- 15 Nisan 2020
- 9.767
- 22.632
- 348
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.641
Dugunden oncw aabaha karsi 4 gibi kiz tarafi kaynananin evine gidiyo donu isteniyor sopaya takip yakiliyor dolastriliyorDuymadım, anama sorayım
Dugunden oncw aabaha karsi 4 gibi kiz tarafi kaynananin evine gidiyo donu isteniyor sopaya takip yakiliyor dolastriliyor
Hahahha aynen bu adetten dolayı midr yoksa ruh ve sinir hastanesi oldugundan mi biz izmirliler deli manisalı diyoruz
Değişik bir adetmiş
İzmir güzeldir, hojdir ama banenaHahahha aynen bu adetten dolayı midr yoksa ruh ve sinir hastanesi oldugundan mi biz izmirliler deli manisalı diyoruz
Ay ne fena.Dugunden oncw aabaha karsi 4 gibi kiz tarafi kaynananin evine gidiyo donu isteniyor sopaya takip yakiliyor dolastriliyor
Anamın köyü için denebilir, ama don yakma olayı hiç görmedim orda bile.Hahahha aynen bu adetten dolayı midr yoksa ruh ve sinir hastanesi oldugundan mi biz izmirliler deli manisalı diyoruz
Babannem '' Sevdeli misin '' derdi sana burda olsan.Delirdim ayol muslum gurses dinliyorum baya herkesın duyacagı sekılde, bu saatte
Ben ilk üye olduğum zamanlarda ne zaman senin yorumunu okusam ben ne yangınlar gördüm şarkısını dinliyordumKac kadeh kırıldı sarhos gonlumde bir turlu kendımı avutamadımmmmmm
Kac gece agladım boyle gizliceee ne yaptımsa senı unutamadımmmmm
Kimbılır kimler simdı kalbindeeeee
Sen beni unuttun coktan belkide ben hala yasarim eski gunlerdeee
Herseyden sen varsın unutamadımmmm
Ahhahaha itiraf ediyorun asıl manisali benimAnamın köyü için denebilir, ama don yakma olayı hiç görmedim orda bile.
Ask acılıydım babannemBabannem '' Sevdeli misin '' derdi sana burda olsan.
Aglarken en cok dinlediğim sarkı buyduBen ilk üye olduğum zamanlarda ne zaman senin yorumunu okusam ben ne yangınlar gördüm dinliyordum
Oooo yangınım yanıyorSenı ben bir anda terk edeyim de varsında adıma zalim desınler mutlu gorunurduk butun gozlere neler cektıgımı nerden bilsinlerrrrrr
Kime dert yanarsan yan benım ıcın farketmez ardımdan kalpsiz desınler her zaman bilirsin haklı cıkmayı suclu oldugunu nerden bilsinlerrrr....
Ağladığın günler gitsin ve bir daha hiç gelmesin kuzum.Aglarken en cok dinlediğim sarkı buydu
Amin cicegimAğladığın günler gitsin ve bir daha hiç gelmesin kuzum.
Kalbine göre insanlarla karşılaş bundan sonra
Bende o sarkiyi soyluyordum hemenBen ilk üye olduğum zamanlarda ne zaman senin yorumunu okusam ben ne yangınlar gördüm şarkısını dinliyordum
Onu İzmire yakın yerlerde yakıyorlarmış, Uşak ile sınırız biz.Ahhahaha itiraf ediyorun asıl manisali benimbak adetlerinizi biliyorum samimi arkadasm manisali ordan biliyorum hehhe
Hatta birgün eşimle ufak bir tartışmadan sonra senin yorumu gördüm.Açtım şarkıyı.Aglarken en cok dinlediğim sarkı buydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?