- 24 Ekim 2014
- 59.306
- 330.156
- 698
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.281
Sims oynuyorum
Mutluluğu Sims de bulan koca yürekli kızSims oynuyorumBenimki de Lol’de
Kimya yada İngilizce diye düşünmüştüm.İngilizcehaziranda
Pek çıtı pıtı değilim açıkçasıKimya yada İngilizce diye düşünmüştüm.
Okuldaki en havalı, çıtı pıtı öğretmenler onlar oluyor çünkü
Hayallerimi yıgdın DelfinoPek çıtı pıtı değilim açıkçası1.68 boya 84-86 kilo ile Sen mühendis miydin, hangi alanda çalışıyorsun?
SelaamSelam kizlar, iyisiniz ınsallah ♥
İyiyim canım cok bakamadım bugun sımdı rahatım geldım sohbetinizi okudum.Selaam
İyiyim, sen nasılsın?
Akşama doğru sayıda bir artış muhabbette bir koyulaşma oluyorİyiyim canım cok bakamadım bugun sımdı rahatım geldım sohbetinizi okudum.
Herkes birbirini etıketlemis ama sohbet etmemıs kimse
Ya da gece, tam da uyumaya gitmek uzereykenAkşama doğru sayıda bir artış muhabbette bir koyulaşma oluyor
Iyi kuzum yoldan geldim dinleniyorum havada cok sıcak izmirdeSelam kizlar, iyisiniz ınsallah ♥
İyiyim cıcegım sıgara ıctım ama sımdı canım nescafe istiyor yapıp bir sigara daha ıcıcemIyi kuzum yoldan geldim dinleniyorum havada cok sıcak izmirde. Sen npiyosun
Agafhjggjaggs aynen öyle etiketleyip geri kaçış yaptım ama yoldaydm simdi eski regen döndüİyiyim canım cok bakamadım bugun sımdı rahatım geldım sohbetinizi okudum.
Herkes birbirini etıketlemis ama sohbet etmemıs kimse
Sen gece 2 ye kadar durabiliyorsun yangın.Ertesi gün nasıl uyanıyorsun?Ya da gece, tam da uyumaya gitmek uzereyken
Afiyet seker olsun tatlımİyiyim cıcegım sıgara ıctım ama sımdı canım nescafe istiyor yapıp bir sigara daha ıcıcem
Aslında durmuyorum birkac gecedir boyleyım. Saat onda falan gidiyorum memur degılım canım benSen gece 2 ye kadar durabiliyorsun yangın.Ertesi gün nasıl uyanıyorsun?
Karnım ac ne yesem bana onerı sunsanaAfiyet seker olsun tatlım
Hemen bizim menuyu sunayim sanaKarnım ac ne yesem bana onerı sunsanasulu bısey istemiyorum ama ona gore sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?