- 27 Aralık 2016
- 1.155
- 5.266
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #2.141
Keklendik gene aç köpek gibi soruyorum bir de...Saka yaptı sanırım cunku araları gayet iyiydi. Ben saka olarak algıladım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Keklendik gene aç köpek gibi soruyorum bir de...Saka yaptı sanırım cunku araları gayet iyiydi. Ben saka olarak algıladım
Kaos lazim bizde de, haklısın bir yerde....Keklendik gene aç köpek gibi soruyorum bir de...
Tabiki baska etkenlerde devreye girebilireee aslında anlaşabilirler :) aralarında kare açı var, kare açı enerjiyi aktive eder.
bi de sadece güneş burçları ile yorum yapamayız çiftlerin anlaşması için. merkürlerin uyumu, kadının venüsü ile erkeğin marsının uyumu vs vs :)
birbirini açı olarak görmeyenler bile bir sürü başka etkenle gayet iyi anlaşabiliyor :)
yada bir yengeç ve bir balık aa ikisi de su anlaşır dersin ama 2 dakika kavgası duramıyor gibi gibi :)
Koc kadını ve Yengec erkegı uyumu?
Ayyy ben de yazdim miydi acaba ne yazdimEski aşkımı anlattığım bir konum vardı, onlara göre o rakçı ya dönmek için huzursuzluk çıkarıyorum evliliğimde![]()
Evet :Kaos lazim bizde de, haklısın bir yerde....![]()
He ya, açmaz olaydım o konuyu da. Manyağın biri kocasına mesaj artırmış İngilizce olarakKim diyor bunu elalem mı![]()
Aramızda astrolog varmış yeni farkediyorummesela;
koç kadının merkürü boğa ve yengeç erkeğininn merkürü yengeç ise iletişim konusunda ve karar alma mekanizmalarında ortak yönler olur. ama koç kadının merkürü koç, yengeç erkeğinin merkürü yengeç ise burada kare açı dediğimiz zorlu bir açı kalıbı olur. bu da karar alma yollarının farklı olmasını, zaman zaman farklı dillerden konuşmayı getirir.
merkür güneşe en yakın gezegendir ve max. 18 derece kadar uzaklaşabilir. bu nedenle merkürler ya güneşle aynı ya bir önceki yada bir sonraki burçta olabilir. yerleşimleri ilişkideki iletişim açısından önemlidir.
güneş bizim benliğimizdir. koç ve yenge. öncü burçlardır ama ikisinin öncülük ettiği alanlar farklıdır.
koç daha ziyade ben bildiğimi okurum, isteyen peşimden gelsin ama önemli olan birşeyi ilk önce benim yapmamdır der ve savaşlardaki erler gibi allah allah nidalarıyla yürür.
yengeç ise önce benim duygularım tatmin olmalı der. kendi duygusal tatmini ve ailesi öncelikli olur.
ikisi de öncü burç olmalarına rağmen koç gelecek yengeç ise geçmiş odaklıdır.
misal vintage işi yapan çoğu ünlünün haritasında yengeç burcu yoğundur.
bir de ayların hangi burçlarda oldukları önemlidir. ay bizim duygusal isteklerimizi temsil ettiği için onların uyumlu olması partnerle benzer duygusal ihtiyaçlar olduğunu gösterir. ayrıca erkekteki ay burcu onun nasıl bir kadın istediğini de temsil eder.
kadın-erkek ilişkilerinde kadının venüsü ile erkeğin marsının uyumu da çok önemlidir, bu cinsel çekimi verir. herhangi bir şekilde birbirlerini gören açılarda olmaları hiç görmemelerinden her zaman iyidir. venüs kadının dişiliğini, mars erkeğin libidosunu temsil eder. misal kadının venüsü boğa, erkeğin marsı ikizler ise bunlar birbirini göremezler. haliyle kuvvetli bir cinsel çekim düşünmek biraz zor olur.
kısacası sadece koç-yengeç üzerinden bakamayız şekercim :)
bu çok çok çok yüzeysel olur. yaklaşık 2 sene eğitim almış sertifikalı bir astrolog olarak ben dayanamayıp böyle uzun uzun yazarım hep :)
İvitAbowww o sen miydin. Hani yabancı eski aşkı olan. Grupşardı
Ne şuursuzlar varHe ya, açmaz olaydım o konuyu da. Manyağın biri kocasına mesaj artırmış İngilizce olarak
Konumu ss alıp çeviri yapmış, bu senmişsin bizim ülkeden çıktığın kişi kim falan offf
Saka yapiyor kuzum tatli bir atisma vardi aralarinda. Yani ben oyle anladiydimSaka yaptı sanırım cunku araları gayet iyiydi. Ben saka olarak algıladım
Zaten yorumlardan aslan zekası belli oluyor seni seniiiSoy adımda arslan ben aslanı alayım o halde![]()
Böyle aklı kıt insanlar da var. Bir üyeyi de ifşa etmişlerdiHe ya, açmaz olaydım o konuyu da. Manyağın biri kocasına mesaj artırmış İngilizce olarak
Konumu ss alıp çeviri yapmış, bu senmişsin bizim ülkeden çıktığın kişi kim falan offf
Ellerine saglık cok tesekkur ederımmesela;
koç kadının merkürü boğa ve yengeç erkeğininn merkürü yengeç ise iletişim konusunda ve karar alma mekanizmalarında ortak yönler olur. ama koç kadının merkürü koç, yengeç erkeğinin merkürü yengeç ise burada kare açı dediğimiz zorlu bir açı kalıbı olur. bu da karar alma yollarının farklı olmasını, zaman zaman farklı dillerden konuşmayı getirir.
merkür güneşe en yakın gezegendir ve max. 18 derece kadar uzaklaşabilir. bu nedenle merkürler ya güneşle aynı ya bir önceki yada bir sonraki burçta olabilir. yerleşimleri ilişkideki iletişim açısından önemlidir.
güneş bizim benliğimizdir. koç ve yenge. öncü burçlardır ama ikisinin öncülük ettiği alanlar farklıdır.
koç daha ziyade ben bildiğimi okurum, isteyen peşimden gelsin ama önemli olan birşeyi ilk önce benim yapmamdır der ve savaşlardaki erler gibi allah allah nidalarıyla yürür.
yengeç ise önce benim duygularım tatmin olmalı der. kendi duygusal tatmini ve ailesi öncelikli olur.
bir de ayların hangi burçlarda oldukları önemlidir. ay bizim duygusal isteklerimizi temsil ettiği için onların uyumlu olması partnerle benzer duygusal ihtiyaçlar olduğunu gösterir. ayrıca erkekteki ay burcu onun nasıl bir kadın istediğini de temsil eder.
kadın-erkek ilişkilerinde kadının venüsü ile erkeğin marsının uyumu da çok önemlidir, bu cinsel çekimi verir. herhangi bir şekilde birbirlerini gören açılarda olmaları hiç görmemelerinden her zaman iyidir. venüs kadının dişiliğini, mars erkeğin libidosunu temsil eder. misal kadının venüsü boğa, erkeğin marsı ikizler ise bunlar birbirini göremezler. haliyle kuvvetli bir cinsel çekim düşünmek biraz zor olur.
bu çok çok çok yüzeysel olur. yaklaşık 2 sene eğitim almış sertifikalı bir astrolog olarak ben dayanamayıp böyle uzun uzun yazarım hep :)
Dadlu çocuktu be. Ben o konuda hiç öyle hissetmedim. Sadece bir anı gibi gelmişti bana
Öyle vallaAyyy ben de yazdim miydi acaba ne yazdim
Yaaa hicbir kadin huzurlu evliliğini bile bile bozmaz bi kerem bosver sen onlariHuzurlu olsa niye bozasin. Pirlanta gibi bir evladin da varmis hangi anne ister o da birlikte mutsuz olsun.
Cokta dogru anlatmısAramızda astrolog varmış yeni farkediyorum![]()
Böyle uzun uzun yazarsan ben de sorarım amamesela;
YavrumSaka yapiyor kuzum tatli bir atisma vardi aralarinda. Yani ben oyle anladiydim![]()
+1Böyle uzun uzun yazarsan ben de sorarım ama![]()