- 24 Mart 2020
- 10.016
- 36.216
- 598
- 32
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.001
Tamaaamm bugün dibek içmiştim biraz da Türk kahvesi içeyim yahuOlsun canım, geldin ya.. Hosgeldinsimdi turk kahvesı yapıcaz
Bizim kafalar mı sorunlu Acaba kukrim.Ya banada hayat anlamını yitircek gibi geliyor nasıl bağlanmışıZ
Bak ben de öyleyim. O kadar denedim içtim ama bağlanamadım. Acaba ben de bağlanma sorunu mu varBen de sigaraya nasıl bağımlı oluyorlar onu merak ediyorum. Hiç olamadım. Genetik kodumda yok sanırım
Kuru yemis falan yesen agzin bos kalmazsa istemezsin belki yada daha cok istersin bilemedim sana guvenmiyom sanki hersey sana sigarayi hatirlatiyor hshsYa bırakırsam bombos kalırım gıbı geliyor, nasıl bi dusunce tarzıysa bu.
Sanırım öyle, baktım güzel olmuyor pes ettimCanım Türk kahvesini ne kadar koyuyorsun? Belki az koyuyorsundur
Bende aksine, ıkı elimle kırıp atabileceğim basıtlıktekı sigaranın esırıyım nasıl bi gucsuzsemBen de sigaraya nasıl bağımlı oluyorlar onu merak ediyorum. Hiç olamadım. Genetik kodumda yok sanırım
Nickini görünce aklıma geldi. Bir ara facebookda uçan spagetti canavarı vardı.Helloooğğğ
Bende yapmaya gidiyorum bes dk bekleyinEki Görüntüle 2813287
Ben yaptım bile
C Calcifer Bazı arkadaşların gözü kahvemde çıktı gördün mü Calcim
benneyanginlargordum Yaa evet buralara yeni geldiğim zamanlardı
Şöyle diyim üç senedir içiyorum ve sigaradan nefret ederdim arkadaşlarıma kızardım hatta bı arkadaşımla aynı anda başlamışız çantasında gördüm kanki valla söyleyecektim kızarsın diye söyleyemedim dedi bende kanki bende başladım sende kızarsın diye söyleyemedım dedımbenneyanginlargordum bisey dicem nasil nefes aliyonuz siz hshshsh ulan ben bir kez sigara icmedim maske takinca boğuluyom hzhsh
Bilmiyorum ki dostum olabilirBizim kafalar mı sorunlu Acaba kukrim.
Elektronik sigara da denedim, asla tatmin etmedi beni. Arkadasım alıstı mesela.
Valla benimde arkadaşlarım hep bagimli ama benim midemi bulandırıyorBen de sigaraya nasıl bağımlı oluyorlar onu merak ediyorum. Hiç olamadım. Genetik kodumda yok sanırım
Sana benden bir adet okşizen tupu hsbshsbBabam koah. Genetıkte koahta var. Gelecektekı hastalığımı buldum
Ameliyat olucam ya bır ay içmicem belki onun hayrına bırakırım ama krıze girceğim kesinBenım fıx bı paket bazen ikinci pakettende dort bes tane ıcıyorum tersine. Of. Kahvem de var habıre. Küt diye gıdıcem Bıgun
AA bu şey değil mi C Capanin Gururu Teyom hajajajajjajaEki Görüntüle 2813287
Ben yaptım bile
C Calcifer Bazı arkadaşların gözü kahvemde çıktı gördün mü Calcim
benneyanginlargordum Yaa evet buralara yeni geldiğim zamanlardı
Kiz gunde 1 paket diyorsun gercekten 3tane yetecekmi hshsbsŞöyle diyim üç senedir içiyorum ve sigaradan nefret ederdim arkadaşlarıma kızardım hatta bı arkadaşımla aynı anda başlamışız çantasında gördüm kanki valla söyleyecektim kızarsın diye söyleyemedim dedi bende kanki bende başladım sende kızarsın diye söyleyemedım dedımaynı gün başlamışız ama dediğin gibi bazen nefeste fark edıyorum eskisi gibi olmadığımı ama artık bırakmayı kafaya koymaya başladım günde üçe düşürüp yavaştan kesicem artık
Valla o değilimNickini görünce aklıma geldi. Bir ara facebookda uçan spagetti canavarı vardı.Ne kavga ederdik o sayfada
Ama.ben Nescafe yaptımBende yapmaya gidiyorum bes dk bekleyin
Biz bu gözü nerede görsek tanırız canımYok yok ben değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?