- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.321
Harf ıcın kocaman kek yapmam lazım risk almak istemiyorum oyuzden kedı dili dusundumBen eşime yaptım pasta olarak üstüne yazdım kremayla kedi dili pek sevmiyorum ben ya tadı hoşuma gitmiyor nedense
Görmüştüm bunu yaBunu instagramda gordum, harfi beceremezsem bunu yapıcam
Yaa dimi bitmedi o gözler bi türlü
Benim kızlarında Ç,D harfleriHarf ıcın kocaman kek yapmam lazım risk almak istemiyorum oyuzden kedı dili dusundum
Ne zaman olursa ablaYarın artık canım
Ne kadar basit ve guzel dı mıGörmüştüm bunu ya
Ç D den daha korkunc yalnız, benım de gozum kesmezdıBenim kızlarında Ç,D harfleriGözüm kesmedi
Harf pasta olacaksa kedi dili yap yada kekten kesiceksin uzun bı borcama vs ince pandispanyayi yapıp keserekte yapılır az dikkatli olsan yeter. Yani ben kedi dili yemedigim icjnHarf ıcın kocaman kek yapmam lazım risk almak istemiyorum oyuzden kedı dili dusundum
Özelliklerimizi biliyor musunbenimki de 9 nisan koç kadınıyız
İkiz olunca aynı gün yapman lazım ondan daha bir gözüm korktuÇ D den daha korkunc yalnız, benım de gozum kesmezdı
Dediy anasayfası açıksa vardı ordaHangi sayfada ogidip bakim
Kedı dili daha once bende hıc yemedim, ınsallah tadını severımHarf pasta olacaksa kedi dili yap yada kekten kesiceksin uzun bı borcama vs ince pandispanyayi yapıp keserekte yapılır az dikkatli olsan yeter. Yani ben kedi dili yemedigim icjn
Ya ikizler mı?? Ne guzel. Allah uzun mutlu saglıklı omur versin iyi insanlarla karsılastırsın.İkiz olunca aynı gün yapman lazım ondan daha bir gözüm korktuGüzel olmuyor zaten ya
evet fazlasıylaÖzelliklerimizi biliyor musun
Bı dene ben sevemedimKedı dili daha once bende hıc yemedim, ınsallah tadını severım
Amin inşaallahYa ikizler mı?? Ne guzel. Allah uzun mutlu saglıklı omur versin iyi insanlarla karsılastırsın.
Kac yasındalar?
Nelerevet fazlasıyla
Aynen hem denemiş olurumBı dene ben sevemedim
Çok hafif lezzetli oluyor. Ben sevdimKedı dili daha once bende hıc yemedim, ınsallah tadını severım
Ya ne guzel genc kız ikisi de.Amin inşaallahYarın 16 olacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?