- 14 Ağustos 2014
- 7.595
- 15.359
- 248
- 37
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Niye gülüyorsun, bebek de patlattım mi daha ne yapabilirim ki bu hayat için. Siz böyle davrandikca tabii kaçar adamlar. Bak canim; evini her daim temiz tutacaksin. Oyle cok konusmicaksin. Yemeğini eksik etmiceksin. Kocanı da bakimli karsilicaksin. Ama kime ne anlatıyorum, dalga geciliyoruz bi de. Aaah ah..
Ahahaha parantez içindeki bilgiye güldüm. Öyle bir tayfa da mevcut forumda
Ayy bizden sonra dutluk olmus oralar konuyu up eden bizmisizEvlenecemm, evlenecem, evlenecem, vermezlerse kaçacam vermezlerse kaçacamm
Ya oradaki bazı bu tarz konulara üzülüyorum ama ben gerçekten. Hayırlısıyla gönüllerine göre mutlu olacakları bir evlilik yaparlar umarımYatmadan son kez bdvdeki evlenemedimcilere bakmazsam uyuyamam
Kavga da etsek bir tabak cinsellik ay pardon yemek koymamız gerekiyor önlerine dimi senseiNiye gülüyorsun, bebek de patlattım mi daha ne yapabilirim ki bu hayat için. Siz böyle davrandikca tabii kaçar adamlar. Bak canim; evini her daim temiz tutacaksin. Oyle cok konusmicaksin. Yemeğini eksik etmiceksin. Kocanı da bakimli karsilicaksin. Ama kime ne anlatıyorum, dalga geciliyoruz bi de. Aaah ah..
Ben de oyle diyorum da bir sure sonra bayiyorlar done done ayni konuyu aciyorlarYa oradaki bazı bu tarz konulara üzülüyorum ama ben gerçekten. Hayırlısıyla gönüllerine göre mutlu olacakları bir evlilik yaparlar umarım
Ben çok konuşmuyorum. Evi temiz tutma konusuna eh işte diyeyim. Yemek konusunda eğer hazırlanmış ise eksik etmem eşlik ederim yerim ben de. Başka ne yapabilirimNiye gülüyorsun, bebek de patlattım mi daha ne yapabilirim ki bu hayat için. Siz böyle davrandikca tabii kaçar adamlar. Bak canim; evini her daim temiz tutacaksin. Oyle cok konusmicaksin. Yemeğini eksik etmiceksin. Kocanı da bakimli karsilicaksin. Ama kime ne anlatıyorum, dalga geciliyoruz bi de. Aaah ah..
Geri çevirmek olmaz. Sonra tabii baskalarina gider adamlariniz. Valla ben bilmem. Adam gidiyosa kendini sorgulasin herkes. Oyle salarsan, istenince vermezsen (tabagi), cok aglarsiniz burda kocacim diye amaaa, is isten geçer.Kavga da etsek bir tabak cinsellik ay pardon yemek koymamız gerekiyor önlerine dimi sensei
Ahahha bir cigarayı dönen 6 kişilik çulsuz lise tayfa gibi dimi isimlerde hep aynı çünküBen de oyle diyorum da bir sure sonra bayiyorlar done done ayni konuyu aciyorlar
Herkes horozuna mukayet olsun diyorsun yaniGeri çevirmek olmaz. Sonra tabii baskalarina gider adamlariniz. Valla ben bilmem. Adam gidiyosa kendini sorgulasin herkes. Oyle salarsan, istenince vermezsen (tabagi), cok aglarsiniz burda kocacim diye amaaa, is isten geçer.
İşte gel dedi mi gelcen, git dedi mi gitcen. Calissan da tum sorumluluk sende olcak, adami bunaltmican. Alttan alcan hep. Yoksa gider kocan. Koca önemli.Ben çok konuşmuyorum. Evi temiz tutma konusuna eh işte diyeyim. Yemek konusunda eğer hazırlanmış ise eksik etmem eşlik ederim yerim ben de. Başka ne yapabilirim
Gecen bizzat istatistik arastirmasi yaptim en az 5 en fazla 10 gunde ayni konuyu tekrar aciyorlar. 10 gunde evren sana birini gondermediyse biz napalimAhahha bir cigarayı dönen 6 kişilik çulsuz lise tayfa gibi dimi isimlerde hep aynı çünkü
Sana en dantellisinden kırmızı bir gecelik de aldık mı senin iş tamamdır.Ben çok konuşmuyorum. Evi temiz tutma konusuna eh işte diyeyim. Yemek konusunda eğer hazırlanmış ise eksik etmem eşlik ederim yerim ben de. Başka ne yapabilirim
E tabii ki, sonra elin karilari senin masum kocani kapiverir. Pis kadinlar. Ama kocan gunahsiz.Herkes horozuna mukayet olsun diyorsun yani
Tüylü terliksiz olmazSana en dantellisinden kırmızı bir gecelik de aldık mı senin iş tamamdır.
Adım attığımız yeri yeşertiriz bizlerde böyle delikanlılarız işteAyy bizden sonra dutluk olmus oralar konuyu up eden bizmisiz
Ya sesli güldüm buna. Ben çözümü buldum sanırımSana en dantellisinden kırmızı bir gecelik de aldık mı senin iş tamamdır.
Valla ne varsa o tavuklarda var.. Kırıtıyorlar horozumun önünde sonra vay efenim niye daldı kümesime.. Dalar tabii kırıtmıcaksın öyle horoza karşıE tabii ki, sonra elin karilari senin masum kocani kapiverir. Pis kadinlar. Ama kocan gunahsiz.
Tabii tabii, o yellzlar bakıyor ki masum, kendi halinde, biçare adam bulayim da, yoldan çıkarayım. Ah tatlım ah, her sey sende bitiyor. Adamin gozunu disari baktirmican. Bi de erkek cocuk yap mutlaka.Valla ne varsa o tavuklarda var.. Kırıtıyorlar horozumun önünde sonra vay efenim niye daldı kümesime.. Dalar tabii kırıtmıcaksın öyle horoza karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?