Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kim mesaj atmıs cocuga, cıddı mısın.
Mevzuya fransızım.. Ozet gecer mısın?
6-7 sene önce falan Moğolistan da yüksek lisans ta tanışıp sevgili olduğum biri vardı, Rock grubu vardı, yıllar sonra ünlü olmuşlar. Bende Türkiye den kimse bilmediği için KK da yazdım. Pat diye de söyleyiverdim kim olduğunu. Ona konumu ss alıp birisi çeviri yapıp atmış 😆 hemde kocasının hesabı sanırım çünkü erkek hesabından yazılmış.

kız ben güya terazi burcuyum ama haritamda o kadar çok akrep var ki... ki bakınız pp afksdjflsd
benden daha ponçik bir sinsi olamazsın, ben bile buldum bak bu sinsilikle
sklşsdkfsdşf
Benim mesela genel olarak bir burca yorum yapılınca ilgimi çekmez o denilenler. Herkesi bir tutmak mantıklı gelmiyor. Ama doğum haritası tarzı şeyleri merak ediyorum hiç baktırmadım

6-7 sene önce falan Moğolistan da yüksek lisans ta tanışıp sevgili olduğum biri vardı, Rock grubu vardı, yıllar sonra ünlü olmuşlar. Bende Türkiye den kimse bilmediği için KK da yazdım. Pat diye de söyleyiverdim kim olduğunu. Ona konumu ss alıp birisi çeviri yapıp atmış 😆 hemde kocasının hesabı sanırım çünkü erkek hesabından yazılmış.
Bu cok fazla ve gereksiz .
Pes.

Vallahi zor anlaştık ilk yıllar özellikle 😂 artık hangmz baskın geldysek simdi sakin gibiyiz :KK14: merkurumuzu nasıl buluyoruz 🤗 ben bi ara vedic astrolojiylede ilgilenmistim 😂

astro.com öneririm. yabancı bir site ama türk sitelerine aman diyim bakmayın
gelecek planlarımda böyle bir site açmak var o zaman benimkine bakarsınız
genelde türkler de abuk subuk yerlerden çeviri yapıyorlar zira :(

vedic çok karışık geliyor bana, klasikten devam ben.
horary yani soru astroloji eğitimi alacağım. harita yorumundan çok ordan yürürüm diyorum haha

Benim mesela genel olarak bir burca yorum yapılınca ilgimi çekmez o denilenler. Herkesi bir tutmak mantıklı gelmiyor. Ama doğum haritası tarzı şeyleri merak ediyorum hiç baktırmadım

o günlük burç yorumları tamamen pazarlama taktiği zaten. elbette insanlar o tek kalıp değiller. ikizlerin bile haritaları farklı. hem de çok.
o nedenle tarih, saat, yer bilip tüm haritaya göre yorum yapılabilir ancak.
ben eğitim alıp kendi haritamı ve vaadettiklerinin olduğunu gördükçe inandım. he ama her dakka ona göre mi yaşıyorum hayır..

kız ben güya terazi burcuyum ama haritamda o kadar çok akrep var ki... ki bakınız pp afksdjflsd
benden daha ponçik bir sinsi olamazsın, ben bile buldum bak bu sinsilikle
sklşsdkfsdşf
Eğitimim yok hatta sertifikam da yok ama nasıl analiz ettim seni whahajajajaha biz de böyle bi delikanlıyız işte 😎
Neyse bizim hatunlar bu gece suyunu sıksın iyice yarın ben hakkımda sorular sorarım. 😂😂😍😍

olympikos olympikos yatıyorum ama olayı gerçek sanmana üzüldüm 😂😂😂😂 kıyamadım geldim, şaka olduğunu söyleyip gideyim. Fasülyem benim 😘😘

Hadi tekrardan öpüyorum hepinizi ben rüya alemine yolculuğa çıkıyorum 😂😂

astro.com öneririm. yabancı bir site ama türk sitelerine aman diyim bakmayın
gelecek planlarımda böyle bir site açmak var o zaman benimkine bakarsınız
genelde türkler de abuk subuk yerlerden çeviri yapıyorlar zira :KK43:

vedic çok karışık geliyor bana, klasikten devam ben.
horary yani soru astroloji eğitimi alacağım. harita yorumundan çok ordan yürürüm diyorum haha
Site açarsan takip ederiz canım 🤗 aynen vedic baya karışık ratu haritasi falan derken baya beyin yakıyor öğrenicem dedim sonra iş güç bıraktım 😁 hatta bilgisayara programını yüklemistim yarım kaldı boş vaktim oldugunda bakarım belki tekrardan 🤷🏻‍♀️

o günlük burç yorumları tamamen pazarlama taktiği zaten. elbette insanlar o tek kalıp değiller. ikizlerin bile haritaları farklı. hem de çok.
ben eğitim alıp kendi haritamı ve vaadettiklerinin olduğunu gördükçe inandım. he ama her dakka ona göre mi yaşıyorum hayır..
Geleceğe yönelik varsayımları oluyor mu bu haritanın ? Çok bir bilgim yok

Eğitimim yok hatta sertifikam da yok ama nasıl analiz ettim seni whahajajajaha biz de böyle bi delikanlıyız işte 😎
Neyse bizim hatunlar bu gece suyunu sıksın iyice yarın ben hakkımda sorular sorarım. 😂😂😍😍

olympikos olympikos yatıyorum ama olayı gerçek sanmana üzüldüm 😂😂😂😂 kıyamadım geldim, şaka olduğunu söyleyip gideyim. Fasülyem benim 😘😘

Hadi tekrardan öpüyorum hepinizi ben rüya alemine yolculuğa çıkıyorum 😂😂
Sen yükselenini buldun mu valla merak ettim

Site açarsan takip ederiz canım 🤗 aynen vedic baya karışık ratu haritasi falan derken baya beyin yakıyor öğrenicem dedim sonra iş güç bıraktım 😁 hatta bilgisayara programını yüklemistim yarım kaldı boş vaktim oldugunda bakarım belki tekrardan 🤷🏻‍♀️

zaman ayırsam neler neler yapıcam :) bende biraz tembellik ettim. sitem vs var ama çok dolduramadım içini.

Hangi bilgiler gerekli bunlar için kuzum ben çok merak ediyorum müsait bir zamanında bakar mısın🙈

Geleceğe yönelik varsayımları oluyor mu bu haritanın ? Çok bir bilgim yok

evet, çeşitli öngörü teknikleri var. hepsini kullanarak öngörüler iletilebiliyor.
ama tabi atıyorum sana terfi var şu zaman diliminde denildiğinde gidip nasılsa terfi edicem diye müdürüne küfredersen sorumlu astroloji olamaz :)

Back
X