- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.741
Hadi ya dur ben teklifi kabul edem o zamanTakımı bozmayın doğru söylemiş ERKEKKKİİİNNN
Bu yangına dudak falan az gelir calciVer bi alt dudak diyeydin
Çok ekstrem bişey gibi geliyor bize malum doğup büyüdüğümüz coğrafya kişiliğimizde de etkili ancak 2.çocuğu istiyorsan düşünülmücek bişey değil.. Ex kocanın, İyi bir Baba olduğunu söylemiştin. Takım bozulmasın diye masaya yatıralabilir bu fikir tabii sen istiyorsan... Yurt dışında olduğunuz için Mahalledeki tek derdi senin yatak odan olan Fadime teyze de arkandan konuşamaz. Bence bi düşünHadi ya dur ben teklifi kabul edem o zaman
Lexacim dogru söyluyor masaya yatirÇok ekstrem bişey gibi geliyor bize malum doğup büyüdüğümüz coğrafya kişiliğimizde de etkili ancak 2.çocuğu istiyorsan düşünülmücek bişey değil.. Ex kocanın, İyi bir Baba olduğunu söylemiştin. Takım bozulmasın diye masaya yatıralabilir bu fikir tabii sen istiyorsan... Yurt dışında olduğunuz için Mahalledeki tek derdi senin yatak odan olan Fadime teyze de arkandan konuşamaz. Bence bi düşün
Yok canım bana ters gelen olağan bir durum olmaması değil. Ben o konularda rahatımdır,kim ne düşünür ne der umursamam. Ortada bir ayrılık var ve ben neden 2.cpcugu yapayım ki, çocuk fikri artık uzak bana bir de yaparsam beraber olduğum adamdan yaparım 2.yiÇok ekstrem bişey gibi geliyor bize malum doğup büyüdüğümüz coğrafya kişiliğimizde de etkili ancak 2.çocuğu istiyorsan düşünülmücek bişey değil.. Ex kocanın, İyi bir Baba olduğunu söylemiştin. Takım bozulmasın diye masaya yatıralabilir bu fikir tabii sen istiyorsan... Yurt dışında olduğunuz için Mahalledeki tek derdi senin yatak odan olan Fadime teyze de arkandan konuşamaz. Bence bi düşün
Yaaa ahahah öyle dedim de tabii teoride böyle diyorum da pratikte çok komik olur. Hani söylemesinde, teklif etmesinde falan bişey yok zaten konuşma geçmiş aralarında ama ne bileyim hadi yapalım dendiğinde o sahne gözümün önüne gelince giriş, gelişme, sonuç baya komik bir hal alır. Neyse çocuk yaparsanız söylersin gelişmeleriLexacim dogru söyluyor masaya yatir
5 dakika da Beşiktaş olurYaaa ahahah öyle dedim de tabii teoride böyle diyorum da pratikte çok komik olur. Hani söylemesinde, teklif etmesinde falan bişey yok zaten konuşma geçmiş aralarında ama ne bileyim hadi yapalım dendiğinde o sahne gözümün önüne gelince giriş, gelişme, sonuç baya komik bir hal alır. Neyse çocuk yaparsanız söylersin gelişmeleriE ebrydlts
2 kardeşin aynı anne-babadan olması vs. Gibi etkenlerden ötürü canım yoksa zaten öbür türlüsü normal olan... Sonuçta aynı kandan olmak başka bişey üvey kardeşe nazaran...Yok canım bana ters gelen olağan bir durum olmaması değil. Ben o konularda rahatımdır,kim ne düşünür ne der umursamam. Ortada bir ayrılık var ve ben neden 2.cpcugu yapayım ki, çocuk fikri artık uzak bana bir de yaparsam beraber olduğum adamdan yaparım 2.yi
Aynen bizi de haber etsin merak ederizYaaa ahahah öyle dedim de tabii teoride böyle diyorum da pratikte çok komik olur. Hani söylemesinde, teklif etmesinde falan bişey yok zaten konuşma geçmiş aralarında ama ne bileyim hadi yapalım dendiğinde o sahne gözümün önüne gelince giriş, gelişme, sonuç baya komik bir hal alır. Neyse çocuk yaparsanız söylersin gelişmeleriE ebrydlts
O da onu düşünmüştür. Bir de bakıyor iyi anayım, kötü biri de değilim çakal2 kardeşin aynı anne-babadan olması vs. Gibi etkenlerden ötürü canım yoksa zaten öbür türlüsü normal olan... Sonuçta aynı kandan olmak başka bişey üvey kardeşe nazaran...
Ahajajaj kız sakin yok öyle bir şeyAynen bizi de haber etsin merak ederiz
Siz izmirli hatunlar güzel de oluyorsunuz. Şimdi sizden olan bebişlerde porselen bebek gibidir. O yüzden de istiyor olabilir. Güzel genlerden ötürü...O da onu düşünmüştür. Bir de bakıyor iyi anayım, kötü biri de değilim çakal
Ahshagsdghddh benim depo dolu bitince aliyorum bitane dahaAhajajaj kız sakin yok öyle bir şeyhem senin dondurmam bitmemiş daha
Siz izmirli hatunlar güzel de oluyorsunuz. Şimdi sizden olan bebişlerde porselen bebek gibidir. O yüzden de istiyor olabilir. Güzel genlerden ötürü...
MaşallahAhshagsdghddh benim depo dolu bitince aliyorum bitane daha
3. Kim4. Eksik onuda bulun bir okey çevirin siz izmirliler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?