- 11 Haziran 2018
- 17.081
- 96.703
- 598
- 31
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.381
Ben onu izlemedim dur alayım listeyeHow to get away with murder tarzı birşey. Bol entrikalı suç temalı bi dizi
Evet d ile basliyor ismim sksksksksDediy'nin profile gittim gözlere bakmayabenneyanginlargordum sen benim eski bir arkadaşa çok benziyorsun. O musun acaba? İsmi de D ile başlıyor
Lupin soygun filmi sanırım. Bodyguard bi bakim sağ olBen onu izlemedim dur alayım listeyeentrika suç bol diyorsun bodyguard ve lupin e bak istersen seversin
Offff 6 sezon nedir ya olmaz. Bana mini dizi öner ne olurHow to get away with murder tarzı birşey. Bol entrikalı suç temalı bi dizi
Sagol canim yapmaya calisiyoruz sadece eminim sende yaparsinYa harika olmus elif eylulne marifetli kadınlarsınız
Evet nevresteye söylerken öğrendim ya ondan diyorumEvet d ile basliyor ismim sksksksks
Üf bende sevındım ksakakaEvet nevresteye söylerken öğrendim ya ondan diyorum
Aha tanıdık çıktı hahahahhahahahEvet d ile basliyor ismim sksksksks
Aha ifsa olcan hshshEvet d ile basliyor ismim sksksksks
Kısa süreli kalp spazmıÜf bende sevındım ksakaka
Ya kavis var ya benı o korkutuyor. Yoksa kendime guvensem kekle yaparım bende.Sagol canim yapmaya calisiyoruz sadece eminim sende yaparsin
Kedidi daha kolay olur istersen
6 sezon ama çok akıcı. Sürekli birileri ölüyor- öldürülüyorOffff 6 sezon nedir ya olmaz. Bana mini dizi öner ne olur
D yi kavisli degil düz düz yerlestirirsinYa kavis var ya benı o korkutuyor. Yoksa kendime guvensem kekle yaparım bende.
Kekı ya kırarsam bozarsam diye kedı dili dusundum bende
Bende sen gibi suç entrika severim ama aksiyon macera gizem de olur. Kısaca akıcı olsun yeter mini diziler önceliğim film de olur allah için öner6 sezon ama çok akıcı. Sürekli birileri ölüyor- öldürülüyorhep yakalanmamak için katakulliler falan. Sen ne tür seviyorsun
Hahahahahahaha saka yaptıgını ufacık bir nedenden anladım ama nedeni buraya yazamam snakakakakaAha ifsa olcan hshsh
O bogumu nasıl yapicam pekı hm? E gıbı degıl ama?D yi kavisli degil düz düz yerlestirirsin
Dur özelden yazim. Merak ettimHahahahahahahah daha neler
Aynen yuvarlak değil kavissiz yaparsın düz heryerini bitek o hafif yamuk kırar yerlestirirsin hicbisycik olmazO bogumu nasıl yapicam pekı hm? E gıbı degıl ama?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?