- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.081
YessVictor mu?
Ya da makarna yiyelim seninle spagetti. Sonunda dudaklarımız birleşir belki
Renkli gozlu erkek begenıyosun demek....
Allah senın belanı vermesin telve kactı Bogazıma skskakakkakakakaakakakakaYa da makarna yiyelim seninle spagetti. Sonunda dudaklarımız birleşir belki
Fotodaki arkadaşın dizisini izledim ben en son baya beğenmiştimEn son dark desire bitirdim. İzleyen var mı onu?
Kara kaş göz candır beRenkli gozlu erkek begenıyosun demek....
Ben gene kara kas kara göz birz da bet olsun
Kukrim gel gel kimse duymasın bısı itiraf edecem sana..
Biz dağılalım mıYa da makarna yiyelim seninle spagetti. Sonunda dudaklarımız birleşir belki
Tut şunun ucunu doseyelim abiYa da makarna yiyelim seninle spagetti. Sonunda dudaklarımız birleşir belki
Bence çok romantikAllah senın belanı vermesin telve kactı Bogazıma skskakakkakakakaakakakaka
Yok aslında renkli göz falan sevmem özellikle de ordaki karakter hoşuma gitmişti bütünü ile tavırları falanRenkli gozlu erkek begenıyosun demek....
Sizden gizlim saklım yok hajajajjaBiz dağılalım mı
O zaman kesin sarışın çıkar şansınaRenkli gozlu erkek begenıyosun demek....
See de oynadı evet. Bu foto game of thrones'dan. İşte erkek dediğin böyle olacak. Allah aşkına bi buna bak bi de piyasadakilereFotodaki arkadaşın dizisini izledim ben en son baya beğenmiştimSee miydi adı
Bazen bana da oluyor o, karakteri sevince adam da gozume bır yakısıklı geliyorYok aslında renkli göz falan sevmem özellikle de ordaki karakter hoşuma gitmişti bütünü ile tavırları falan
Sarısın cıksa ıyı, nerde bı ibiş var o cikiyor snskskskskakaka şaşı beş kopeklerO zaman kesin sarışın çıkar şansına
Ahaha sen de mi asyalı seviyonKukrim gel gel kimse duymasın bısı itiraf edecem sana..
Son bir kac aydır kore dızısı izliyorum liseli bts fanı kızlar gibi ve cekık gozlu beylere bayllır oldum
Bu adam duble iskender gibi piyasadakiler tabakta bıraktığımız kuru pide ahahahaSee de oynadı evet. Bu foto game of thrones'dan. İşte erkek dediğin böyle olacak. Allah aşkına bi buna bak bi de piyasadakilere
Serdar Ortaç verelim türk yapımiKukrim gel gel kimse duymasın bısı itiraf edecem sana..
Son bir kac aydır kore dızısı izliyorum liseli bts fanı kızlar gibi ve cekık gozlu beylere bayllır oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?