- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.621
İyi hoş demişsin, isteklerin olması,kendinden ödün vermek istememen güzel ancak çelişkili şeyler istemişsin. Hem kıskanılmıcaksın hem kocanın çevresi bile kısıtlı olucak... Hem ayrı evde yaşıcaksınız kocanla hem de kocanın düzenli işi arkadaş ortamı kısıtlı olucak tabiri caizse aile babası olucak?? Ee bunlar hep tezat şeyler ve çok ütopik... Ellerinle robot bir koca yapsan bu isteklerinin hepsini yükleyemezsin o derece zıt yazılımlar gerektiriyor. XdZannımca evlilik kurumu temelden değişiyor
İnsanlar hem özgür hem evliliği yönetmek istiyorlar
Haydar dümenin bir açıklaması vardı
Artık evliler ayrı evde yaşıyor eskiye göre bağlılık anlayışı ve özgürlük ve diğer zevklerin ihitiyacı arttığı düşünülüyor
Yabancı ülkelerde başlamış
Ben o uygulama başlayınca evlenirim galiba
Kesinlikle kaynanayo ayda 1 den fazla görmek istemiyor
Hiçbir şekilde kocamın akrabalarını kendim istemeden görmek istemiyorum tüm akrabaları dahil abi kardeş elti görümce
Ayrıca kimsenin evliliğim hakkında yorum yapacak kadar yanımda uzun durmasını
Çünkü ben konuşma uzadıkça herşeyi döküyorum sohbet ederken örnekler verirken
Kocamın mutlaka düzenli bir işi ve karı kız çok olmayacak bir iş ortamı istiyorum
Kendi sosyal hayatımı annemden ve kadaşlarımdan asla vazgecmek istemiyorum
Kıskanılmak hesap sorulmak
En ufak bir saygısızlık dahi istemiyorum
Salak dediği anda bile iş bitsin istiyorum
Bu dünya elin oğluna hizmetçi olalım
Bir tane evlat yapıp onada köle olalım ohh
Onlar mutlu olsun yeterki biz onların mutluluğundan mutlu olalım
Yemezler artık televizyon instagram artık bizi lüks ve keyfe yönlendiriyor kusura bakmayın ben keyfe çoktan düştüm gelecek adam 1 dediğimi 2 etmesin
Ben kendi ev işimi yapar annemle arkadaşlarımla keyfime bakarım
Darlamaya gelemeyiz bilinaltım ünlü gibi yaşıyor.
Yeni yeni açıliyor ucuslar gelirsn insallah en kisa zamandaMidye,kokoreç,boyoz,gevrek her sene bunların özlemiyle geliyorumbu sene bütün planlarımı mahvetti şu corona ☹
Bizim burda halen açılmadıYeni yeni açıliyor ucuslar gelirsn insallah en kisa zamanda
HeheheOlsun geç yasta evlenenler daha saglikli mutlu evlilikler yapıyorlar daha ne istedgni bilerek evleniyosun sanki 50 yasndamisin ki o yasta da evlenilir amaç beraber yuruyecegin yol arkadasini bulmak yasın onemi yok bence
ManyakBoşanık tabiri gibi literatüre yeni bi tabir ekliyim evde kaldıkım o yüzden evlilelere böyle kin besliyorum.
Saygilar ablacimHehehe38.6 yı duyduktan sonra konuşma jargonun bile değişti sincabım utanmasan muhterem diceksin bana Ahhh ahh ölmüşüm ben üzerime toprak atan yok.
Ahajjajaja çok iyiHehehe38.6 yı duyduktan sonra konuşma jargonun bile değişti sincabım utanmasan muhterem diceksin bana Ahhh ahh ölmüşüm ben üzerime toprak atan yok.
Kız yeme bunlarıSaygilar ablacimyok be ne degiscek ruhun genc belli kipir kıpir
İyi hoş demişsin, isteklerin olması,kendinden ödün vermek istememen güzel ancak çelişkili şeyler istemişsin. Hem kıskanılmıcaksın hem kocanın çevresi bile kısıtlı olucak... Hem ayrı evde yaşıcaksınız kocanla hem de kocanın düzenli işi arkadaş ortamı kısıtlı olucak tabiri caizse aile babası olucak?? Ee bunlar hep tezat şeyler ve çok ütopik... Ellerinle robot bir koca yapsan bu isteklerinin hepsini yükleyemezsin o derece zıt yazılımlar gerektiriyor. Xd
En iyisi mi evlenme ömrünü 20 sene uzat... Kafan rahat olsun
Sincabım daha devam ettirirdim ama gönlüm el vermedi...Saygilar ablacimyok be ne degiscek ruhun genc belli kipir kıpir
Yazdkların 25 yas gösteriyor valla cinimSincabım daha devam ettirirdim ama gönlüm el vermedi...
Telefonla arayıp polisiz, savcıyız diyenlere inanma tamam mı bebeğim.. Dolandırıcı onlar
Valla az önce diri diri gömüyordun beniYazdkların 25 yas gösteriyor valla cinim
Ahahajaj kahkaha atacağım tutuyorum kendimi çocuk yanımda uyanacak yoksaValla az önce diri diri gömüyordun beni
Ahretliğim demene ramak kalmıştı
Ahahhahaha mesajlarini analiz edersek kucuksun yavrum ablan oluyorumValla az önce diri diri gömüyordun beni
Ahretliğim demene ramak kalmıştı
18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarlaAhahhahaha mesajlarini analiz edersek kucuksun yavrum ablan oluyorumama simdi yasi buyuk olup daha cocuksu davranlarda var oyleysende ayip olmasin didim
Vay anam vayyyy vayyy18-19- yaşlarındayken 35-40 yaşlarında arkadaşlarım dostlarım vardı... Geçmiş gelecek, günümüz çok fazla meseleye hakim olduğum için ortak nokta da buluşabiliyoruz insanlarla... Genel itibari ile en sevdiğim arkadaşlarımda benden hep büyük özellikle 40 yaşlarında en en yakın dostlarımdan biri var. Kendisi de ruh olarak 30-35 falandır bende biraz büyüğüm denebilir orta yolu buluyoruz. Şebekliğime bakma burdaki insanları sevdiğim ve rahat bize özel bir alan olduğu için salıyorum hehe
Yoksa tam bir Salon Hanım efendisiyimdiryersennn
Kız naptın kocayı yatırdın da mı geldinBen kocişkoma 5 tane erkek evlat vereceğim ki soyu devam etsin
Koca yok bee. Ayrıyız 2 gece. Ona sınav görevi çıktı ben de anneme kaçtımKız naptın kocayı yatırdın da mı geldin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?