Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hahaha.... Brad pite kim hayır der ki??

Özünde iyi ne demek ya, ya iyidir ya kötüdür. Kociş aklamada sık kullanılıyor. İçim bulandı.
Ya zamaninda ufacik bir merhamet kirintisi falan gostermisse ota, bocege, bilmem neye, kadin da onu insan yerine koymus iste. Bir de namazinda niyazinda olan var. Benim bi tanidigim görücü usulu evlendi, namazinda niyazinda dediler diye tanismaya bile gerek duymadi. Bizim kadinlarimiz artik kendini ne kadar asagida goruyorsa, bu kadari bile bize yeter, fazlasini hak etmiyoruz zaten diye dusunuyorlar sanirim. Kendimize deger verme ozurluyuz. Niye sinirlendiysem bu kadar? Hep d vitamini eksikliginden bunlar

Hahahahahaha d vitamini eksikliğinden ok ama her harfinde dogru her kelimen.
Yazdıgın gibi aynen.

Plajda etrafı kesmedin mi heee Horozların hepsi gencecik demedin miiii
boyu boyuna posu posuna bir horoz bulsan affetmezdin
Plajda etrafı kesmeseydım kızlar beni kesecekti... Gonulden baglılar benim koca bulma fikrine
Kırmak istemedim....

Bebiko bdv bekarlari halleder onlari sen merak etme Azimle konu acip savas ilan eden hatunlar onlar.
Otur kenara seyret

Kadınlarda şöyle birşey var, yontmayı seviyorlar. Buluyorlar bir kütük, onu yontmaya uğraşıyorlar. Başarabilirlerse hava basacaklar, baaaaak nasıl adam ettim diye. Romantik komedi zehirlenmesi bunlar hep. Ama hayat filmdeki gibi olmuyor. Ömürlerini tüketiyorlar bir meşe kütüğünden kızaklı sandalye çıkartacam diye.

Aslinda her erkek bir miktar yontulmaya muhtac, yeter ki siddete egilimli, cani ya da sapik falan olmasin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…