- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.701
Ah ahh buralarda soldun gittin beaAhahhahah buradan dondurma reklamı cekenlere sesleniyorum birakin aleynayı ben oynasam daha cok dondurma satarsınız
Hic sorma harcandim vallaAh ahh buralarda soldun gittin bea
Gel dostum sen de bizdensinDeme oyle deme, bak bende ozletecek adam bile yok
Senin kalbin kazan bağlamış bacım...Boşver hiç işin olmazözledin biraz
Olabilir, onun durumunu bilmiyorum
Welcome to Boşanık club...Deme oyle deme, bak bende ozletecek adam bile yok
Bdv de konu acsin C Calcifer belli ki birazcik tartsılmış suan ona ofkeliSenin kalbin kazan bağlamış bacım...
İnsan kocasını sevse, değer verse değil 2 gün 2 salise bile boş bırakmazz biz aileden böyle gördük. Sizce bence birbirinizi sevmiyorsunuz. Boşanın!
Duyulmamış şey değil bir insan ERKEEEĞİNİİ, sana aslanlar gibi bir Oğlişko veren adamı nasıl 2 gün boyunca aramaz. Üstüme iyilik sağlık aaaa
Bende de 1 pipili varOlabilir, onun durumunu bilmiyorum ☺ Valla bu saatten sonra yenisini bulur muyum onu da bilmiyorum ama bir kiz cocuk hastasi olarak yakin bir tarihte koca bulmam gerektigini hissediyorum
not: 2 pipili anasi
Biz medeni insanlarız özel alanlara saygımız var kskflgşdşfş yazmadım dahaSenin kalbin kazan bağlamış bacım...
İnsan kocasını sevse, değer verse değil 2 gün 2 salise bile boş bırakmazz biz aileden böyle gördük. Sizce bence birbirinizi sevmiyorsunuz. Boşanın!
Duyulmamış şey değil bir insan ERKEEEĞİNİİ, sana aslanlar gibi bir Oğlişko veren adamı nasıl 2 gün boyunca aramaz. Üstüme iyilik sağlık aaaa
senin şive trakyaya kaydıAh ahh buralarda soldun gittin bea
Ayyy yeringBende de 1 pipili varşuan yanımda uyuyor elini de koymuş koluma anası kurban olsun
Kocama kızgınım çünkü erkek. Erkeklerin topuna kibrit suyu diye konu açacağım
Ahhahshhshsjs şuan kimle takılsa medenice karşilarim diyosun yani uuuvvBiz medeni insanlarız özel alanlara saygımız var kskflgşdşfş yazmadım daha
Hosgeldin yavrumKizlar yettiiiimmmm ama yine mi gec kaldim bilmiyorum
Cok akilli adammis. Ben seri bozulmasin diye 2. Yi yapmadan adami bosamadim beKızlar ben size esas şeyi demedim benim ex koca geçen demez mi. Gel 1 tanede kız çocuğu yapalım diyeoldu paşam dedim
Manyak ya ahahahahahahaha benı hayatın boyunca unutamayacaksın bosanık yuzundenÇift olmak için evlenmem de, Boşanık sıfatı için böyle bir adım atabilirim
Çok karizmatik değil mi medeni halin ne? Boşanık.
Ahhahahhshhshsb kahkaha attım guzel yazmissinTopiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.
Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?