- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.261
Kuzular benim bir derdim var ama bdv'ye konu olacak kadar aksiyonlu değil.
Kpss çalışıyorum.
Düzenli olarak deneme sınavı yapıyorum.
Netlerim belirli bir seviyede takıldı kaldı.
Var mı aramızda sınava çalışan yada önceden çalışmış, netlerimi artırma konusunda bana fikir verecek birileri?
Merhaba kizceler
Sevgilim yanımdaCtesi dönecek o zamana kadar ara ara uğruyorum sadece
Kuzum benim baya gecmiste kaldı kpss falan ama aktif olarak M MrsDelfino suan çalışıyor diye biliyorum
HahahahaBenim bildirimler kapanmış şimdi senin etiketi görünce geldim. Dedim herhalde kimse yazmıyor ama buradaymışsınız. Bir etiket kadar uzağındayım. Çağır beni beybi beraber dondurma yalayalım
MerhabaMerhaba kizceler
Ben hiç kpssye girmedim ve calismadim pek bir bilgim yok lakin alanin neydi canim?
Worship, elektra ve delfino çalisiyor diye biliyorum. Onlar daha net bilgi verebilirler sanirim.
İnsan 1.30 da etiketleyim bir de gelmedin diye trip atar mı yawHahahahasevdim bunu bir etiket kadar uzağındayım ama etiketledim de gelmedin hadi delfi sevgilisyle mesgul sen de yoksam kociskonlamı mesguldun hep sabahlari cevap veriyon
Hahahahah tripliyim benİnsan 1.30 da etiketleyim bir de gelmedin diye trip atar mı yawsanki gündüz etiketledin de gelmedim
Hahahahah tripliyim benlexa gelsin kociskosundan kopupta buralara ugrayamadı dicem
Valla lexa ya noldu bilmiyorum cdden hic mi gelmeyecekLexacommander mühebbet yedi galiba
bookermoon da yok
elektra da yok
Brokolis de yok
neyse ki sen varsın
Lexacommander mühebbet yedi galiba
bookermoon da yok
elektra da yok
Brokolis de yok
neyse ki sen varsın
Aynen oyle
Merhaba
Mühendisim canım.
GK Gy den gireceğim sınava.
M MrsDelfino bugün bütün cevaplarım sana çıkıyor
Maalesef hic bilgimin olmadigi bir alan canim.Merhaba
Mühendisim canım.
GK Gy den gireceğim sınava.
M MrsDelfino bugün bütün cevaplarım sana çıkıyor
İngilizceTamam canım teşekkür ederim.
Ne öğretmenisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?