- 25 Şubat 2017
- 5.630
- 14.517
- 198
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.281
Evet harf pasta yapmak istiyormuşsun ve adın D ile başlıyormuşSohbet faslına gectık, tam zamanında geldin
HarikaKedi dili bisküvi canım:)O çok kolay oluyor.Bence onunla yap
D harfi bulamadım ama dizip üstünü istediğin gibi süsleyeceksin.
Kedi dili bisküviyi süte batırıp ıslatırsın.
Sonra krema,meyve,çikolata ne istersen:)
Eki Görüntüle 2813342 Eki Görüntüle 2813343 Eki Görüntüle 2813344
Vallahi ünlü bildiğim yok da akteplerden. Benim 2 ex akrepti. Dostum adamlar işi biliyor anladın mıMesela bir ornek ver akrep erkegıne
Calci herifini kapmış ama zaten
Etiket ? Ahahah. Allah razı olsun kardeşlerim.Dunya tatlısı bebe de yapmis, calciye kara da ölüm yok sjsjsjjs
Dediy gözlerin kaşların hala aklımda yafEvet harf pasta yapmak istiyormuşsun ve adın D ile başlıyormuşne tesadüf benimde D ile başlıyor
Aynen öyle:)Kek veya kurabiye tarzı hamur riskli olabilir.Bu garantiÇok pratik bencede
O soğuk gecedeeeeeeBaşıma bir şey gelir mi( korkusundan konuşamadı )
C Capanin Gururu Teyom cuğum
Soğuk bir Şubat günüydü ve olanlar oldu
Harfler ne guzel kolay, annem almak istiyor ama asırı pahalı bu harflı pastalar. Yanı pastaya o parayı verdırmek isime gelmiyor. Gelirsem ben yaparım dedım ama kekle yapabılecegımı sanmiyorum.Kedi dili bisküvi canım:)O çok kolay oluyor.Bence onunla yap
D harfi bulamadım ama dizip üstünü istediğin gibi süsleyeceksin.
Kedi dili bisküviyi süte batırıp ıslatırsın.
Sonra krema,meyve,çikolata ne istersen:)
Eki Görüntüle 2813342 Eki Görüntüle 2813343 Eki Görüntüle 2813344
Kesinlikle en pratiği bu şekildeAynen öyle:)Kek veya kurabiye tarzı hamur riskli olabilir.Bu garanti
Ne taktın benim kaşıma gözümeDediy gözlerin kaşların hala aklımda yaf
Ben takmadım anacim nickini görünce aklıma geliyor koydun oraya saatlerce gördükNe taktın benim kaşıma gözümeatarım bak yine
Kırıp şekil vereceksin artık.Harfler ne guzel kolay, annem almak istiyor ama asırı pahalı bu harflı pastalar. Yanı pastaya o parayı verdırmek isime gelmiyor. Gelirsem ben yaparım dedım ama kekle yapabılecegımı sanmiyorum.
Koydum kafaya deneyeceğim, foto atarım size de ınsallah becerırım. D biraz sıkıntı kavıs vermek falan.
Jahsjsjs koca kriterin bunun altında olmasin litfenUmutlandırma ya, sımdı baya oturup onla evlendigimi kurcam
Tabii, burdan yardım istedim daha once de. Sımdı de sizden istedim, en cok gormek sızın hakkınız
Foto mu atcanNe taktın benim kaşıma gözümeatarım bak yine
Benim değil görseller ama teşekkürlerKesinlikle en pratiği bu şekildeeline sağlık çok guzel
Sen yaparsın nevoşKırıp şekil vereceksin artık.
Bence benim kızlara düşündüm.Ama 2 harf yapmak zor geldi .Vazgeçtim
Yok vallahi kek yaptım soğusun krema süreceğimSen yaparsın nevoş
Aa sen yaptın sandım ama sen de yaparsın farketmez sanırımBenim değil görseller ama teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?