- 31 Aralık 2017
- 6.466
- 22.159
- 348
- 29
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.281
Değse yazıp durmazlardı benceM MrsDelfino yazık yav, hayatta dişe dokunur tek başarıları kendilerini kocişlerine saklamak belki. İnşallah değmiştir.
Kafa orda kalmış, dönüp duruyor aynı yerde.Değse yazıp durmazlardı bence
Üyeliği silinmiş o üyenin.Kafa orda kalmış, dönüp duruyor aynı yerde.
O son like attığında da "kızın sevgilisine yaratık dedim, beni uçuracaklarKafa orda kalmış, dönüp duruyor aynı yerde.
Şunu diyenlerle kadınların maaş kartına çökme hayalleri kuranlar aynı.Erkekler fiziksel olarak daha güçlü olacak şekilde evrildiği için geçimi onlar sağlamalıymış.
Erkekler erkek gibi miymiş?21. yy kadınlarının kadın gibi olmaması"
Yazarım bir de
Onu diyen de olmuşErkekler erkek gibi miymiş?
Ben de üye olmuştum. Ama uzun süredir girmiyorum. İyi yapıyorum.Yazarım bir de
Millet kara lastik giyiyordu ayağına o dönemler, yama üstüne yama vuruyorlardı. Un çuvalından elbise dikiyorlardı. O romantik serseri beyaz ekrandan kafasını kaldırsın bi oksijen alsın.Onu diyen de olmuşhayır bir de adam hollywood diyor yeşilçam diyor, onunla sokakta gördüğünü karşılaştırıyor
Bir koca kolay kolay bulunmuyor taam mı ?Buldun mu yapışacaksın bırakmayacaksın. Bak Hülya Koçyiğit'e adamı düğme numarasıyla tavladı. Az öğrenin şunlarıEvet kasiyer kız kocasına merabayın demiş
Hatta üyelerden bazıları öyle bir şeyi kocam yapsa parcalarim demis
Döşü duyunca dondurmayı almışsın elineAhahhaha sen indirdin simdidöşte kalcaktik katibim
Hangi?
Hangi?
Gölgesinde serinliyor musun ?
Kapatacağım artık bildirimleri. Millet 19 ile hava atmaya geliyor
Çok iyi yorum ama yaYazacağım demiştim
19 ile hava atılır ama.Kapatacağım artık bildirimleri. Millet 19 ile hava atmaya geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?