- 19 Mayıs 2020
- 48.082
- 216.385
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.021
Yok valla hiç aklıma gelmedi.Rencide ettin beni Selena'daki yenge gibi
Çocuklu bekar Olan gruptayımHaset fesat insanları sevmiyorum, kafasında kırk türlü hesap kitap ile yaklaşanları sevmiyorum. Başkasına kötülük ettiğini gördüğümde insanın, onu da sevmiyorum. Evet, kimse sevmiyor ama ben politik olamıyorum, aşırı reaksiyon gösteriyorum.
Evli miydin sen?
Selena yı çağırırım hasYok valla hiç aklıma gelmedi.Öyle dümdüz.
Enişte ne yaptı da şutladın?Çocuklu bekar Olan gruptayım
Karşılıklı şutladıkEnişte ne yaptı da şutladın?
En temizi. Hiç ayrıl barış yapmadan, yüz göz olmadan.Karşılıklı şutladık
Gel gel sen deBu topiği geç farkettim çekilin eeen yalnız ve eeen yakışıklı yetmezliği çeken benim
Bekar mısın? Tanıtır mısın kendiniBu topiği geç farkettim çekilin eeen yalnız ve eeen yakışıklı yetmezliği çeken benim
Çocuktan sonra bozuldu ilişkimiz, sonrasında bir çok kez ayrı yaşamaya karar verip sonra yine denemeye çalıştık ama olmadı. En son işte ben ev tuttum artık yeni düzen kurdum. Öyle yani aramız kötü değilEn temizi. Hiç ayrıl barış yapmadan, yüz göz olmadan. ☺
Kız talip mi bulacanBekar mısın? Tanıtır mısın kendini
Ben çok şaşırıyorum insan gibi ayrılabilenlere.Çocuktan sonra bozuldu ilişkimiz, sonrasında bir çok kez ayrı yaşamaya karar verip sonra yine denemeye çalıştık ama olmadı. En son işte ben ev tuttum artık yeni düzen kurdum. Öyle yani aramız kötü değil
Aynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruzBen çok şaşırıyorum insan gibi ayrılabilenlere. ☺ Genelde kavga dövüş ayrılınıyor yurdumda. Maşallah.
Ne iş yapıyonuz özel değilse?Aynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruz
Tam ayrılsakta beraberiz olmuşAynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruz
Gıda sektörü diyelimNe iş yapıyonuz özel değilse?
Hiç sorma ya. Bazen hiç ayrılmamışız gibi geliyor insanaTam ayrılsakta beraberiz olmuş
Siz bence arkadaşken güzelsiniz. Eş iken yapamıyorsunuz.Hiç sorma ya. Bazen hiç ayrılmamışız gibi geliyor insana
Evet kesinlikle doğru cümle buSiz bence arkadaşken güzelsiniz. Eş iken yapamıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?