- 19 Mayıs 2020
- 48.082
- 216.386
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.001
Ayağının üstünde duran da var ama.Yok hiç olur mu, kötü de olsa,aldatsa da koca kocadır başımdan eksik etmesin allah.
Çoğu zaten ayakları üstünde durmayan öğrenmeden evlenenler.
Tabi var var. Benim demek istediğim çalışmak,mesleğin olması değil de. Bazıları gözü açılmadan,koca olmadan da sosyalleşmeyen,evleniyor ya onları diyorumAyağının üstünde duran da var ama.
Benim gibi.Tabi var var. Benim demek istediğim çalışmak,mesleğin olması değil de. Bazıları gözü açılmadan,koca olmadan da sosyalleşmeyen,evleniyor ya onları diyorum
Ahahjaja hadi ya. Ben de öyleydim ama 20li yaşların başındaykenBenim gibi.
Ben asosyalim ki. Ortama girsem de bir yerden sonra kafam almıyor. İnsan pek sevmiyom ben. Olsa da kimseyle derdi olmayan, kendi halinde biri olsun. Haliyle çevremde çok az kişi var.Ahahjaja hadi ya. Ben de öyleydim ama 20li yaşların başındaykenarkadaş ortamın tadı bir başka oluyor, kocayla alamadığım zevki alıyorsun
Ben de boş muhabbetleri ya da kaynana vs konularını hiç sevmemBen asosyalim ki. Ortama girsem de bir yerden sonra kafam almıyor. İnsan pek sevmiyom ben. Olsa da kimseyle derdi olmayan, kendi halinde biri olsun. Haliyle çevremde çok az kişi var.
Ben evlenince gördüm dünyayı. Gözümün çayırı açıldı. Eskiden şikayet ederdim bu durumumdan, şu an bayılıyorum.
Delfi demişti 2 hafta olur diye. Lexa yaktı başını hiç uğruna, neyden gitmişti oLexacommander hala yok
Hatırlamıyorum kiDelfi demişti 2 hafta olur diye. Lexa yaktı başını hiç uğruna, neyden gitmişti o
December neden gitmişti. Kazen ile miydi odecemBer de yok. Ben çok sevmiştim o karıyı yav.. Çok iyi anlaşabilirdik. ☹
Bilmiyom ki.December neden gitmişti. Kazen ile miydi o
Çaresiz mutsuz çiçek vardı, onun konusunda mı gitti acaba?Delfi demişti 2 hafta olur diye. Lexa yaktı başını hiç uğruna, neyden gitmişti o
Haset fesat insanları sevmiyorum, kafasında kırk türlü hesap kitap ile yaklaşanları sevmiyorum. Başkasına kötülük ettiğini gördüğümde insanın, onu da sevmiyorum. Evet, kimse sevmiyor ama ben politik olamıyorum, aşırı reaksiyon gösteriyorum.Ben de boş muhabbetleri ya da kaynana vs konularını hiç sevmemkafa dengi olunca güzel oluyor arkadaşlıklar
Otomatik elim gitmiş
Yooo ayıp değil.Otomatik elim gitmişçok ayıp uyardığın için teşekkür ederim
Melül melül bakma kız öyle.Artık bütün mesajlarına üzgün atacağım
Rencide ettin beni Selena'daki yenge gibiMelül melül bakma kız öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?