• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aslında özünde iyi olan bir koca bulabilirsiniz inşallah. Gözünüzün içine bakıp şiirler okuyan romantik sürekli sizi hediyelere boğan birini bulursunuz inşallah sevgili kız kardeşlerim. Çünkü evlilik böyle bir şey. Akşamları şiir okuma geceleri yaparız biz eşimle. TV açmadan gözlerimizin içine bakıp aşk dolu cümleler kurarız asşlfjilgkjilgjfgflk
Eccük saftirik olsak yicez hee bunları :bicak:

Eros öldü Cledyana Cledyana kuzu kuzu tum hayallerim suya dustu ahahshahah
Ben baştan bi güvenmemiştim o şapşiğe zaten yaa.
İyiki yüzmemişim oralara asfgahah :D
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir ;)
Çok romantik olur bee sahafta başlayan aşk :KK68:

İyiki yüzmemişim oralara asfgahah :KK70:
Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir :KK66:
Hahahahahahaha ıns cıcegım 😂
Onca yaz kıs gecırdım gelmedi belki gelir ama hayat bu 😂😂

Ama ne zaman geleceği belli olmaz ben inanıyorum senin karşına güzel bir insan çıkacak :) Belki çattttt diye dükkanına gelir :KK66:
Aklıma You dizisinin gelmesi peki 🤦🏼‍♀️

Aynen😍 benneyanginlargordum benneyanginlargordum senin çok sevdigin bir kitabı arıyormuş sen de kitabı veriyorsun sonra kitap üzerinden sohbet baslıyor kahvenizi yudumlarken sohbet koyulasıyor ve saatin nasıl gectigini anlamiyorsunuz falan :KK68: :KK75:

Back
X