- 19 Mayıs 2020
- 47.989
- 215.931
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.261
Çok aşağı inmesek.Döşün de hoştur svhajahaha
Öyle deme kociskosunun vahsi cazibesi vardır herkeslerden sakıniyodurAdamı parçala haddini bildirciler yoğunlukta şu an icin
Dediğim gibi benim de adım brokoli ise o kasiyerinbenneyanginlargordum un telefonuna yürüme olasılığı adama yürüme olasılığından fazla
Çok aşağı inmesek.
Hahahahahahaha bana balkonda kahkaha attırıyorsun brok ıyı saatte olsunlara ugradı diyecekler adım deliye cıkacakAdamı parçala haddini bildirciler yoğunlukta şu an icin
Dediğim gibi benim de adım brokoli ise o kasiyerinbenneyanginlargordum un telefonuna yürüme olasılığı adama yürüme olasılığından fazla
İşte, oradan aşağısı sıkıntı.Dös yukarıda kız şu gomlekten bazı abilerimizib fırlıyor ya boğaza dogru
Ahahhaha sen indirdin simdiÇok aşağı inmesek.
Öyle deme kociskosunun vahsi cazibesi vardır herkeslerden sakıniyodur
İşte, oradan aşağısı sıkıntı.
Ahahsfjfsa sen hangi tarafsin topikte kuzumHahahahahahaha bana balkonda kahkaha attırıyorsun brok ıyı saatte olsunlara ugradı diyecekler adım deliye cıkacak
Ben erkegın el ustunde tutuldugu taraftayım çiçeem asgshshsshshsAhahsfjfsa sen hangi tarafsin topikte kuzum
Hahagsdjk lexa olaydı boşan derdi kocanin gozü göz degilBen erkegın el ustunde tutuldugu taraftayım çiçeem asgshshsshshs
Lexa ın dısarıdan bizi okuduguna yemın ederım ama kanıtlayamamHahagsdjk lexa olaydı boşan derdi kocanin gozü göz degil
Ahahhaha bende hatta baska hesabi var diye dusunuyorum oradan bze bakiyorLexa ın dısarıdan bizi okuduguna yemın ederım ama kanıtlayamam
Ben ne zaman +18’e yazsam o oluyor yaAhahah M MrsDelfino amma seri like atıyosun bildirilerim bir anda 10 a 15 e çıkiyor delfino geldi diyorum
Bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?