yine derdimi anlatamadım yanlş anlıyor hemen çünkü. tmm dedim demekki anlamayacak çaresi yok dnliycez mecbur tmm dinliyorum da ama bn de evliyim ve müsait olmadığım zamanlar oluyo. Ama onu da anlamıyor. Arıyor meşgule atıyorum yine arıyor. Mecbur açıyorum. Arkadaşım var yanımda sohbet ediyoruz diyorum, ne biliyim işim oluyo ymk yapıyorum ya da ymk yiyorum diyorum ya da gece 12 1 uyuycm diyorum ha deyip konuşuyo anlatıyor tmm snra ararsın demek yerine yine anlatıyor. ya illa bnm mi snra knşalım arkadaşm bekliyo mu demem lazım. Eşim işten yeni gelmiş sofra hazırlıyorum WhatsAppa gel diyo bi de ordan sayfalarca yazıyo. Artık konuşurken telefonu uzaklaştırıp arada he he diyorum. Saçımı başımı yoluyorum artık konuşurken ben bıktım artık ya. Kırmak istemiyorum mecburen dinliyorum tün gereksiz şeylerini ama gına geldi artık. geçen annm geldi bize. Evimiz annemle uzak kırk yılda bi gelir o yüzden. Annemi arıyor konuşuyorlar Sonra beni arıyor annemin işi var şmdi diyorum ha tmm dur onu da bi daha arıyorum diyo on dakka önce konuştukları halde yine annemi arıyor. Annm de bıktım diyerek açtı telefonu gözlerimle gördüm. birimizi arıyo ulaşamayınca babamı arıyo ulaşamayınca evden arıyormuş illa konuşcaz onunla aradığı zaman müsait olmama durumumuz yok ona göre tüm gün o Arıcak biz de Hmn açmalıyız. Artık cinnet geçiricem. ağzımdan çıkacak yeter artık ksynanandan da kocandanda bıktım ya dicem. Npcm bn ya napıcam
87 model :))Ablaniz kaç model pardon benm annemde aynisinin tipkisi 69 model kendisi
Burcu da ikizlermi yoksa87 model :))
Yok bn ikizlerim :) o boğaBurcu da ikizlermi yoksa
Eşimle çok kötü tartıştık '' tlf nu elinden bırakmıyorsun ya konuşuyosun ya watsap tasın birazda evle ilgilen benle ilgilen ne yapıyorsun hep tlf elinde'' Dedi .eşim de bi daha zırt pırt aramazAblam benden yaşça büyük başka şehirde ve hamile. Fakat hamilelikten öncede böyleydi şimdi daha da arttı.
Anaaam bende boğayım annem ikizler anlaşamayiz hiç ama ben içimde yaşarım o daha çok yansıtır tam tersiymis sizinkiYok bn ikizlerim :) o boğa
İkizler ile boğa yan yana gelince demkki illa biri knşmadan edemiyor hahaAnaaam bende boğayım annem ikizler anlaşamayiz hiç ama ben içimde yaşarım o daha çok yansıtır tam tersiymis sizinki
Aynen ama anlasamazlar ikisi çok zıt kizz boğalar iyidir ama saf kalpli olurİkizler ile boğa yan yana gelince demkki illa biri knşmadan edemiyor haha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?