- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.921
Damadın annesinden 1 adet burma bilezik.. Alkışş
Ben görmedim, konusuna bakmadım da. İşkurun linkini atsaydın ablaya keşke.Yok yaa baska bir konuya bekarim yalniz yasiyorum ohhh falan yazmis
Hahaha.... Brad pite kim hayır der ki??Sana hemen güvenemeyiz yangın
Denize gittiğinde horoz bulsan bizi satabilirdin...
Davamıza yürekten gönül verdiğin konusunda endişeliyim...
Bize öyle bekarlar lazım ki önünde brad pitt olsa ben tokum size afiyet olsun demeliiii
Ya zamaninda ufacik bir merhamet kirintisi falan gostermisse ota, bocege, bilmem neye, kadin da onu insan yerine koymus iste. Bir de namazinda niyazinda olan var. Benim bi tanidigim görücü usulu evlendi, namazinda niyazinda dediler diye tanismaya bile gerek duymadi. Bizim kadinlarimiz artik kendini ne kadar asagida goruyorsa, bu kadari bile bize yeter, fazlasini hak etmiyoruz zaten diye dusunuyorlar sanirim. Kendimize deger verme ozurluyuz. Niye sinirlendiysem bu kadar? Hep d vitamini eksikliginden bunlarÖzünde iyi ne demek ya, ya iyidir ya kötüdür. Kociş aklamada sık kullanılıyor. İçim bulandı.
Plajda etrafı kesmedin mi heeeAskolsun be, horoz bulunca satacağım izlenimini naparak verdim?
Uzuldum suan.............
Hahahahahaha d vitamini eksikliğinden ok ama her harfinde dogru her kelimen.Ya zamaninda ufacik bir merhamet kirintisi falan gostermisse ota, bocege, bilmem neye, kadin da onu insan yerine koymus iste. Bir de namazinda niyazinda olan var. Benim bi tanidigim görücü usulu evlendi, namazinda niyazinda dediler diye tanismaya bile gerek duymadi. Bizim kadinlarimiz artik kendini ne kadar asagida goruyorsa, bu kadari bile bize yeter, fazlasini hak etmiyoruz zaten diye dusunuyorlar sanirim. Kendimize deger verme ozurluyuz. Niye sinirlendiysem bu kadar? Hep d vitamini eksikliginden bunlar
Horoz sekeri daha munasipVercem, bıtane elma sekerı
Plajda etrafı kesmeseydım kızlar beni kesecekti... Gonulden baglılar benim koca bulma fikrinePlajda etrafı kesmedin mi heeeHorozların hepsi gencecik demedin miiii
boyu boyuna posu posuna bir horoz bulsan affetmezdin
Ben hayır derim, kılım o herife Jennifer e attıgı kazıktan sonraHahaha.... Brad pite kim hayır der ki??
Hee böyle de canımı yeePlajda etrafı kesmeseydım kızlar beni kesecekti... Gonulden baglılar benim koca bulma fikrine
Kırmak istemedim....
Sızı asla bir erkek icin bırakmam agagahahaHee böyle de canımı yee
Bebiko bdv bekarlari halleder onlari sen merak etmeKavgada eline tırpanı alıp ön saflarda savaşacak delikanlı bekarlara ihtiyaç var
Çekirdek alıp izleyeceklere değil teesüf ederim cledyanacımmmm... Beni bu evli azmanların
( C CalciferRegen_ Katibin Ruhu ) arasında yalnız bırakıyorsun
Abi de olabilirBen görmedim, konusuna bakmadım da. İşkurun linkini atsaydın ablaya keşke.
Ama Jennifer in hala aklının ucundan geçiyor herif nasıl iz bıraktıysaBen hayır derim, kılım o herife Jennifer e attıgı kazıktan sonra
Iste ız bırakarak adilik yapan erkekler asla muvaffak olamıyor su hayatta.Ama Jennifer in hala aklının ucundan geçiyor herif nasıl iz bıraktıysa
Kadınlarda şöyle birşey var, yontmayı seviyorlar. Buluyorlar bir kütük, onu yontmaya uğraşıyorlar. Başarabilirlerse hava basacaklar, baaaaak nasıl adam ettim diye. Romantik komedi zehirlenmesi bunlar hep. Ama hayat filmdeki gibi olmuyor. Ömürlerini tüketiyorlar bir meşe kütüğünden kızaklı sandalye çıkartacam diye.Ya zamaninda ufacik bir merhamet kirintisi falan gostermisse ota, bocege, bilmem neye, kadin da onu insan yerine koymus iste. Bir de namazinda niyazinda olan var. Benim bi tanidigim görücü usulu evlendi, namazinda niyazinda dediler diye tanismaya bile gerek duymadi. Bizim kadinlarimiz artik kendini ne kadar asagida goruyorsa, bu kadari bile bize yeter, fazlasini hak etmiyoruz zaten diye dusunuyorlar sanirim. Kendimize deger verme ozurluyuz. Niye sinirlendiysem bu kadar? Hep d vitamini eksikliginden bunlar
Brad Pitt duyan geliyor efenimHahaha.... Brad pite kim hayır der ki??
Aslinda her erkek bir miktar yontulmaya muhtac, yeter ki siddete egilimli, cani ya da sapik falan olmasin.Kadınlarda şöyle birşey var, yontmayı seviyorlar. Buluyorlar bir kütük, onu yontmaya uğraşıyorlar. Başarabilirlerse hava basacaklar, baaaaak nasıl adam ettim diye. Romantik komedi zehirlenmesi bunlar hep. Ama hayat fiimdeki gibi olmuyor. Ömürlerini tüketiyorlar bir meşe kütüğünden kızaklı sandalye çıkartacam diye.
Vayyy savaş ilan ediyorsunuz heeKavgada eline tırpanı alıp ön saflarda savaşacak delikanlı bekarlara ihtiyaç var
Çekirdek alıp izleyeceklere değil teesüf ederim cledyanacımmmm... Beni bu evli azmanların
( C CalciferRegen_ Katibin Ruhu ) arasında yalnız bırakıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?