Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Kuzular benim bir derdim var ama bdv'ye konu olacak kadar aksiyonlu değil.
Kpss çalışıyorum.
Düzenli olarak deneme sınavı yapıyorum.
Netlerim belirli bir seviyede takıldı kaldı.
Var mı aramızda sınava çalışan yada önceden çalışmış, netlerimi artırma konusunda bana fikir verecek birileri?

Cledyana olympikos ve @elektra1993 yardımcın olsunlar canım sana, hatta Regen_
Gecen gun zannediyorum bu tur Bı sohbetten bahsediyorlardı

Benim bildirimler kapanmış şimdi senin etiketi görünce geldim. Dedim herhalde kimse yazmıyor ama buradaymışsınız. Bir etiket kadar uzağındayım. Çağır beni beybi beraber dondurma yalayalım
Hahahaha sevdim bunu bir etiket kadar uzağındayım ama etiketledim de gelmedin hadi delfi sevgilisyle mesgul sen de yoksam kociskonlamı mesguldun hep sabahlari cevap veriyon

Merhaba kizceler
Ben hiç kpssye girmedim ve calismadim pek bir bilgim yok lakin alanin neydi canim?
Worship, elektra ve delfino çalisiyor diye biliyorum. Onlar daha net bilgi verebilirler sanirim.
Merhaba
Mühendisim canım.
GK Gy den gireceğim sınava.

M MrsDelfino bugün bütün cevaplarım sana çıkıyor

Hahahaha sevdim bunu bir etiket kadar uzağındayım ama etiketledim de gelmedin hadi delfi sevgilisyle mesgul sen de yoksam kociskonlamı mesguldun hep sabahlari cevap veriyon
İnsan 1.30 da etiketleyim bir de gelmedin diye trip atar mı yaw sanki gündüz etiketledin de gelmedim

Merhaba
Mühendisim canım.

Ben öğretmenim, gy gk eğitim ve öğretmenlik alan bilgisine gireceğim. olympikos ve elektra da öyle. Çıkmış soruları çözmek yardımcı olabilir. Ancak ben gy gk boşverip eğitim ve alana odaklandım O yüzden maalesef çok fikrim yok.

Tamam canım teşekkür ederim.
Ne öğretmenisin?

Merhaba
Mühendisim canım.

Maalesef hic bilgimin olmadigi bir alan canim.
Kolayliklar ve basarilar dilerim
Kpss topicleri falan var galiba. Oraya konu acsan daha cok yardimci olabilecek birileri cikabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…