- 5 Şubat 2011
- 1.116
- 1.979
- 333
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Jigalo deme bana yaBazılarını cidden 'nasıl yaaa' dıye izliyorum, bazılarını da 'hadı be ordan' diyerek.
Jıgololuk yapan adamı izlemeni tavsiye ederim, gonullu sekılde jıgolo olmus. Dombılınınde tekı.
Anlatıs seklini izlesen, sankı gazozuna ılac atıp kotu yola dusurmusler
Tekini bulani ölümüne kiblerimE bu gece sayı az gibi, diğer teklerini mi buldular acaba
Yarın bi de iş vardr poffBen gıdınce gelecekler kesin... Dun sabah bese kadar yazısmıslar
Kupelerını komodınde bılerek unutma sahnesi peki?Firdevs reis yaa azicik onun gibi taktik yapsak olurdu bu işBir sahnesi vardi cetin ozderi reddediyor mesgulum falan diyor aafagajjaak
Neden? Önce taktiği öğren, tavsiyeyi al sonra kible. Daha iyi olmaz mı?Tekini bulani ölümüne kiblerim
Ahhh ahhh bihter cidden aptaldi şu ananin kiymetini bilemediKupelerını komodınde bılerek unutma sahnesi peki?
Vagy harikasın yaş kaçayy her kadının canı yanmadan olgunlaşmaz ama öyle düşünmek lazım bide
Anne babayı kesinlikle dınlıyceksın.Benim arkadaşım ablasıyla arkadaştı evlerine girip çıkıyordu ama bilemedik, işte ah babamı dinleseydimmmnasip iştee kendimi de ıyce deşifre ediyorum ama şimdi birine denk.gelecem.
Yok tinder değil sosyal medya insta bile popüler değildi diğeri işte face büyük ihtimalleSimdi net derken tinder mi? Yoksam baska bir yer miTinder azicik sabikaliymis. Gecen bir uyeyi korkuttuk boyle daha yazmiyor bize
Seni kucuk çaki seni bu benim aklima nasil gelmezNeden? Önce taktiği öğren, tavsiyeyi al sonra kible. Daha iyi olmaz mı? :)
Kesinlikle babamın içine sinmemistiAnne babayı kesinlikle dınlıyceksın.
Onların olmaz dedıgı arkadasslık bile olmuyor.
Artik cogu kisi netten tanisiyor yaa normal yoldan bulamayacagiz galibaYok tinder değil sosyal medya insta bile popüler değildi diğeri işte face büyük ihtimalle
Belki diziden taktikleri alırlar o da olur sonuçta taktik taktiktir.Seni kucuk çaki seni bu benim aklima nasil gelmezAma kesin dizi izliyorlardir
Eziklik yokayy zaten asla geri çekilmem
ne güzel insanlar birbirlerini anlıyo eğleniyo gülüyor oh yani küfür yok argo yok terbiyesizlik yok ne güzel yani
Mirc bile olabilir veya emesenYok tinder değil sosyal medya insta bile popüler değildi diğeri işte face büyük ihtimalle
evetttttEziklik yokgerekirse biz ezeriz ama emdirmeyiz dimi hatunlar
Dizi taktikleri çok guzel kiz çok yakisikli erkek uzerine kurulu ama yaa onlara kaldirim tasi bile asik oluyor zatenBelki diziden taktikleri alırlar o da olur sonuçta taktik taktiktir.
Ahahhaha takılıyordu valla onlarda vardıMirc bile olabilir veya emesen
Aqlayureqlijojuk_19 oturum actı ve bir tıtresım gonderdı
Ben ne dinliyorum ozellıgı acık dinlenen sarkıda, aldanma cocuksu Mahsun Yuzune mutlaka terk edip gidecek bir gun...
Sen gene de şey etme dursun kenardaŞu yorumlara neşeye bak manitanın totoya tekmeyi basacağım freedoooom diye bağırarak akskdk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?