- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi benneyanginlargordum
-
- #7.661
Modası gecmeyen nadir sarkılardan, gaz da veriyor,Bende o sarkiyi soyluyordum hemen❤❤
YaaaaHatta birgün eşimle ufak bir tartışmadan sonra senin yorumu gördüm.Açtım şarkıyı.
Geldi hemen böyle şeyler dinleme en ufak tartışmada dedi.
Bende bir arkadaş geldi aklıma dedim.
O arkadaş sendin
Müzik dinleyen herkese sevdeli diyor.Ask acılıydım babannem
Keske sevdeli olsam
Şimdi de gözüm bir lodos lazım şimdi bana bir kürek bir kayık yazısına takılmıyor değilYaaaaıns guzel bi yorumumu okumussundur ıyı hıssettırmısımdır sana.
Ne guzel kocan var mutsuz olmanı ıstememıs adam♥
Evet çok severim sık sık dinlerimdeModası gecmeyen nadir sarkılardan, gaz da veriyor,
Allah upuzun saglıklı omurr versın, asıgın halinden anlıyorMüzik dinleyen herkese sevdeli diyor.
Allah upuzun saglıklı omurr versın, asıgın halinden anlıyor
Sezen Aksu nun da aslında en sevdıgım sarkısı kacak. Kacak ında anısı var bende.Şimdi de gözüm bir lodos lazım şimdi bana bir kürek bir kayık yazısına takılmıyor değil
Saolsun şuana kadar eş konusunda çok şanslı olduğumu hissettirdi hep.İnsallah bundan sonra da öyle olur.
Darısı tüm bekarların başına.
Lexa gelmeden bol bol temennide bulunayım
Kaçak dinlemeye gittim.Sezen Aksu nun da aslında en sevdıgım sarkısı kacak. Kacak ında anısı var bende.
Ama ruh halime uygun sarkı yazdıgım gece buyduoyle de kaldı
Ah İstanbul İstanbul olalı
Allah daim etsin mutluluğunuzu yavrum, herkesınkını, hepınızınkını
Gitme gitmeKaçak dinlemeye gittim.
Döneceğim
Hemen döndüm o halde
Uzaylı gibi bakarım fincana, birşey anlamam.
Canın sagolsun ıkı yalan atarsın keyfimizi buluruz bende sana bakarım afsgshahaUzaylı gibi bakarım fincana, birşey anlamam.
Benim kardeşim çok iyi bakıyor.Uzaylı gibi bakarım fincana, birşey anlamam.
Küçük amcam bekarken bi büyük amcama fal baktırmak için bizde içtiği fincanı cebine koyup götürmüş.Benim kardeşim çok iyi bakıyor.
Bende gram kabiliyet yok, kalmadı
Benimde ablam cok ıyı bakıyor ama, benım herseyı mı bildigi ıcın hıc tadını çıkaramıyorumBenim kardeşim çok iyi bakıyor.
Bende gram kabiliyet yok, kalmadı
kahveleriniz nasıl olsun kızlar
Benim kardeşim bütün falcı triplerine sahip.Benimde ablam cok ıyı bakıyor ama, benım herseyı mı bildigi ıcın hıc tadını çıkaramıyorum
Vay beKüçük amcam bekarken bi büyük amcama fal baktırmak için bizde içtiği fincanı cebine koyup götürmüş.
Zahmet olmazsa sade alabilir miyim Regen89cugumkahveleriniz nasıl olsun kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?