- 18 Ekim 2014
- 7.977
- 37.014
- 748
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
O var ya kesin adamla o yuzden diyemiyor bir seyOlur mu, bası baglı olanlarda gelebilir askolsungeyıgı hepbırlıkte yapıcaz
Onu on kere etiketledim, bana mısın demedi.
Cıt cikarmadı.
İnsan yerine koymadı, orseledı benı......
Cami acip sokaga dogru bulasik yikadim diye bagirayim da belki kismetim cikarHahahahahahaha hamarat kadın
Bulasik yıkaman muhım degıl erkek ıcın, sovsede dovsede erımdır diyeceksın kıstas buCami acip sokaga dogru bulasik yikadim diye bagirayim da belki kismetim cikar
Evet bugun bir konuda denk geldim online idi.Giris yapiyor ustelik gormemesi imkansiz
Iste sovup dovebilmesi icin once erim olmasi lazimBulasik yıkaman muhım degıl erkek ıcın, sovsede dovsede erımdır diyeceksın kıstas bu
O da dogru ben direk kendını asagılatma odaklıyım agahahahahausmsIste sovup dovebilmesi icin once erim olmasi lazimO yuzden once mutfaktaki hamaratligimi gormeli
Ama sadece bulaşık yıkamak olmamalı. Yemek, hamur işi gibi şeyler de iyi yapılmalı değil mi, yanlış mı biliyorum?Iste sovup dovebilmesi icin once erim olmasi lazimO yuzden once mutfaktaki hamaratligimi gormeli
Gelseydi gazlayacaktim astrojurnalin tinderden tanisip evlenen tanidiklari varmis diyeEvet bugun bir konuda denk geldim online idi.
Çok iyi olgunlastik ,yandık, pistik ateşteHaklısın
Bu ısın yorgunluktan gebersende gorevin oldugu ıcın sevısme kısmı en onemlı kısmıAma sadece bulaşık yıkamak olmamalı. Yemek, hamur işi gibi şeyler de iyi yapılmalı değil mi, yanlış mı biliyorum?
ayy zaten asla geri çekilmemHer zaman bekleriz ♥
Evliyim anacım ben
Gelmedi... benı gormezden geldi, orselendım.....Gelseydi gazlayacaktim astrojurnalin tinderden tanisip evlenen tanidiklari varmis diye
Tabii bulasik oncesinde dokturdum ki bulasik cikti ayolAma sadece bulaşık yıkamak olmamalı. Yemek, hamur işi gibi şeyler de iyi yapılmalı değil mi, yanlış mı biliyorum?
Aklımdan geçenleri yazmayayım şimdiBu ısın yorgunluktan gebersende gorevin oldugu ıcın sevısme kısmı en onemlı kısmı
Olsun, bize hava atacak evliler de lazım agahahahaEvliyim anacım ben
Sadıç gibi yanına oturayim bari
Hayir merhaba yazdi niye diyosun madem devamini anlatmiycanGelmedi... benı gormezden geldi, orselendım.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?