- 8 Mart 2020
- 1.664
- 4.948
- 83
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.301
Ne güzel işte istediğin saatte kalkıyorsun demek kiAslında durmuyorum birkac gecedir boyleyım. Saat onda falan gidiyorum memur degılım canım ben
Ayyy tatilden dondum yorgunum demedin bir de boyle menu hazırladın heee... Ne hamarat kadınsın be masallahHemen bizim menuyu sunayim sanabesamel soslu kasarli köfte yanina pilav salata cacık
Yoktun dun gece buyuk ihtimalle bız laflarken sen ruya goruyordunNe güzel işte istediğin saatte kalkıyorsun demek ki
Ben tam bir uyku tulumuyum.
Uykum gelince hiç dayanamam direk bayılırım
Dün akşam bana bir haller oldu 15 dk uzanıyım kalkarım dedim sonra kalkamadım.(Asla 15dk sonra kalkmam bu bir kandırmacadır.Yoktun dun gece buyuk ihtimalle bız laflarken sen ruya goruyordun
Ben de boyle sekerleme yapan insanlara bayılıyorum, uykusuzluktan gebersem dahi erken uyuduğumu veya kestirdıgımı hıc hatırlamıyorumDün akşam bana bir haller oldu 15 dk uzanıyım kalkarım dedim sonra kalkamadım.(Asla 15dk sonra kalkmam bu bir kandırmacadır.)
Arkadaşlarla toplandığımızda bile ben hemen gider uyurum.Ben de boyle sekerleme yapan insanlara bayılıyorum, uykusuzluktan gebersem dahi erken uyuduğumu veya kestirdıgımı hıc hatırlamıyorum
Ramazanda oructan dolayı bir kac kez oldu okadar.
Hatta hemde cok yorgunsam uyuyamama durumu var aksine
BuyurKatibin Ruhu nerelerdesin?
Hahahahahahaha ben cok kahve tuketıyorum belki ona baglıdır durumum.Arkadaşlarla toplandığımızda bile ben hemen gider uyurum.
Hatta benim huyumu bilirler hadi sen yat yine uykun geldi derler.Hiç sabahlara kadar muhabbetin sonuna kalamadım.
Ben de çok özenirim uykusuzluğa dayanabilen insanlara.
Kendimi sıradan karbon piller gibi hissediyorum
Ne yaptın? Nasılsın? İyisin?
Nescafe değil de Türk kahvesi içerim günde en az 1 kere.Hahahahahahaha ben cok kahve tuketıyorum belki ona baglıdır durumum.
Ergenkende asırı nescafe ıcerdım gene aynıydım.
Kahveyle aran nasıl
İyiyiz. Kpss sormuşsun,ben sınava gireli yıllar oldu.Ne yaptın? Nasılsın? İyisin?
(Dilber hala sesiyle oku)
Ahshshshsggfss yok ya bu yorgunlukta yemek yapabilir miyim hiç ev yemekleri satan yerden sipars verdikAyyy tatilden dondum yorgunum demedin bir de boyle menu hazırladın heee... Ne hamarat kadınsın be masallah ♥♥
Kofte degıl de tavuk dusunebılırım regencım evet, ıyı bir onerı oldu bu
Afiyet bal şeker olsun size de
Netlerim belli bir seviyede kaldı üstüne çıkamıyorum.İyiyiz. Kpss sormuşsun,ben sınava gireli yıllar oldu.
Dışardan siparişte bile ev yemekleri tercih etmen hamaratlik belirtisi ama sankiAhshshshsggfss yok ya bu yorgunlukta yemek yapabilir miyim hiç ev yemekleri satan yerden sipars verdiknerede bende o hamaratlik ama afiyet oldu sagolasın kuzum
TabikideDışardan siparişte bile ev yemekleri tercih etmen hamaratlik belirtisi ama sanki
Soruları çözerken yanlış yaptıklarını iyice irdele. Bana zul gelirdi de.Netlerim belli bir seviyede kaldı üstüne çıkamıyorum.
Son durumda genel tekrar yapmaya karar verdim.
Aaa ben.Ahshshshsggfss yok ya bu yorgunlukta yemek yapabilir miyim hiç ev yemekleri satan yerden sipars verdiknerede bende o hamaratlik ama afiyet oldu sagolasın kuzum
Ahahahhaha olsun yemek sepeti Allahtan varAaa ben.Millet YouTube de el işi örgü yemek tarifi izler, ben komplo teorileri izliyorum. uzaylı izliyorum. Kafam dinlenik ise podcast dinliyorum.
Uzaylılardan beni ve ailemi alıp yaşanabilir bir gezegene götürmelerini istiyorum. Lütfen olsun çünkü.Ahahahhaha olsun yemek sepeti Allahtan varvakit kaliyor onlari izlemeye
Katibiminde kafasi güzel çıktıUzaylılardan beni ve ailemi alıp yaşanabilir bir gezegene götürmelerini istiyorum. Lütfen olsun çünkü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?