Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Bekar mısın? Tanıtır mısın kendini
evet çok bekarım tam 27 yıldır : D

işte 27 yaşındayım mühendisim ankaradan katılıyorum ve elimden her iş gelir diyemiyorum malesef (.oğu gelmez ) ama yine de her kör satıcının şaşı alıcısı vardır diyorum ve taliplerimi bekliyorum efenim ...

hoşgeldin
Lexacommander duymasın

Selam kizlar nasılsınız ne var ne yok benneyanginlargordum kuzum buralar sensz kalmış nerelerdesin
Sigara ıcmeye ciktım simdı cıcegım hava cok sıcak, bı kac gun gece bakabildim. Arkadasım bosanıyor ona destek oldum agagagaga
Sen nasılsın tatilin nasıl geciyor

Sigara ıcmeye ciktım simdı cıcegım hava cok sıcak, bı kac gun gece bakabildim. Arkadasım bosanıyor ona destek oldum agagagaga
Sen nasılsın tatilin nasıl geciyor
Psikodestek yapiyordun yani valla evimi ozledim denize gir banyo yap yordu ya bezmis sekildeyim

Marttan beri mi nasil durdun o kadar ben almasam Frida Kahlo gibi oluyorum
Kuaförler bi açıldı paaatt 30 unda vaka çıktı. Kendim de dokunmadım. Ortası birleşmiyor yoksa ben de frida olurum. Ama frida ya yakışıyor bir tek , biz Mahmut abi oluyoz

Kuaförler bi açıldı paaatt 30 unda vaka çıktı. Kendim de dokunmadım. Ortası birleşmiyor yoksa ben de frida olurum. Ama frida ya yakışıyor bir tek , biz Mahmut abi oluyoz
Ahahha yok benm ortada cıkiyor ikisinin karisimi oluyorum bende dayanamadm gttim valla ben kuaforume

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…