Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Ahahjaja hadi ya. Ben de öyleydim ama 20li yaşların başındayken arkadaş ortamın tadı bir başka oluyor, kocayla alamadığım zevki alıyorsun
Ben asosyalim ki. Ortama girsem de bir yerden sonra kafam almıyor. İnsan pek sevmiyom ben. Olsa da kimseyle derdi olmayan, kendi halinde biri olsun. Haliyle çevremde çok az kişi var.

Ben evlenince gördüm dünyayı. Gözümün çayırı açıldı. Eskiden şikayet ederdim bu durumumdan, şu an bayılıyorum.

Ben de boş muhabbetleri ya da kaynana vs konularını hiç sevmem kafa dengi olunca güzel oluyor arkadaşlıklar

Ben de boş muhabbetleri ya da kaynana vs konularını hiç sevmem kafa dengi olunca güzel oluyor arkadaşlıklar
Haset fesat insanları sevmiyorum, kafasında kırk türlü hesap kitap ile yaklaşanları sevmiyorum. Başkasına kötülük ettiğini gördüğümde insanın, onu da sevmiyorum. Evet, kimse sevmiyor ama ben politik olamıyorum, aşırı reaksiyon gösteriyorum.

Evli miydin sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…