- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.361
Yok ya bana uymuyortutkulu hayalperest ilgi delisi bencil şu an aklıma bunlar geldi
E harfini dikdörtgen borcamda yaptim canim ilk kalin kartondan E yaptim kek pisince ilk ortadan bölüp kalibi koydum bicakla e harfi yaptim 2tane sonra nescafe sütle yumusattim neyli istiyosan santi dolgu kremasi ilk kati sonra diger kati
Yangınım dizi güzeldi ama daha efso bir final beklerdim. Ama bizim gibi film dizi ogutuculere iyi gider zaman geçirmek adınaDiziyi sevdin mi anlat bakalım jesım
Ben D harfi yapacagim harfi nasıl yapayım sence, kavisli ya?E harfini dikdörtgen borcamda yaptim canim ilk kalin kartondan E yaptim kek pisince ilk ortadan bölüp kalibi koydum bicakla e harfi yaptim 2tane sonra nescafe sütle yumusattim neyli istiyosan santi dolgu kremasi ilk kati sonra diger kati
Çok ağlamış islerken. Gözyaşları su olup akmışDiziyi sevdin mi anlat bakalım jesım
İyi geceler kukrısım Allaha emanet ol seni gormek guzeldıBende kaçayım herkese iyi geceler
tabi yükselen de önemli ama zaten çok da gerçek çıkmıyorYok ya bana uymuyor
D nin göbegini yuvarlak borcamla yapBen D harfi yapacagim harfi nasıl yapayım sence, kavisli ya?
Teşekkür ederim canım bilmukabeleİyi geceler kukrısım Allaha emanet ol seni gormek guzeldı
Çok ağlamış islerken. Gözyaşları su olup akmış
Bır gece bende baslarımYangınım dizi güzeldi ama daha efso bir final beklerdim. Ama bizim gibi film dizi ogutuculere iyi gider zaman geçirmek adına
İnsallah becerırım ya, kedı dili ile yapacagım ben kekle beceremem gibi geliyorD nin göbegini yuvarlak borcamla yap
Colin ne tür arıyor ona daha farklı önereyim bebişim
Bak yukarda benimkimleri attimİnsallah becerırım ya, kedı dili ile yapacagım ben kekle beceremem gibi geliyor
İslatınca şekil vermek kolay olurİnsallah becerırım ya, kedı dili ile yapacagım ben kekle beceremem gibi geliyor
Yukselenım akrep.tabi yükselen de önemli ama zaten çok da gerçek çıkmıyor
Hemen bakıyorumBak yukarda benimkimleri attim
Ins calcım denemedım demem ya en fazla annem ablam gorcek zaten de emek harcıycam ya patlarsa biraz uzulurumİslatınca şekil vermek kolay olur
Ya harika olmus elif eylulEharfini kekten yaptim ben
A harfi kedi dilinden minik kızimda yaptida çarpildi
Havlu getirdik enson peçete yetmedi gozyaslarimizaÇok ağlamış islerken. Gözyaşları su olup akmış
How to get away with murder tarzı birşey. Bol entrikalı suç temalı bi diziColin ne tür arıyor ona daha farklı önereyim bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?