- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.601
Yaaa yasini soylesene meraktan catladım suradaHemşeri hemşeriyi gurbette dürtermiş
Boyoz dersin bornozla karşına çıkar mazallah hiç girme o toplaraYok demedim boyozla adamın devreler yanmasın didim
Olsa da yeseydimYok demedim boyozla adamın devreler yanmasın didim
38.6Yaaa yasini soylesene meraktan catladım surada
Ahahhahah aynen hic kafa karstrmayayim dedim usulca ayrildim oradanBoyoz dersin bornozla karşına çıkar mazallah hiç girme o toplara
Kıza yaşımı söyledim kalp krizi geçirdi galiba sesi kesildi sincabımınAaaa lexa bir corona
Izmir disinda misinOlsa da yeseydim
Kıza yaşımı söyledim kalp krizi geçirdi galiba sesi kesildi sincabımın38 yaşında olduğuma inanmadı sanırım
Boşanık tabiri gibi literatüre yeni bi tabir ekliyim evde kaldıkım o yüzden evlilelere böyle kin besliyorum.Hee büyükmuşsünhic evlenmedin mi
Keşke sadece İzmir dışında olsam, direkt yurdundışındayımIzmir disinda misin
Dur seni baş goz edicem benBoşanık tabiri gibi literatüre yeni bi tabir ekliyim evde kaldıkım o yüzden evlilelere böyle kin besliyorum.
Bize her yer Trabzon ay pardon İzmirKeşke sadece İzmir dışında olsam, direkt yurdundışındayım
Ayyy hic bulamazsn yaKeşke sadece İzmir dışında olsam, direkt yurdundışındayım
Zor yaaa gelmişim 38.6 yaşınaaaaa nerdeeeDur seni baş goz edicem beno düşmanlik falan kalkacak
Yok la İzmir’in yerini tutmaz hiç bir yerBize her yer Trabzon ay pardon İzmir
Midye,kokoreç,boyoz,gevrek her sene bunların özlemiyle geliyorumAyyy hic bulamazsn yageldignde depolayip öyle gitceksin artık
Olsun geç yasta evlenenler daha saglikli mutlu evlilikler yapıyorlar daha ne istedgni bilerek evleniyosun sanki 50 yasndamisin ki o yasta da evlenilir amaç beraber yuruyecegin yol arkadasini bulmak yasın onemi yok benceZor yaaa gelmişim 38.6 yaşınaaaaa nerdeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?