- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.153
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #4.941
İyi geceleeerBen yatıyorum dün gece de geç yattım. İyi geceler.
Sen bu satırları okurken ben ikinci rüyamda olacağım sagflşsgshfVayyy savaş ilan ediyorsunuz heegardımı alıp geliyorum hahahah yalnz bırakmayın kızlar hayalı karakterim C Calcifer Katibin Ruhu
Ders çalışıyordum kpss anca fırsat buldum da geldim.. Gelir gelmez de brad ı duyunca dayanamadımBrad Pitt duyan geliyor efenim
İyi geceler, allah rahatlık versinBen yatıyorum dün gece de geç yattım. İyi geceler.
Ha onu da biz yapalım.Aslinda her erkek bir miktar yontulmaya muhtac, yeter ki siddete egilimli, cani ya da sapik falan olmasin.
Daha gece yeni başlıyorr bebeğimmm.. Aaa dur sen Evliydin dimi zuhahahaha neyse yat uyu kocişkoperipellan çemkirir sonra....Ben yatıyorum dün gece de geç yattım. İyi geceler.
Evet biz çeldik aklınıHee böyle de canımı yee
Ahhahah iyi geceler canımSen bu satırları okurken ben ikinci rüyamda olacağım sagflşsgshf
Dövüşmen guzum.Vayyy savaş ilan ediyorsunuz heegardımı alıp geliyorum hahahah yalnz bırakmayın kızlar hayalı karakterim C Calcifer Katibin Ruhu
Ders çalışıyordum kpss anca fırsat buldum da geldim.. Gelir gelmez de brad ı duyunca dayanamadım
Senin taktiği bilmiyorum sanma sincap... Aramızda en bekar gibi takılan evli sensin ama alttan alttan misyonerlik yapıyorsun...Evet biz çeldik aklınısen se mapustaydın firsat bu firsat dedik
Ahhhahaha bunu diyen ilk tanıştığıyla evlilik kararı alır
Bir sincaptan ne zarar gelebilirSenin taktiği bilmiyorum sanma sincap... Aramızda en bekar gibi takılan evli sensin ama alttan alttan misyonerlik yapıyorsun...
Özünde iyi oldu.evet, yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, ben yokken neler oldu anlatın :)
Kız valla aynı şeyleri düşünmüşüzSenin taktiği bilmiyorum sanma sincap... Aramızda en bekar gibi takılan evli sensin ama alttan alttan misyonerlik yapıyorsun...
Kazan kalpli nerde görünmüyor.Bu arada bio ma bakın kenafirler
Neden ama??Lexacommander bu arkadaşın adını listeden sil bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?