- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.641
9+10 gibi bir kaynak bulmuşsun sen de haklısın kırıntı bile bırakma tabakta ziyan olmasın...Ben kocişkoma 5 tane erkek evlat vereceğim ki soyu devam etsin
Oooo tam bir salon hanimefendisisin yani18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarla... Genel itibari ile en sevdiğim arkadaşlarımda benden hep büyük özellikle 40 yaşlarında en en yakın dostlarımdan biri var. Kendisi de ruh olarak 30-35 falandır bende biraz büyüğüm denebilir orta yolu buluyoruz. Şebekliğime bakma burdaki insanları sevdiğim ve rahat bize özel bir alan olduğu için salıyorum hehe
Yoksa tam bir Salon Hanım efendisiyimdiryersennn
Ekmek bandım kıskannçççç kenaffiiirrrrr9+10 gibi bir kaynak bulmuşsun sen de haklısın kırıntı bile bırakma tabakta ziyan olmasın...
Ooo sende bizdensin desene kankaKoca yok bee. Ayrıyız 2 gece. Ona sınav görevi çıktı ben de anneme kaçtım
Koca yok bee. Ayrıyız 2 gece. Ona sınav görevi çıktı ben de anneme kaçtımKız naptın kocayı yatırdın da mı geldin
Tanıdıgım en dolu konusan insanlardansın, ayrıca komiksin ve mizahın kaliteli.18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarla... Genel itibari ile en sevdiğim arkadaşlarımda benden hep büyük özellikle 40 yaşlarında en en yakın dostlarımdan biri var. Kendisi de ruh olarak 30-35 falandır bende biraz büyüğüm denebilir orta yolu buluyoruz. Şebekliğime bakma burdaki insanları sevdiğim ve rahat bize özel bir alan olduğu için salıyorum hehe
Yoksa tam bir Salon Hanım efendisiyimdiryersennn
Hosgeldin canimcimAnnemdeyim ben. Haftasonu için geldim. Benim sıpa yeri yadırgadı zor uyuttum
Kız bogazıma cekırdek kabugu kactı, sırtıma vurucak insan yok baya bi orseledı bu yalnızlık beni az once, otuz saniye falanOoo sende bizdensin desene kanka
Canım öyle ulu orta iltifat etme malum aramızda evli ve kıskanç+ izmirli hanımlar var... Büyü falan yaparlar bana, özelden alırım ama iltifatlarıTanıdıgım en dolu konusan insanlardansın, ayrıca komiksin ve mizahın kaliteli.
Sebek degılsın.
Hadi ya garibanın Halinden yine gariban anlarmış anlıyorum seni dostumKız bogazıma cekırdek kabugu kactı, sırtıma vurucak insan yok baya bi orseledı bu yalnızlık beni az once, otuz saniye falan
Sen yeter ki iste ozel genel, overım ben seniCanım öyle ulu orta iltifat etme malum aramızda evli ve kıskanç+ izmirli hanımlar var... Büyü falan yaparlar bana, özelden alırım ama iltifatları
Daha iyi misin gecti miKız bogazıma cekırdek kabugu kactı, sırtıma vurucak insan yok baya bi orseledı bu yalnızlık beni az once, otuz saniye falan
Neyse zeytınyagı ıctım birazda kuru ekmek, gıttı.Hadi ya garibanın Halinden yine gariban anlarmış anlıyorum seni dostum
Hiç bir şey anlamadım hacıZannımca evlilik kurumu temelden değişiyor
İnsanlar hem özgür hem evliliği yönetmek istiyorlar
Haydar dümenin bir açıklaması vardı
Artık evliler ayrı evde yaşıyor eskiye göre bağlılık anlayışı ve özgürlük ve diğer zevklerin ihitiyacı arttığı düşünülüyor
Yabancı ülkelerde başlamış
Ben o uygulama başlayınca evlenirim galiba
Kesinlikle kaynanayo ayda 1 den fazla görmek istemiyor
Hiçbir şekilde kocamın akrabalarını kendim istemeden görmek istemiyorum tüm akrabaları dahil abi kardeş elti görümce
Ayrıca kimsenin evliliğim hakkında yorum yapacak kadar yanımda uzun durmasını
Çünkü ben konuşma uzadıkça herşeyi döküyorum sohbet ederken örnekler verirken
Kocamın mutlaka düzenli bir işi ve karı kız çok olmayacak bir iş ortamı istiyorum
Kendi sosyal hayatımı annemden ve kadaşlarımdan asla vazgecmek istemiyorum
Kıskanılmak hesap sorulmak
En ufak bir saygısızlık dahi istemiyorum
Salak dediği anda bile iş bitsin istiyorum
Bu dünya elin oğluna hizmetçi olalım
Bir tane evlat yapıp onada köle olalım ohh
Onlar mutlu olsun yeterki biz onların mutluluğundan mutlu olalım
Yemezler artık televizyon instagram artık bizi lüks ve keyfe yönlendiriyor kusura bakmayın ben keyfe çoktan düştüm gelecek adam 1 dediğimi 2 etmesin
Ben kendi ev işimi yapar annemle arkadaşlarımla keyfime bakarım
Darlamaya gelemeyiz bilinaltım ünlü gibi yaşıyor.
Senın zeytinyağı super geldı ıctıkten sonra gectı o rahatsızlık hissi askımDaha iyi misin gecti mi
Aahhahahahjajajajhaj ne kadar da guzel tanimladın beniCanım öyle ulu orta iltifat etme malum aramızda evli ve kıskanç+ izmirli hanımlar var... Büyü falan yaparlar bana, özelden alırım ama iltifatları
Gel sarılakNeyse zeytınyagı ıctım birazda kuru ekmek, gıttı.
Ama olsem sırtıma vurucak insan yok be
Benı anladıgın ıcın tesekkur ederım.
Cok sevndm o zmn kuzumSenın zeytinyağı super geldı ıctıkten sonra gectı o rahatsızlık hissi askım♥♥♥
2 gün bekarım duyurlurOoo sende bizdensin desene kanka
Var var tam doluHosgeldin canimcimsarjinda varsa tamamdr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?