- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
- #2.221
Dikkatli olmak lazım buralarda öyleyseAçıkçası kırk sene düşünsem asla aklıma gelmezdi böyle birşey

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dikkatli olmak lazım buralarda öyleyseAçıkçası kırk sene düşünsem asla aklıma gelmezdi böyle birşey
En sevdiğim şey ya. Kız kıza otururken kahve içip kapatıp bakmakBen de cok severım arkadaslar arasında bırbırımıze bakarız da.
Ruh hastaları yaVe gerçekten birden bire birsürü Türk takipçisi oluştu![]()
Uzuldum senın adına. Kocan duysa adam cıdden ona asıksin sansa? Olayın gideceği yere bak.Yani sanırım beni tanımadıkları için böyle saçmaladılar falan ama benim tarafımdan hiç düşünmemişler.
Çokta umursamazdım ama işte ünlü tribine sokmuş oldum![]()
Ya zaten herkes birbirini tanıyor ya bosanıgız ya kocasıyla sorunlular.En sevdiğim şey ya. Kız kıza otururken kahve içip kapatıp bakmakama ben zerre anlamam
![]()
Hiç bilmiyorum ne olurdu vallaUzuldum senın adına. Kocan duysa adam cıdden ona asıksin sansa? Olayın gideceği yere bak.
Maksat muhabbet olsun tabiYa zaten herkes birbirini tanıyor ya bosanıgız ya kocasıyla sorunlular.
Herkes birbirini biliyor, haliyle sallamak zor degıl.
Aaa bildin demezler mi Bı de yeni tanısmısız gıbı![]()
Aynen vakıt gecsın gulelım eglenelim. Yoksa kimsenin fala ınandıgı yokMaksat muhabbet olsun tabi![]()
Ben bir kere bir ablaya baktırmıştım arkadaşlar gidelim diye baskı yapıyordu kadın isim yapmıştı. Inanmıyordum ama arkadaşlarla yan masalarda oturuyorduk hıc ısımlı normal bıle gıkımız çıkmadı konuşmadık bana bakarken yan masada ki arkadaşıma ismiyle hitap edip x sen elektrayla nıye çok uğraşıyorsun demişti biz orada çok korkmuştukBen de cok severım arkadaslar arasında bırbırımıze bakarız da.
Okurken ben bile korktum elektraBen bir kere bir ablaya baktırmıştım arkadaşlar gidelim diye baskı yapıyordu kadın isim yapmıştı. Inanmıyordum ama arkadaşlarla yan masalarda oturuyorduk hıc ısımlı normal bıle gıkımız çıkmadı konuşmadık bana bakarken yan masada ki arkadaşıma ismiyle hitap edip x sen elektrayla nıye çok uğraşıyorsun demişti biz orada çok korkmuştukbir de arkamıza bakardı hızlı hızlı söylerdi her boku geçmişle bildi. Ama gelecekle ılgılı söylediklerine ınanmak ıstemedim sonuçta kimse bılemez şimdi ve geçmişi anca bılebılırler
Haydi sor sorYa kızlar gitmeden sıze bısı sorcam
Cayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir GagagagaHaydi sor sor![]()
Seni hak etmiyor bence.Cayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir Gagagaga
Arkadasım var Birtane, gorustugu ınsanlar sayılı. Zaten gunduz iste falan. Sureklı her gun konusuruz yazısırız. Anneme gıdınce gorusuruz, aynı sehırde degılım.
Simdı bunun sesi kesildi bir ara. Hıc ustune varmadım, sonucta her gun aramak zorunda degıl beni dedım.
Ama sonra ogrendım kı tasındıgı sitede komsu yapmis kendisine, isten cikiyor eve gidiyor yemek yiyor ve bahceye cıkıyorlar caylar kahveler.
Gecen aksam aradım kadınlarla bahcede idi, bolmeyım sohbetiniz sonra konusuruz dedım.. Tamam arıycam dedı. Ustunden iki gun gectı bu konusmanın, ne aradı ne yazdı.
En son anneme gıttıgımde de gorusemedık hıc, ben musaıt degıl sandıgım ıcın ustune varmadım. Meger o gene komsular ile oturmayı tercih etmıs. Kı hastaydım biliyordu, annemin evle arası ondk.
Neyse iste, yenı ınsanlar buldu ve ben puf oldum gıbı geliyor bana.
Sizce yanlıs mı dusunuyorum, tavrım ne olmalı?
Sen de uzak dur arama, sorma kuzu.Cayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir Gagagaga
Arkadasım var Birtane, gorustugu ınsanlar sayılı. Zaten gunduz iste falan. Sureklı her gun konusuruz yazısırız. Anneme gıdınce gorusuruz, aynı sehırde degılım.
Simdı bunun sesi kesildi bir ara. Hıc ustune varmadım, sonucta her gun aramak zorunda degıl beni dedım.
Ama sonra ogrendım kı tasındıgı sitede komsu yapmis kendisine, isten cikiyor eve gidiyor yemek yiyor ve bahceye cıkıyorlar caylar kahveler.
Gecen aksam aradım kadınlarla bahcede idi, bolmeyım sohbetiniz sonra konusuruz dedım.. Tamam arıycam dedı. Ustunden iki gun gectı bu konusmanın, ne aradı ne yazdı.
En son anneme gıttıgımde de gorusemedık hıc, ben musaıt degıl sandıgım ıcın ustune varmadım. Meger o gene komsular ile oturmayı tercih etmıs. Kı hastaydım biliyordu, annemin evle arası ondk.
Benim aklıma 2 şey gelirdi. Ya dediğin gibi ya da belki bir şeye bozuldu, kırıldı bu yüzden çekti mi acaba diye düşündüm eğer öyle bir durum olmadıysa ,senin dediğine geliyor. Bu durumda eğer çok yakın arkadaşımsa direkt sorardım ben olsam. Baktım konuştum yine aynı bende çekerdim kendimiCayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir Gagagaga
Hıc yakıştıramıyorum boyle seyleri koskoca insanlara oyuzden acaba ben mi abartıyorum diyorum ama, gariplik oldugu da asıkar.Seni hak etmiyor bence.
Üzülme hiç, kim yerinde olsa böyle düşünürdü.
Yenisini bulana kadar mıymış dostluk, muhabbet.
Onu çöpe atacağın poşete yazık
Kadın umursamamış sen hiç umursama gerçekten arkadaş olsa her türlü arardı. Geçiştirmiş sizi.Cayda kahvaltıda yenir acaba nedir nedir Gagagaga
Hıc yakıştıramıyorum boyle seyleri koskoca insanlara oyuzden acaba ben mi abartıyorum diyorum ama, gariplik oldugu da asıkar.
Bukadarmıs ama bana gore vefasızlık bu.
O arayana kadar aramayacagım, nasıl?