Herkes çift, ben neden tekim diyenler...

Hadi ya dur ben teklifi kabul edem o zaman
Çok ekstrem bişey gibi geliyor bize malum doğup büyüdüğümüz coğrafya kişiliğimizde de etkili ancak 2.çocuğu istiyorsan düşünülmücek bişey değil.. Ex kocanın, İyi bir Baba olduğunu söylemiştin. Takım bozulmasın diye masaya yatıralabilir bu fikir tabii sen istiyorsan... Yurt dışında olduğunuz için Mahalledeki tek derdi senin yatak odan olan Fadime teyze de arkandan konuşamaz. Bence bi düşün

Lexacim dogru söyluyor masaya yatir

Yok canım bana ters gelen olağan bir durum olmaması değil. Ben o konularda rahatımdır,kim ne düşünür ne der umursamam. Ortada bir ayrılık var ve ben neden 2.cpcugu yapayım ki, çocuk fikri artık uzak bana bir de yaparsam beraber olduğum adamdan yaparım 2.yi

Lexacim dogru söyluyor masaya yatir
Yaaa ahahah öyle dedim de tabii teoride böyle diyorum da pratikte çok komik olur. Hani söylemesinde, teklif etmesinde falan bişey yok zaten konuşma geçmiş aralarında ama ne bileyim hadi yapalım dendiğinde o sahne gözümün önüne gelince giriş, gelişme, sonuç baya komik bir hal alır. Neyse çocuk yaparsanız söylersin gelişmeleri E ebrydlts

5 dakika da Beşiktaş olur

2 kardeşin aynı anne-babadan olması vs. Gibi etkenlerden ötürü canım yoksa zaten öbür türlüsü normal olan... Sonuçta aynı kandan olmak başka bişey üvey kardeşe nazaran...

Aynen bizi de haber etsin merak ederiz

2 kardeşin aynı anne-babadan olması vs. Gibi etkenlerden ötürü canım yoksa zaten öbür türlüsü normal olan... Sonuçta aynı kandan olmak başka bişey üvey kardeşe nazaran...
O da onu düşünmüştür. Bir de bakıyor iyi anayım, kötü biri de değilim çakal

O da onu düşünmüştür. Bir de bakıyor iyi anayım, kötü biri de değilim çakal
Siz izmirli hatunlar güzel de oluyorsunuz. Şimdi sizden olan bebişlerde porselen bebek gibidir. O yüzden de istiyor olabilir. Güzel genlerden ötürü...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…