- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.041
İyi geceler.
İyi geceler ♥
evet çok bekarım tam 27 yıldır : DBekar mısın? Tanıtır mısın kendini
hoşgeldinevet çok bekarım tam 27 yıldır : D
işte 27 yaşındayım mühendisim ankaradan katılıyorum ve elimden her iş gelir diyemiyorum malesef (.oğu gelmez ) ama yine de her kör satıcının şaşı alıcısı vardır diyorum ve taliplerimi bekliyorum efenim ...
İyiyiz, kaşımı almaya çalışıyom. Marttan beri ellemedim.
Marttan beri miİyiyiz, kaşımı almaya çalışıyom. Marttan beri ellemedim.
Sigara ıcmeye ciktım simdı cıcegım hava cok sıcak, bı kac gun gece bakabildim. Arkadasım bosanıyor ona destek oldum agagagaga
Psikodestek yapiyordun yaniSigara ıcmeye ciktım simdı cıcegım hava cok sıcak, bı kac gun gece bakabildim. Arkadasım bosanıyor ona destek oldum agagagaga
Sen nasılsın tatilin nasıl geciyor
Kuaförler bi açıldı paaatt 30 unda vaka çıktı. Kendim de dokunmadım. Ortası birleşmiyor yoksa ben de frida olurum. Ama frida ya yakışıyor bir tek , biz Mahmut abi oluyozMarttan beri minasil durdun o kadar ben almasam Frida Kahlo gibi oluyorum
Ahahha yok benm ortada cıkiyor ikisinin karisimi oluyorum bendeKuaförler bi açıldı paaatt 30 unda vaka çıktı. Kendim de dokunmadım. Ortası birleşmiyor yoksa ben de frida olurum. Ama frida ya yakışıyor bir tek , biz Mahmut abi oluyoz
Sadece ıyı bir dınleyıcıyım cıcegım ne desem dogru olmaz onaPsikodestek yapiyordun yanivalla evimi ozledim denize gir banyo yap yordu ya bezmis sekildeyim
Bidaha gidemem mi demistn denize tekrar tatile cıkma imkanin olmaz mi kuzumSadece ıyı bir dınleyıcıyım cıcegım ne desem dogru olmaz onaaman keske tatilde olsam da yorulsam
Elektra da lexa nin izinden gidiyor yaa daha yeni gelmisti hangi ara gitti ne yazdida banlandı
Bayramda dusunuyorum bakalım, hatta direkt gitmeyi dusunuyorum arefeden..kimseyle bayramlasmadanBidaha gidemem mi demistn denize tekrar tatile cıkma imkanin olmaz mi kuzum
Hee tamam en iyisi yavrumBayramda dusunuyorum bakalım, hatta direkt gitmeyi dusunuyorum arefeden..kimseyle bayramlasmadan
S Sevda_9421 gel kadının konusunu buladırmayayım. Şimdi senin herif mernisi mi sildirmiş nüfusa gidip? Tebliğ olmasın diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?