- 23 Temmuz 2019
- 14.633
- 46.634
- 548
- 40
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Şansli kadinlar da yok değil tabiBana en yamuğu denk gelir bu işe kalkissam
Yaa bdv'deki bulamadimcilar gorse kizacak bize boyle tatli tatli anlatmiyosuz diye asfagahajjavalla seneler evvel aynı iş yerinden biri vardı. herkesin beğendiği biriydi. adam ana kuzusu çıktı, ablası istemiyor diye gitti onun sözünü dinledi ki olay evlilikte değil. sevgiliyken bile geziyoruz diye rahatsızdı :)
sevgilimle internetten tanıştım ablasıyla o olmadan görüşüyoruz bazen telefonda 2-3 saat muhabbet ediyoruz arkadaş gibi :)
Yaa bdv'deki bulamadimcilar gorse kizacak bize boyle tatli tatli anlatmiyosuz diye asfagahajja
Öyle güzel, saf, iyi niyetli kizlara çirkinleri nasil reva görürsünüz aaaaaslında başta çoğuna yazdım ama ikna olmuyorlar bacım :)
bi de tabi yakışıklılıktan bahsetmiyorum ya, tatmin olmuyorlardır fhjdhsdj
Öyle güzel, saf, iyi niyetli kizlara çirkinleri nasil reva görürsünüz aaaa
Ben de başta sakin kaliyorum sonra ayni kisinin ayni konusunu gorunce bi geliyorlar banaBazen de belki korkarlar diye böyle çok bahsedince evren bilerek göndermiyormuş diyorum
Beni de hep dislikelamisof zaten orda bunları yazdım die bol bol dislikelamış beni :)
bi daha konuşmaz heralde
Ne çok tek varmis heyy masallah bizedaha dün gece bütün düzgün adamlar kapılmış gibi hissediyorum demiştim şimdi bu konu tam üstüne geldi
Şu an ortalık sakin yaGelip yalnız gibi mi davransam naapsam. Bu topiğe nasıl sataşsam.
Çağır beni beybi beybi. Hem sen de yalnız değildinŞu an ortalık sakin yaAkşam şamataya gelin
Gel gel evliler de var içerdeGelip yalnız gibi mi davransam naapsam. Bu topiğe nasıl sataşsam.
Oo benim taktiğe yaşı tutmaz burdakilerin.Gel gel evliler de var içerdeOnlar da nasil bulduklarini anlatip taktik veriyor
Zaten o muhabbetten sonra konu acmaya karar verdimdaha dün gece bütün düzgün adamlar kapılmış gibi hissediyorum demiştim şimdi bu konu tam üstüne geldi
Owwww çok merak uyandirici oldu simdiOo benim taktiğe yaşı tutmaz burdakilerin.
Konu sahibimiz çağırmış beni deÇağır beni beybi beybi. Hem sen de yalnız değildin
Hosgeldin mervecımOo benim taktiğe yaşı tutmaz burdakilerin.
Aynen aynen ben de merak ettimOwwww çok merak uyandirici oldu simdi
Akşama seni bekliyoruz zaten ablamHosgeldin mervecımpek bakamıyorum aksam rahatla bakıcam hepinize
Tamam ben de akşama gelecem gidip ütü yapayım.Hosgeldin mervecımpek bakamıyorum aksam rahatla bakıcam hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?