Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Aslında durmuyorum birkac gecedir boyleyım. Saat onda falan gidiyorum memur degılım canım ben
Ne güzel işte istediğin saatte kalkıyorsun demek ki
Ben tam bir uyku tulumuyum.
Uykum gelince hiç dayanamam direk bayılırım

Hemen bizim menuyu sunayim sana besamel soslu kasarli köfte yanina pilav salata cacık
Ayyy tatilden dondum yorgunum demedin bir de boyle menu hazırladın heee... Ne hamarat kadınsın be masallah
Kofte degıl de tavuk dusunebılırım regencım evet, ıyı bir onerı oldu bu
Afiyet bal şeker olsun size de

Dün akşam bana bir haller oldu 15 dk uzanıyım kalkarım dedim sonra kalkamadım.(Asla 15dk sonra kalkmam bu bir kandırmacadır. )
Ben de boyle sekerleme yapan insanlara bayılıyorum, uykusuzluktan gebersem dahi erken uyuduğumu veya kestirdıgımı hıc hatırlamıyorum
Ramazanda oructan dolayı bir kac kez oldu okadar.
Hatta hemde cok yorgunsam uyuyamama durumu var aksine

Arkadaşlarla toplandığımızda bile ben hemen gider uyurum.
Hatta benim huyumu bilirler hadi sen yat yine uykun geldi derler.Hiç sabahlara kadar muhabbetin sonuna kalamadım.
Ben de çok özenirim uykusuzluğa dayanabilen insanlara.
Kendimi sıradan karbon piller gibi hissediyorum

Hahahahahahaha ben cok kahve tuketıyorum belki ona baglıdır durumum.
Ergenkende asırı nescafe ıcerdım gene aynıydım.
Kahveyle aran nasıl

Hahahahahahaha ben cok kahve tuketıyorum belki ona baglıdır durumum.
Ergenkende asırı nescafe ıcerdım gene aynıydım.
Kahveyle aran nasıl
Nescafe değil de Türk kahvesi içerim günde en az 1 kere.
Nescafe içsem bile uyurum.Beni etkilemiyor çok

Ahshshshsggfss yok ya bu yorgunlukta yemek yapabilir miyim hiç ev yemekleri satan yerden sipars verdik nerede bende o hamaratlik ama afiyet oldu sagolasın kuzum

Ahshshshsggfss yok ya bu yorgunlukta yemek yapabilir miyim hiç ev yemekleri satan yerden sipars verdik nerede bende o hamaratlik ama afiyet oldu sagolasın kuzum
Dışardan siparişte bile ev yemekleri tercih etmen hamaratlik belirtisi ama sanki

Aaa ben. Millet YouTube de el işi örgü yemek tarifi izler, ben komplo teorileri izliyorum. uzaylı izliyorum. Kafam dinlenik ise podcast dinliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…