• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

En önemlisi sağlık için evet. Polikistik over var. O kilo aldırıyor en çok. Vermeyi zorlaştırıyor. İnsülin direncim yokmuş neyse ki. Tiroid şeker vs hepsine baktırdım bir sıkıntım yok 🥰 İşe başlayınca hareketlilikle veririm kiloyu diye umuyorum ben de 😊 İyi dileklerin için teşekkür ederim 😘
Hadi insallah canım😘😍💕💕 kpss ye hangi alanda gireceksin

Üç oturum 😂 gy gk, eğitim bilimleri ve İngilizce Öğretmenliği ÖABT 70-75 arası hedef 🥰
Bunlara arka arkaya giriyosunuz dimi 😱 Allah kolaylık versin kuzum valla ben bikere girdim o zmn branş kısmi yoktu o bile iskence gibi gelmisti

Bunlara arka arkaya giriyosunuz dimi 😱 Allah kolaylık versin kuzum valla ben bikere girdim o zmn branş kısmi yoktu o bile iskence gibi gelmisti
Gy gk eğitim aynı gün 🙄 öteki iki hafta kadar sonra oluyor. Ben de geçen yıl gy gk sınavına girdim eğitime giremedim :D Neyse ki bu yıl havalar daha serin olacak, ertelenmesi işime yarar umarım 🥰 normalde temmuzdayken bu yıl Eylül’de.

Gy gk eğitim aynı gün 🙄 öteki iki hafta kadar sonra oluyor. Ben de geçen yıl gy gk sınavına girdim eğitime giremedim :KK70: Neyse ki bu yıl havalar daha serin olacak, ertelenmesi işime yarar umarım 🥰 normalde temmuzdayken bu yıl Eylül’de.
Aynen eylul iyidir ben de temmuzda girmistim izmirin sıcağnda 🤣 o sinav hayatımi degstrdi öğretmen olmama kararı aldım kpssye girmeyeyim diye 🤣🤣 iyi sen pes etmemissn

Aynen eylul iyidir ben de temmuzda girmistim izmirin sıcağnda 🤣 o sinav hayatımi degstrdi öğretmen olmama kararı aldım kpssye girmeyeyim diye 🤣🤣 iyi sen pes etmemissn
Özelde emeğini alamamak var işin ucunda. Bildiğim tek iş bu bir de, zaten uzattım okulu, başka alana yönelmeye sabrım yok :D Seviyorum da öğretmenliği 🥰

Kiloluların yüzü güzel olmuyor mu kız :KK70:

168-169 boyumla 86 kiloyum hanımlar (düz 1.70 diyelim biz :KK53: ) 20-26 kilo fazlam var en az :KK70: evde aşağıya ağda falan yapamıyorum göbekten görünmüyor :KK70: Ama yüzüm güzeldir tombikliğim dışında :KK70: mütevazi olamıcam :KK70:
Len ben napıyım 1.60 mı 1.62 mı bilemiyorum da bu boyla napayım kilo aldın mı kalçadan alırım bilirsin götü yere yakın olandan korkcan😂😂😂😂

Özelde emeğini alamamak var işin ucunda. Bildiğim tek iş bu bir de, zaten uzattım okulu, başka alana yönelmeye sabrım yok :KK70: Seviyorum da öğretmenliği 🥰
Aynen devam et kuzum ben akademisyenlige gittimde noldu daha beter yıprandım hala kadro falan yok o zaman sabretseydim belki kaç yıllık öğretemendim simdi 🤔 seviyosan daha da iyi 🤗 ben manyak bir okulda stajdan sonra öğretmenlik bana göre değil dedm :KK70: okuldaki o hocaya saygılarımı ileteyim icinde kalmasın :KK76:

Len ben napıyım 1.60 mı 1.62 mı bilemiyorum da bu boyla napayım kilo aldın mı kalçadan alırım bilirsin götü yere yakın olandan korkcan😂😂😂😂
Benim x yerden kilo alıyorum deme şansım yok :D Sende en azından o var diyormuşum 😜 Şaka bir yana yuvarlaklaştım iyice ya :D Boyumu da kısa gösteriyor kilo. Sağlıktan sonra da görüntü için kilo vericem. Gerçekten hiç memnun değilim vücudumu soktuğum bu halden.

Back
X