- 19 Mayıs 2020
- 47.934
- 215.652
- 598
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.681
Hep baktırıyordu, amcam en son namazım kabul olmuyor diye bıraktı bakmayı. Sürekli adamı darlıyordu.Vay be
Adamın fal zamanı gelmiş resmen
Görgüsüzlükte level atlamış teyze yaKadını sevmeme sebebımde bu halleri, kışın gunlerı var bunların apartman komsu gunu.
Bır aksam benide cagırdılar. Gittim ama, bunda degıl gun. Baskasında. Bunda olsa gitmem.
Neyse gıttım selam kelam.
Ayyy canım dedı ev sahıbıne..... Kapıdan benım ayakkabılarımı alsana cok kıymetlıler besyuz otuz TL verdim dedi.
Asdgsjsjs
Hatırladıkca mıdem bulanır.
İlk izlenimi bende bu oldu.
O gunden beri sevmiyorum kadını, zaten apartmanda yasama da ayak uyduramıyor ama sevmeme sebebım sureklı paradan falan bahsetmesi.
O zaman senin de bakabilmen lazım katipHep baktırıyordu, amcam en son namazım kabul olmuyor diye bıraktı bakmayı. Sürekli adamı darlıyordu.
E o zaman para sıkıstırırsın sende agahahahaBenim kardeşim bütün falcı triplerine sahip.
Biraz canı istemezse başım ağrıyor der veya aileye bakılmıyor göremiyorum falan der
ŞekerliTabikide
Tam bir gorgusuz hemde ve evet teyze.Görgüsüzlükte level atlamış teyze ya
Ahhaha biride orta desin terlik geliyor herkes farkli iciyor aaaaŞekerli
Psişik şeyler amcamdan devretmemiş.O zaman senin de bakabilmen lazım katıp
Devreden bir özellik değil mi bu
Ben çok güzel kahve yaparım ama yemek tırt bendeAhhaha biride orta desin terlik geliyor herkes farkli iciyor aaaa
Kaç yaşında bu komşunTam bir gorgusuz hemde ve evet teyze.
Ben yapamiyodumda makinalar cıktı sagolsunlarBen çok güzel kahve yaparım ama yemek tırt bende
Yarın geceki kahveler senden oyleyseBen çok güzel kahve yaparım ama yemek tırt bende
Valla yakın olsak gerçeğini yapardım sizeYarın geceki kahveler senden oyleysegenc kız kahvesi ıcelım
Benim garib anamda durumu olmasına rağmen gider en fazla 100 150 verir giyer babam pahalı alınca kıyamıyor bunlarda apartman içinde terlik yerine gösteriş yapcak diye giyer gider
530 bide ya, inandırıcı olsun diye kusuratıda varBenim garib anamda durumu olmasına rağmen gider en fazla 100 150 verir giyer babam pahalı alınca kıyamıyor bunlarda apartman içinde terlik yerine gösteriş yapcak diye giyer gider
Hayırdır teyze nıke mı almış qqqq530 bide ya, inandırıcı olsun diye kusuratıda var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?