- 6 Mayıs 2020
- 2.836
- 14.716
- 158
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #6.721
Manyak ya ahahahahahahaha benı hayatın boyunca unutamayacaksın bosanık yuzunden
Woman başkan onda 2 tane pipili varTopiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.
Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.
HahahahahahahahaYalaya yalaya dondurma bırakmadın piyasada
Ne sandın kardeş 38.6 yıl dirsek çürüttükkk tabii yazıcazAhhahahhshhshsb kahkaha attım guzel yazmissin
Benden gelin diil oglan katili olur. Her islerini kendileri yapiyor ufacik boylariyla, yarin obur gun esleriniz bana sovmesin hadi bakalim diyorumTopiğimizin geçirdiği evrim aşağıdaki şema üzerinde detaylı gösterilmektedir.
Yola Bekarlar olarak çıktık. - - > türlü entrikalar çevirerek çiftler tahtı ele geçirdi. - - > Bu baskıcı rejime karşı Boşanıklar ayaklandı ve şuan onlar egemen. - - - - > En son nokta ise Pipili anaları yani potansiyel Gelin katili Kaynanalar yönetime gelmek üzere... (calci, bookerm, katip, woman, ebrys) bunlar pipili anası olarak topiği ele geçirmek üzereler.
Ben deniz rehberiniz sizi bu zorlu yolda devamlı bigilendirip topiğimizin tarihi konusunda aydınlatıcam. Saygılar sevgiler.
Ver bi alt dudak diyeydinKızlar ben size esas şeyi demedim benim ex koca geçen demez mi. Gel 1 tanede kız çocuğu yapalım diyeoldu paşam dedim
Medenice pipisinden asarımAhhahshhshsjs şuan kimle takılsa medenice karşilarim diyosun yani uuuvv
Onu benimleynn Hanım bilir sen ne bilecen..Woman başkan onda 2 tane pipili var
Mutluluk tarifin miOnu benimleynn Hanım bilir sen ne bilecen..
Hahahahahahahahahasenin şive trakyaya kaydı
Asamazsın canım teknik olarak mümkün değil malum 9+10Medenice pipisinden asarım
Ohom ohomWoman başkan onda 2 tane pipili var
He çakal adamCok akilli adammis. Ben seri bozulmasin diye 2. Yi yapmadan adami bosamadim be
Adam yabanciyla yapmayayim demis kafa guzelKızlar ben size esas şeyi demedim benim ex koca geçen demez mi. Gel 1 tanede kız çocuğu yapalım diyeoldu paşam dedim
Kıslannnçççç seni +18etiketleyeceğim hepAsamazsın canım teknik olarak mümkün değil malum 9+10
Senin padişah olman lazım yanlış zamanda doğmuşsun dedimAdam yabanciyla yapmayayim demis kafa guzelsen ne dedin
Ahagsdgsafhha cok medenice olduMedenice pipisinden asarım
Takımı bozmayın doğru söylemiş ERKEKKKİİİNNNSenin padişah olman lazım yanlış zamanda doğmuşsun dedimne var ki neden olmasın diyor
Tum bekarlar once evleneceeeeeeek sonra itinayla bosanik yapilacaaaaakVaatlerin nelersöyle bakem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?