- 21 Mayıs 2020
- 458
- 664
- 18
- 36
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
Benim var ,kuzenim de nette tanıştı evlendi ,adam.melake ağzının içine bakıyor,arada denk geliyorrrGelseydi gazlayacaktim astrojurnalin tinderden tanisip evlenen tanidiklari varmis diye
Yanlis yerde takiliyoruz galiba en azindan instada takilmaliyiz burda bey yok kiOlsun, bize hava atacak evliler de lazım agahahaha
Bu baslık hepımızın, otur otur yakısıklı bir bey gorursen benı dürt hemen yürüyim
Utanıyor mu tanıstıgı yerdenBenim var ,kuzenim de nette tanıştı evlendi ,adam.melake ağzının içine bakıyor,arada denk geliyorrrama yıllardır bize başka bi tanışma hikayesi anlatır
Sen çirkin seviyordun haniOlsun, bize hava atacak evliler de lazım agahahaha
Bu baslık hepımızın, otur otur yakısıklı bir bey gorursen benı dürt hemen yürüyim
Instamda sadece kuzen ve cocukluk arkadasım ekli bir kac tane. Profilim de kapalı.Yanlis yerde takiliyoruz galiba en azindan instada takilmaliyiz burda bey yok ki
Simdi net derken tinder mi? Yoksam baska bir yer miBenim var ,kuzenim de nette tanıştı evlendi ,adam.melake ağzının içine bakıyor,arada denk geliyorrrama yıllardır bize başka bi tanışma hikayesi anlatır
Tamam iste benim yakısıklım cırkın zaten, sen bildigin ıcın benı durt dıye sana diyorumSen çirkin seviyordun hani
Ben anlamadim ki kesfette gezerken yakisikli gorduklerini ekliyorlar mi nasil buluyorlarInstamda sadece kuzen ve cocukluk arkadasım ekli bir kac tane. Profilim de kapalı.
Benım ıcın zor
Bugün yaptığın o yemeklerin, hamur işlerinin fotoğrafını çekip paylaşsaydın belki bu başlıkta olmazdın bir ihtimalYanlis yerde takiliyoruz galiba en azindan instada takilmaliyiz burda bey yok ki
Kesfetımde de hep kısmetse olur askı memnu videoları var onları izleyip basitlik skandal entrika ya doyuyorumBen anlamadim ki kesfette gezerken yakisikli gorduklerini ekliyorlar mi nasil buluyorlarBende de tanimadigim kimse ylk
Iste bu sebepten kaybettim bir ele güne goster dimi ama yook anca gezdiğin zamanlari paylas goren kacsin sonra bu kiz sokakçi diyeBugün yaptığın o yemekleri, hamur işlerinin fotoğrafını çekip paylaşsaydın belki bu başlıkta olmazdın bir ihtimal
Tinder da takıldı uzunca bi dönem deUtanıyor mu tanıstıgı yerden
Aafahahha kismetse olur ile alttan evrene mesaji vermissin ama aski memnu riskli bakKesfetımde de hep kısmetse olur askı memnu videoları var onları izleyip basitlik skandal entrika ya doyuyorum
Ben de dogum gununde tanısmıstım.Tinder da takıldı uzunca bi dönem degizliyor ama biz biliyoruz saçma sapan bi hikaye uyduruyor nasıl tanısildigi çok önemli değil biz takılmiyoruz ama o takıldı benim arkadaşım vesile oldu da ne oldu sanki
Memnu da Firdevs favorim ama, Bihter degıl agahabsbshsAafahahha kismetse olur ile alttan evrene mesaji vermissin ama aski memnu riskli bak
Ben gıdınce gelecekler kesin... Dun sabah bese kadar yazısmıslarE bu gece sayı az gibi, diğer teklerini mi buldular acaba
Firdevs reis yaa azicik onun gibi taktik yapsak olurdu bu işMemnu da Firdevs favorim ama, Bihter degıl agahabsbshs
Benim arkadaşım ablasıyla arkadaştı evlerine girip çıkıyordu ama bilemedik, işte ah babamı dinleseydimmmBen de dogum gununde tanısmıstım.
Keske pasta yerken bogulsaydım o an ve hıc muhabbete girmeseydım
Ben de üçe kadar falan yazdım sanırım, en son taktik falan veriliyordu. O taktikleri bir arkadaşım için öğrenirim diye kalmıştım..Ben gıdınce gelecekler kesin... Dun sabah bese kadar yazısmıslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?