- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Sen rahat ol sensei... Çocuklardan çift katlı çit dikicem horozumun etrafına o iş bendeTabii tabii, o yellzlar bakıyor ki masum, kendi halinde, biçare adam bulayim da, yoldan çıkarayım. Ah tatlım ah, her sey sende bitiyor. Adamin gozunu disari baktirmican. Bi de erkek cocuk yap mutlaka.
Çabuk kaptın bak, olcak senden. Yine de takıldığın bi yer olursa sor bana. Biliyosun çiftim ben. En cift benim. Benim ciftim var. Çiftleşmek..Sen rahat ol sensei... Çocuklardan çift katlı çit dikicem horozumun etrafına o iş bende
XY olma ihtimali var tabii XX de olabilir. Ama buna giden yollar dantelli kırmızı gecelikten geçiyor yine de.. Yani geçiyormuş, öyle yazıldı az önceTabii tabii, o yellzlar bakıyor ki masum, kendi halinde, biçare adam bulayim da, yoldan çıkarayım. Ah tatlım ah, her sey sende bitiyor. Adamin gozunu disari baktirmican. Bi de erkek cocuk yap mutlaka.
Dantelli iç çamaşırı, kapıyı mini etekle açma, senede max.15 gün Annenin evine gitme ve en önemlisii üzerine çilek misali 3 çocuk yaptın mı.... Senden Kral tavuk yok şu dünyadaXY olma ihtimali var tabii XX de olabilir. Ama buna giden yollar dantelli kırmızı gecelikten geçiyor yine de.. Yani geçiyormuş, öyle yazıldı az önce
Yani bi de aman efendim neymis, cinsiyeti erkek belirlermis de, kadinda sadece x kromozomu varmış da, erkek y verirseymis erkek olurmus da, x verirseymis kiz bidi bidi.. Sen kadin gibi kadinsan sadece x'in olmiycak, demek ki eksiksin, gereken ne varsa kadinliginla elde edeceksin. Ayrica sen erkegini memnun etmezsen, tabii alamazsin y'yi. Erkege mana buluyolar bi de, kadin gibi kadin ol da al o y'yi. Sinirlendim yine ya.XY olma ihtimali var tabii XX de olabilir. Ama buna giden yollar dantelli kırmızı gecelikten geçiyor yine de..
Hahaha hay ağzını öpeyim... Elin çarık, çuruk sadece x kromozomuna sahip tavukları gelip horozlara mana buluyorlar. Densizlik resmenYani bi de aman efendim neymis, cinsiyeti erkek belirlermis de, kadinda sadece x kromozomu varmış da, erkek y verirseymis erkek olurmus da, x verirseymis kiz bidi bidi.. Sen kadin gibi kadinsan sadece x'in olmiycak, demek ki eksiksin, gereken ne varsa kadinliginla elde edeceksin. Ayrica sen erkegini memnun etmezsen, tabii alamazsin y'yi. Erkege mana buluyolar bi de, kadin gibi kadin ol da al o y'yi. Sinirlendim yine ya.
Benin agzimi opersen kocasiz kalirsin. Iyi kocalar. Ay uykulRHahaha hay ağzını öpeyim... Elin çarık, çuruk sadece x kromozomuna sahip tavukları gelip horozlara mana buluyorlar. Densizlik resmen
Aman ağzından yel alsınKonuya gelenler ayrılıyormus ahahsvshanaj
Ooo baby hoşgeldinYa kaç haftadır sabahlarım, erken yattığım güne konu açmışsın olmuyor ama böyle
Başlıkla bir alakam var aslında. Bazıları yok efendim Delfino’nun sevgilisi var o gelmesin demiş deTam bir yıldır uzak mesafedeyiz, en son 6 ay önce gördüm. Karantina olmasaydı arkadaşlarımla fıldır fıldır gezseydim ben de başlıktaki cümleyi kurardım Neyse ki karantina kurtardı bizi
Ben internet ortamında çok aradım bir ara hiçbiri olmadı sonra sınıf ortamında buldum yakışıklımıYakışıklılığı da tartışılır gerçi “tatlı çocuk” kategorisine girer bence daha çok
Bi biz varız ama yav... Kaçırmışım eğlenceyi. Sen de yatıyorum demişsin kalmışsın buradaOoo baby hoşgeldin
Duş alayım dedim sıcak bastıBi biz varız ama yav... Kaçırmışım eğlenceyi. Sen de yatıyorum demişsin kalmışsın burada
Bu gece fragmandı daha dur devamı gelirBi biz varız ama yav... Kaçırmışım eğlenceyi. Sen de yatıyorum demişsin kalmışsın burada
Ben akşam 19’da yatıp şimdi uyandım yaDuş alayım dedim sıcak bastıbenim duş almam uzun sürüyor küvette uyuyordum az daha
Ahahaha kutsal nöbetimizi sana devredip ufaktan kaçayım ben..Yaramazlık yapma, kimseye bulaşmaBen akşam 19’da yatıp şimdi uyandım ya
GörüşürüüzAhahaha kutsal nöbetimizi sana devredip ufaktan kaçayım ben..Yaramazlık yapma, kimseye bulaşmahadi görüşürüz bebeğim
Yeni bekarlar veya kendini bekar hissedenler gelirse kayıtlarını yap, lobide beklet.,gece gelirizGörüşürüüzİyi uykular Yalnız konuya harbiden nöbetleşe girmişiz gibi oldu
yalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?