- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.121
Hemen baktım ve saygılar enişte deyip kapattımHyun bin varken Napıcam serdarı
Son dizisini mi izledinHyun bin varken Napıcam serdarı
Hadi bakalim inşallah basarirsinYok denemedım ama duydum aklımda o yolda var bakalım
Birde ben bakayım ya merak ettimHemen baktım ve saygılar enişte deyip kapattım
Yetttiiiimmmm ama isim cikti, disardayim kizlar maalesef. Bugun bensiz icin, yarin duble kahvemle yaninizdayim
Hala oyle ablası..... Şarap misali... Hyun bin ve ben doluca saraplarına benziyoruz sjsjajaYiaaaaaaaaa hyunbin mi izlediiinnnn bennnn bi beş altı sene önce mi ne izledim en sonnn ama çok yakışıklıydıııı
Hoş buldumHosgeldınızafiyet olsun, tam zamanında muhabbete geldiniz
Ahahhahahahaha yaaaa ciddennn öyleeeHala oyle ablası..... Şarap misali... Hyun bin ve ben doluca saraplarına benziyoruz sjsjaja
Lee min ho ve ji chang wook hastasıyım onuda beğeniyorum galiba hepsini beğeniyorum kanki seçmek çok zor afhjkkelektra hyun bin hayranı oldum......
BaktımHala oyle ablası..... Şarap misali... Hyun bin ve ben doluca saraplarına benziyoruz sjsjaja
Ramazan geliyor ya hemsırem, Oructa azaltıcam mecburHadi bakalim inşallah basarirsinbenneyanginlargordum ile birbirinizi gaza getirin kim daha az icti diye
Lee min ho manyaq jojuk... .Lee min ho ve ji chang wook hastayım onuda beğeniyorum galiba hepsini beğeniyorum kanki seçmek çok zor afhjkk
Ee fikrin neBaktım
Afiyet olsun
Senin kahven nerde
Afiyet olsun hosgeldın hmcım
Daha heybetli birşeyler bulabilirsinLee min ho manyaq jojuk... .
Ee fikrin ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?