- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.370
- 598
- Konu Sahibi Baharyagmuru35
-
Biz de gece gündüz konusuyrouz ama ablamlar cok konusunca of kes ya tamam cok konustun basim sisti diyorum ya da ben cok konusunca onlar oyle soyluyor. Ama 5 dakika sonra baska bi konudan devam edip gulmeye basliyoruz
Neden iliskiniz boyle degil? Kardes iliskisi boyle olmali bence rahatlıkla her seyi soylemeniz lazim..
Şuan hamile bir de hemen alınıp yanlş anlıyor o yüzden söyleyemiyorum
Biz de gece gündüz konusuyrouz ama ablamlar cok konusunca of kes ya tamam cok konustun basim sisti diyorum ya da ben cok konusunca onlar oyle soyluyor. Ama 5 dakika sonra baska bi konudan devam edip gulmeye basliyoruz
Neden iliskiniz boyle degil? Kardes iliskisi boyle olmali bence rahatlıkla her seyi soylemeniz lazim..
sizin ki karşılıklı oluyor anladığım kadarıyla.
konu sahibi ağzını açınca lafı tıkayıp kendi hayatını anlatıyormuş.. yani dertleşmiyorlar ki.. biri anlatıyor öbürü dinliyor.. hep de çekilmez ki.
Bana bundan sikayet etmek mantiksiz geldi. Ablam saatlerce anlatsin ben dinlerim bundan sikayet edemem yani. Abla sonucta ne bileyim boyle gormedim ondandir..
İşte malesef öyle olmuyor bi yerden sonra sadece hep dinleyn olunca insan bunalıyor. Bir de müsait değilim diyince Bile alınan biri olunca karşınızda. Ymk yapıyorum mesela o an tek elle yapamam. Ya da neblym eşim sadece bir gün tatil o gün de knşmayalm nolcak o gün bile saat oniki de arıyo. Saat on ikide uyuyoruz haftasonu bile bile hala arıyor. Gecenin saat biri mesela eşim sabah işe gtck bnm uykum yok yataktayım ama uyumuyorum elimde telefon oyun oynuyorum gece bir de arıyo telefon titriyor eşim rahatsız oluyo. Diyorum gece saat bir abla yarn knşrz arama titriyor rahatsız oluyo eşim uyuyo. Yine arıyo. Neblym mesaj atıyo illa fotoğraf attım WhatsAppa gel diyo internet yok şuan çektim fişi kalkamıycm sen at yarn bkarm diyorum olmaz şimdi bakacaksın diyo. Bu normal mi?Bana bundan sikayet etmek mantiksiz geldi. Ablam saatlerce anlatsin ben dinlerim bundan sikayet edemem yani. Abla sonucta ne bileyim boyle gormedim ondandir..
Karşına alıp açık açık konuşacaksın bu kadar basit.normal olmadığını rahatsiz olduğunu artık bittiğini ama onu çok sevdiğin için kırmaktan korktuğunu vs..başka çare yok bence.İşte malesef öyle olmuyor bi yerden sonra sadece hep dinleyn olunca insan bunalıyor. Bir de müsait değilim diyince Bile alınan biri olunca karşınızda. Ymk yapıyorum mesela o an tek elle yapamam. Ya da neblym eşim sadece bir gün tatil o gün de knşmayalm nolcak o gün bile saat oniki de arıyo. Saat on ikide uyuyoruz haftasonu bile bile hala arıyor. Gecenin saat biri mesela eşim sabah işe gtck bnm uykum yok yataktayım ama uyumuyorum elimde telefon oyun oynuyorum gece bir de arıyo telefon titriyor eşim rahatsız oluyo. Diyorum gece saat bir abla yarn knşrz arama titriyor rahatsız oluyo eşim uyuyo. Yine arıyo. Neblym mesaj atıyo illa fotoğraf attım WhatsAppa gel diyo internet yok şuan çektim fişi kalkamıycm sen at yarn bkarm diyorum olmaz şimdi bakacaksın diyo. Bu normal mi?
Bncede çıldırıyordum artık ben ya kıyafet alıp fotoğraflarını atıyo arayıp anlatıyor özelliklerini bi de sonra fotoğraf alcam bak diyo aldığı kıyafeti değiştirmiş arayıp onu anlatıyor değiştrdim bak fotoğraf atıyorum diyo gelde çıldırmaKarşına alıp açık açık konuşacaksın bu kadar basit.normal olmadığını rahatsiz olduğunu artık bittiğini ama onu çok sevdiğin için kırmaktan korktuğunu vs..başka çare yok bence.
Hiç normal değil. .mutlaka konuşun hatta belkide bir uzman desteği alsın. Böyle devam etmemeli.Bncede çıldırıyordum artık ben ya kıyafet alıp fotoğraflarını atıyo arayıp anlatıyor özelliklerini bi de sonra fotoğraf alcam bak diyo aldığı kıyafeti değiştirmiş arayıp onu anlatıyor değiştrdim bak fotoğraf atıyorum diyo gelde çıldırma
İşte malesef öyle olmuyor bi yerden sonra sadece hep dinleyn olunca insan bunalıyor. Bir de müsait değilim diyince Bile alınan biri olunca karşınızda. Ymk yapıyorum mesela o an tek elle yapamam. Ya da neblym eşim sadece bir gün tatil o gün de knşmayalm nolcak o gün bile saat oniki de arıyo. Saat on ikide uyuyoruz haftasonu bile bile hala arıyor. Gecenin saat biri mesela eşim sabah işe gtck bnm uykum yok yataktayım ama uyumuyorum elimde telefon oyun oynuyorum gece bir de arıyo telefon titriyor eşim rahatsız oluyo. Diyorum gece saat bir abla yarn knşrz arama titriyor rahatsız oluyo eşim uyuyo. Yine arıyo. Neblym mesaj atıyo illa fotoğraf attım WhatsAppa gel diyo internet yok şuan çektim fişi kalkamıycm sen at yarn bkarm diyorum olmaz şimdi bakacaksın diyo. Bu normal mi?
Ben seni çok iyi anlıyorum
Bende de var aynısı.
Bencil hep beni dinleyin hep beni pohpohlayın hep bana yardım edin diyen biri.
Ben dayanamadım artık kendi sorunlarım olduğunu hasta olduğumu hayatımda yeterince stres olduğunu söyledim açıkça sen anlattıkça artıyor dedim. çok bozuldu ve hiç anlamadı yine bir de ben kardeşime destek olayım demedi.
Artık çok nadir anlatıyor ve ben sorduğumda eskisi gibi açıyor çenesini. Artık az görüşüyorum böyle daha iyiyim.
Bence sende açıkça konuş kırmadan belki senin ki anlar seni...
Açmayınca yine arıyoE sessize alin siz de telefonu. Ya da gece kapatin. Bir suru cozum var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?