Herkes bıktı..

Bide benim annemi

Peki evlenmeden once de boyle miydi?
Bence kayinvalidesini, eltisini takmis kafaya. Sizden uzakta ve yasadigi sikintilari asamiyor belli ki. Anlatip hakli oldugunu duymak ve rahatlamak istiyor.
Kayinvalidesinin yaptiklarina alisip gormezden gelmeye basladigi gun size ablatmaktan da vazgececktir yavas yavas

Vlla süper olur :))

Vlla öğretmen olduktan snra oldu nolduysa

Hemen yarın ara ablanı bıktırana kadar dert yan sonra gene ara gene dert yan
Ona hiç fırsat verme
O senden bıkana kadar devam et
Ben babama yapamıyom sen yap kurtul bari

Beni konuşturmuyoki hiç. WhatsApp yazışmalarını foto çekip atcmm bak işte sen böylesin diye zaten hep o yazıyo. Sence burda iki kişi sohbet mi ediyo yazcm altına da o olacak yani artık

eline bir poset al telde cizirti yap cok ise yariyor :) birgun onceside ya net gitti bizim filan de cagiramasin whatsappa.bir sure kafayi dinlersin

ben bazen konusmak istemedigim insanlara yapiyorum yaa canim bir duzeltiremedin su telefonunu diyorlar napiyim firsat bulamiyorum diyorum.bak yine bozuldu :))bazi arkadaslarim oyle bir konusuyor ruhumu teslim edecegim yakinda

İşte abla olunca daha zor knşmadan olmuyo konuşuncada böle oluyo çözüm bulmak şart önceden anlattım yanlş anladı onunla knşmak istemediğimi anlamış. şmdi yine doldurdu kotamı yine anlatmadan olmayacak. Çözüm bulamazsak bu şekilde çekmem zor yani

Eniştene söyle ablana acilen bi hobi kurs iş miş bişey ayarlasın başını kaldıramasın, sendede ne sabır varmış arkadaşım helal olsun. Önceki konunuda biliyorum, ya ablanda bi saçmalamasın bi kendini bilsin görsün ya, bu kadarda olmazki.

Çok sabrszmdr aslında ama iyi dayandım bu konuya cdden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…