- 1 Kasım 2019
- 1.446
- 6.325
- 138
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.041
You yu izledin miHadi bana bi dizi önerin önce. Çok entrikalı, cinayet-suç temalı, ters köşe yapan, yuh dedirten bişey istiyorum.
How to get away with murderHadi bana bi dizi önerin önce. Çok entrikalı, cinayet-suç temalı, ters köşe yapan, yuh dedirten bişey istiyorum.
Ona da kitap ver o da okusun lslslslBaşganımm okumak istiyorum anam müsaade etmiyor
Yok denemedım ama duydum aklımda o yolda var bakalımBakanligin verdiği ilaclari denedinmi hic esim onunla azaltip birakti
İzledim. Joe benim küçük sevgilim. Gözü yaşlı yeni sezonu bekliyorum.You yu izledin mi
Yaa bende inşallah gelir korku seversen Marianne yi de tavsiye ederimİzledim. Joe benim küçük sevgilim. Gözü yaşlı yeni sezonu bekliyorum.
Ben kahve yapsam da böyle resim çekemem
Yalnız Colin dizi diyor sen sevgili dionArkadaşlar sizi ciddiyet davet ediyorum. Önemli bir konu var. Lütfen.COLIN bir sevgili ayarlayalım lütfen
Mindhunter i tavsiye ederim veya the penthousesİzledim. Joe benim küçük sevgilim. Gözü yaşlı yeni sezonu bekliyorum.
Off işte o diziden sonra başka dizilerden tat alamaz oldum. Yazarken de onutarif ettim hatta.How to get away with murder
Cekersın Cekersın, ınsan zamanla alısıyorBen kahve yapsam da böyle resim çekemem
Ben lufıceri alayım...... Enısteniz..Yalnız Colin dizi diyor sen sevgili dion
Ben o zaman hazır sektördeyken Colin'e dizilerden bi sevgili ayarlayım
O kadar bensin ki........Ben kahve yapsam da böyle resim çekemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?