Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Boşver hiç işin olmaz özledin biraz
Senin kalbin kazan bağlamış bacım...
İnsan kocasını sevse, değer verse değil 2 gün 2 salise bile boş bırakmazz biz aileden böyle gördük. Sizce bence birbirinizi sevmiyorsunuz. Boşanın!
Duyulmamış şey değil bir insan ERKEEEĞİNİİ, sana aslanlar gibi bir Oğlişko veren adamı nasıl 2 gün boyunca aramaz. Üstüme iyilik sağlık aaaa

Bdv de konu acsin C Calcifer belli ki birazcik tartsılmış suan ona ofkeli

Olabilir, onun durumunu bilmiyorum ☺ Valla bu saatten sonra yenisini bulur muyum onu da bilmiyorum ama bir kiz cocuk hastasi olarak yakin bir tarihte koca bulmam gerektigini hissediyorum

not: 2 pipili anasi
Bende de 1 pipili var şuan yanımda uyuyor elini de koymuş koluma anası kurban olsun

Biz medeni insanlarız özel alanlara saygımız var kskflgşdşfş yazmadım daha

Topiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.

Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.

Çift olmak için evlenmem de, Boşanık sıfatı için böyle bir adım atabilirim
Çok karizmatik değil mi medeni halin ne? Boşanık.
Manyak ya ahahahahahahaha benı hayatın boyunca unutamayacaksın bosanık yuzunden

Ahhahahhshhshsb kahkaha attım guzel yazmissin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…