Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Olsun canım, geldin ya.. Hosgeldin simdi turk kahvesı yapıcaz
Tamaaamm bugün dibek içmiştim biraz da Türk kahvesi içeyim yahu dur hemen kahve sunumumdan da atayım o kadar çekiyoruz fotosunu bi işe yarasın

Ben de sigaraya nasıl bağımlı oluyorlar onu merak ediyorum. Hiç olamadım. Genetik kodumda yok sanırım
Bak ben de öyleyim. O kadar denedim içtim ama bağlanamadım. Acaba ben de bağlanma sorunu mu var

benneyanginlargordum bisey dicem nasil nefes aliyonuz siz hshshsh ulan ben bir kez sigara icmedim maske takinca boğuluyom hzhsh
Şöyle diyim üç senedir içiyorum ve sigaradan nefret ederdim arkadaşlarıma kızardım hatta bı arkadaşımla aynı anda başlamışız çantasında gördüm kanki valla söyleyecektim kızarsın diye söyleyemedim dedi bende kanki bende başladım sende kızarsın diye söyleyemedım dedım aynı gün başlamışız ama dediğin gibi bazen nefeste fark edıyorum eskisi gibi olmadığımı ama artık bırakmayı kafaya koymaya başladım günde üçe düşürüp yavaştan kesicem artık

Bizim kafalar mı sorunlu Acaba kukrim.
Elektronik sigara da denedim, asla tatmin etmedi beni. Arkadasım alıstı mesela.
Bilmiyorum ki dostum olabilir ay yok elektronik sigara daha kötü imiş. bırakmak zor gibi bilmiyorum bari ölçülü içelim

Kiz gunde 1 paket diyorsun gercekten 3tane yetecekmi hshsbs

Nickini görünce aklıma geldi. Bir ara facebookda uçan spagetti canavarı vardı. Ne kavga ederdik o sayfada
Valla o değilim ben nickime dümdüz adımı soyadımı yazmıştım değiştirmesini istedim kazenden nickimin isim babası kendisi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…