Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Çocuklu bekar Olan gruptayım

En temizi. Hiç ayrıl barış yapmadan, yüz göz olmadan. ☺
Çocuktan sonra bozuldu ilişkimiz, sonrasında bir çok kez ayrı yaşamaya karar verip sonra yine denemeye çalıştık ama olmadı. En son işte ben ev tuttum artık yeni düzen kurdum. Öyle yani aramız kötü değil

Ben çok şaşırıyorum insan gibi ayrılabilenlere. Genelde kavga dövüş ayrılınıyor yurdumda. Maşallah.

Ben çok şaşırıyorum insan gibi ayrılabilenlere. ☺ Genelde kavga dövüş ayrılınıyor yurdumda. Maşallah.
Aynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruz

Aynen çocuğu kullanan da çok oluyor. Ben öyle biri değilim, eski eşimde öyle biri değildir. Olmayınca olmuyor, ortada çocuk var etkilensin istemem. Zaten aynı yerde çalışıyoruz
Ne iş yapıyonuz özel değilse?

Tam ayrılsakta beraberiz olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…