- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.961
Hosgeldin canımevet, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, ben yokken neler oldu anlatın :)
Hışgeldin nezarette kaldın sadece galibaevet, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, ben yokken neler oldu anlatın :)
Güzelliğine güvenme bir sivilce yeter, Bradinle övünme bir kıvılcım yeter demişlerNeden ama??
Ankarada Enişten mi var bacım?evet, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, ben yokken neler oldu anlatın :)
Hoşgeldin çabuk geldinevet, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, ben yokken neler oldu anlatın :)
Müge aplaGüzelliğine güvenme bir sivilce yeter, Bradinle övünme bir kıvılcım yeter demişler
Brad değil de keanu reeves gelse olur o zamanGüzelliğine güvenme bir sivilce yeter, Bradinle övünme bir kıvılcım yeter demişler
Ankarada Enişten mi var bacım?
Erken tahliye etmişler.Sosyal medyaya haber vereyim de tekrar tıksınlar içeri xd
Hışgeldin nezarette kaldın sadece galiba
Hosgeldin canımelektra nerede o çıkmadi mı mapustan
Eşim dondurma yiyelim dedi midem ağrıdıSen uyumuyor muydun
İlk kez mi düştün gardaşben de şok oldum ya :) sadece 24 saat djsfksdfl
Bdv ye bir gir, anlarsın.korkarım anlamadım
Neo abimiz candır.Ona ben bile hayır demem karakterli adam gibi adammmmBrad değil de keanu reeves gelse olur o zaman
Keşke kocişim olsaydı da karşılıklı dondurma yalasaydıkEşim dondurma yiyelim dedi midem ağrıdı
Kocasından şikayetlenip kocasına eleştiri gelince birden "ama özüne iyi biri" cümlesikorkarım anlamadım
İşte dondurma yiyelim mi diye soracak eşin olmasa miden de ağrımaz. Bak bana fişek gibiyim heheEşim dondurma yiyelim dedi midem ağrıdı
Eritmeden yalaKeşke kocişim olsaydı da karşılıklı dondurma yalasaydık
Adam hazılamış getirmiş koymuş önüme. Ayıp olmasın dedim mideme ayıp olduİşte dondurma yiyelim mi diye soracak eşin olmasa miden de ağrımaz. Bak bana fişek gibiyim hehe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?