- 31 Ocak 2013
- 7.190
- 44.613
- 798
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #20.401
Mini dizi pek izlemedim. En son dark desire izledim. 1 sezon ama 18 bölümBende sen gibi suç entrika severim ama aksiyon macera gizem de olur. Kısaca akıcı olsun yeter mini diziler önceliğim film de olur allah için öner
O da mantıklı ekleme yaparım kavis vermek yerine dogru. Ikı paket alıcam yeter dı mı?Aynen yuvarlak değil kavissiz yaparsın düz heryerini bitek o hafif yamuk kırar yerlestirirsin hicbisycik olmaz
Onu bende izledim güzel farklıydıMini dizi pek izlemedim. En son dark desire izledim. 1 sezon ama 18 bölüm
Bez getireyim miHavlu getirdik enson peçete yetmedi gozyaslarimiza
Yeter yeter canimO da mantıklı ekleme yaparım kavis vermek yerine dogru. Ikı paket alıcam yeter dı mı?
Hahahahahahahahaha dur ben yazayım skajajsYazılmıyormuş özelden mesajın kapalı kız
Allahın bildiğini kuldan saklama yaz biz yabancimiyizYazılmıyormuş özelden mesajın kapalı kız
Davut ?Evet d ile basliyor ismim sksksksks
Dur allah aşkına hayattan soğuyacağım şimdi ahhahahahbahahBez getireyim mi
Cıkolata alıcam hm bıskuvi boyle renkli renkli var ya isimlerini unuttum sımdı onlardan. Bir de mıgrosta pasta suslerı vardı hala vardır onlardan alıcam. Cılekle de renk verırım. Yeter?Yeter yeter canim
Kreması filan kapatır zaten yamuk kismi
Meyve parçacıkları filan kaba taslak çıkarır net sekilde harfi
Renkli gözlüydü yabancı olabilir. Hatta rus da olabilir. Bence Dimitri ?Davut ?
Davay davayRenkli gözlüydü yabancı olabilir. Hatta rus da olabilir. Bence Dimitri ?
Soğuma ısınmak için de bez getiririm. Su geçirmeyenDur allah aşkına hayattan soğuyacağım şimdi ahhahahahbahah
Benlik sorun yok da "D" hanım istemeyebilirAllahın bildiğini kuldan saklama yaz biz yabancimiyiz
Böğürtlen gibi filanda oluyor buzluklarda markette dondurulmuşCıkolata alıcam hm bıskuvi boyle renkli renkli var ya isimlerini unuttum sımdı onlardan. Bir de mıgrosta pasta suslerı vardı hala vardır onlardan alıcam. Cılekle de renk verırım. Yeter?
Yok ya daha ıkı gun var yarın benım malzeme almam lazım ve gitmem lazım akakakakaBöğürtlen gibi filanda oluyor buzluklarda markette dondurulmuş
İnce uzun çikolataları da alırsın kırıp kırıp yerlestirirsin
Çıkar birseyler ortaya yapmaya başladınmi
Yok yapmaya basladinmi çıkar ortaya birşeyler dicektimYok ya daha ıkı gun var yarın benım malzeme almam lazım ve gitmem lazım akakakaka
Ben hala martın 28ı falan sanıyorum 31 olacak bırazdan
Gecenlerde evdekı dolabımı boyadım hm, ta pandemının basından beri ıstedıgım bıseydı. Bir yıldır cesaret edemiyordum.ınsan dusununce cıdden cesaret edemiyor ama.Yok yapmaya basladinmi çıkar ortaya birşeyler dicektimevet Mart ayida bitti 1 Nisan ise yarın yaparsın tabi
Başlayınca çözülmeyen iş yok , gozde büyüyor sadece biraz dikkatle çözülür hepsiGecenlerde evdekı dolabımı boyadım hm, ta pandemının basından beri ıstedıgım bıseydı. Bir yıldır cesaret edemiyordum.ınsan dusununce cıdden cesaret edemiyor ama.
Gecen gun aman ne olacak ya dedım aldım boyaları ve ıkı gunde bıttı. O kadar guzel oldu ki,(yanı bana gore en azından)
Bundan sonra dedım bısey ıstıyorsam yapıcam korkmayacagım.baslayınca gercekten oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?