Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

İyi hoş demişsin, isteklerin olması,kendinden ödün vermek istememen güzel ancak çelişkili şeyler istemişsin. Hem kıskanılmıcaksın hem kocanın çevresi bile kısıtlı olucak... Hem ayrı evde yaşıcaksınız kocanla hem de kocanın düzenli işi arkadaş ortamı kısıtlı olucak tabiri caizse aile babası olucak?? Ee bunlar hep tezat şeyler ve çok ütopik... Ellerinle robot bir koca yapsan bu isteklerinin hepsini yükleyemezsin o derece zıt yazılımlar gerektiriyor. Xd
En iyisi mi evlenme ömrünü 20 sene uzat... Kafan rahat olsun

Olsun geç yasta evlenenler daha saglikli mutlu evlilikler yapıyorlar daha ne istedgni bilerek evleniyosun sanki 50 yasndamisin ki o yasta da evlenilir amaç beraber yuruyecegin yol arkadasini bulmak yasın onemi yok bence
Hehehe 38.6 yı duyduktan sonra konuşma jargonun bile değişti sincabım utanmasan muhterem diceksin bana Ahhh ahh ölmüşüm ben üzerime toprak atan yok.

Hehehe 38.6 yı duyduktan sonra konuşma jargonun bile değişti sincabım utanmasan muhterem diceksin bana Ahhh ahh ölmüşüm ben üzerime toprak atan yok.
Saygilar ablacim yok be ne degiscek ruhun genc belli kipir kıpir

Kaynana kayınpeder, kayın, elti, ve eş kişisinden o kadar çok şey çektimki

İstitprumki bir ömür sevgili kalayım

Çoçuk yapma fikride çok korkutuyor

Zaten nufüs ve geçim derdi çok fazla

Böyle bir dünyaya minicik hiçbirşey bilmeyen bi canlı getirirsem

Aynı çileleri aynı acıları yaşayacak

Eğitim sisteminde yıpranıp

25 yaşına kadar okuyup mesleğini yapanayacak belkide

O kadar üzücüki

Aşk yaşamak isteyecek geçim derdi önğne çıkacak

Aslında evlilik çoçuk için gerekli bir kurum sanırsam

Ben ise bu dünyadan endişeleniyorum

Flörtten öteye gitmesem mi diyorum

Ahahhahaha mesajlarini analiz edersek kucuksun yavrum ablan oluyorum ama simdi yasi buyuk olup daha cocuksu davranlarda var oyleysende ayip olmasin didim
18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarla ... Genel itibari ile en sevdiğim arkadaşlarımda benden hep büyük özellikle 40 yaşlarında en en yakın dostlarımdan biri var. Kendisi de ruh olarak 30-35 falandır bende biraz büyüğüm denebilir orta yolu buluyoruz. Şebekliğime bakma burdaki insanları sevdiğim ve rahat bize özel bir alan olduğu için salıyorum hehe
Yoksa tam bir Salon Hanım efendisiyimdir yersennn

Vay anam vayyyy vayyy

Limon, vişne harici yemiyorum ben

C Calcifer Ye ekşiyi doğur Ayşeyi... Bu formülü kullanarak kocişkona bir adet nur topu gibi ayşecik armağan edebilirsin. Herkese yapmam bu kıyağı kıymetimi bil...
Ben kocişkoma 5 tane erkek evlat vereceğim ki soyu devam etsin

Ben sarjimi doldurdum diyince baska manalar çikartiyor C Calcifer halbuki surada sohbet edem diye dolduruyorum aman sabahlar olmasin
Annemdeyim ben. Haftasonu için geldim. Benim sıpa yeri yadırgadı zor uyuttum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…