Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Tabii tabii, o yellzlar bakıyor ki masum, kendi halinde, biçare adam bulayim da, yoldan çıkarayım. Ah tatlım ah, her sey sende bitiyor. Adamin gozunu disari baktirmican. Bi de erkek cocuk yap mutlaka.
Sen rahat ol sensei... Çocuklardan çift katlı çit dikicem horozumun etrafına o iş bende

Tabii tabii, o yellzlar bakıyor ki masum, kendi halinde, biçare adam bulayim da, yoldan çıkarayım. Ah tatlım ah, her sey sende bitiyor. Adamin gozunu disari baktirmican. Bi de erkek cocuk yap mutlaka.
XY olma ihtimali var tabii XX de olabilir. Ama buna giden yollar dantelli kırmızı gecelikten geçiyor yine de.. Yani geçiyormuş, öyle yazıldı az önce

XY olma ihtimali var tabii XX de olabilir. Ama buna giden yollar dantelli kırmızı gecelikten geçiyor yine de.. Yani geçiyormuş, öyle yazıldı az önce
Dantelli iç çamaşırı, kapıyı mini etekle açma, senede max.15 gün Annenin evine gitme ve en önemlisii üzerine çilek misali 3 çocuk yaptın mı.... Senden Kral tavuk yok şu dünyada
Bu maddeler üzerinde yoğunlaş..

XY olma ihtimali var tabii XX de olabilir. Ama buna giden yollar dantelli kırmızı gecelikten geçiyor yine de..
Yani bi de aman efendim neymis, cinsiyeti erkek belirlermis de, kadinda sadece x kromozomu varmış da, erkek y verirseymis erkek olurmus da, x verirseymis kiz bidi bidi.. Sen kadin gibi kadinsan sadece x'in olmiycak, demek ki eksiksin, gereken ne varsa kadinliginla elde edeceksin. Ayrica sen erkegini memnun etmezsen, tabii alamazsin y'yi. Erkege mana buluyolar bi de, kadin gibi kadin ol da al o y'yi. Sinirlendim yine ya.

Hahaha hay ağzını öpeyim... Elin çarık, çuruk sadece x kromozomuna sahip tavukları gelip horozlara mana buluyorlar. Densizlik resmen

Ya kaç haftadır sabahlarım, erken yattığım güne konu açmışsın olmuyor ama böyle

Başlıkla bir alakam var aslında. Bazıları yok efendim Delfino’nun sevgilisi var o gelmesin demiş de Tam bir yıldır uzak mesafedeyiz, en son 6 ay önce gördüm. Karantina olmasaydı arkadaşlarımla fıldır fıldır gezseydim ben de başlıktaki cümleyi kurardımNeyse ki karantina kurtardı bizi

Ben internet ortamında çok aradım bir ara hiçbiri olmadı sonra sınıf ortamında buldum yakışıklımı Yakışıklılığı da tartışılır gerçi “tatlı çocuk” kategorisine girer bence daha çok

Ooo baby hoşgeldin

yalnız mısın, tum yakısıklılar baskaları tarafından kapılmış, herkes cift sen tek mısın!?
Gel ozaman dök içini

yaaaaa

tabi ki sabah 7.30da mesaisi başlayan biri olarak sızmışım..

benim bir adet sefkülüm var ama sevgili nedir, neye denir, nasıl bulunur konularında yazarım artık. amme hizmeti sdfjdkjgdf

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…